Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

Haal PC Privacy Dock weg

door Julie Splinters - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (wat ook gevonden kan worden als PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) is een gratis toepassing die reeds gedownload werd door honderden computer gebruikers. Het wordt gepromoot als een systeem opschoner die in staat is om informatie gerelateerd aan je privacy te verwijderen. Desalniettemin heeft het het label van potentieel ongewenste toepassing (POT) gekregen en wordt het behandelt als een onbetrouwbaar systeem hulpmiddel. Men is te weten gekomen dat PC Privacy Dock computers kan infiltreren via andere gratis downloads, zoals media spelers, download managers of PDF creators. Bovendien kan het constant verschillende processen laten lopen in het Taakbeheer en een auto-update component (updater.exe) installeren. Meer nog het kan pop-up advertenties veroorzaken die andere verdachte software, bijvoorbeeld, NextLive en PicEnhance kunnen promoten.

Alle hierboven vermelden problemen verdwijnen echter in het niets in vergelijking met de constante systeemscans en waarschuwingen die het PC Privacy Dock virus kan opstarten zodra het geïnstalleerd is. Het lijkt er op dat het voornaamste doel van deze app is mensen te overtuigen geld te betalen voor zijn premium versie. Daarom kan het constant je pc controleren en waarschuwingen tonen over verschillende privacy problemen. Van zodra je echter op de “Wis nu” of een gelijkaardige knop klikt, zal het je aanbieden om de premium versie te kopen. Denk eraan dat dit gewoon een marketing truc is die cyber criminelen gebruiken om makkelijk geld te verdienen. De volledige versie van dit hulpmiddel kan nauwelijks iets verbeteren op je computer; je kan echter wel onwetend je kredietkaart gegevens, volledige naam en andere gevoelige informatie onthullen aan online scammers en in de toekomst ernstige problemen ondervinden. Daarom mijd je beter het PC Privacy Dock hulpmiddel. Als het je computer reeds geïnfiltreerd heeft, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met Reimage Reimage Cleaner Intego (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X).

PC Privacy Dock

Hoe kan PC Privacy Dock mijn computer gijzelen?

PC Privacy Dock is een dubieuze systeem opschoner die verondersteld wordt om computers na te kijken “op privacy pijnpunten en risico’s.” Desalniettemin, kan het nauwelijks je privacy beschermen of iets verbeteren op je computer omdat zijn voornaamste doel het je laten kopen van zijn volledige versie is. Zoals we reeds vermeld hebben kan het gedownload worden van op de officiële site en van op allerlei download bronnen, inclusief download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, and so on. Meestal verdelen deze sites het PC Privacy Dock virus via software pakketten. Daarom als je freeware niet voorzichtig installeert, kan je opgescheept worden met dit systeem hulpmiddel zonder dat je het beseft. Om dit te voorkomen, moet je steeds kiezen voor de Geavanceerde/Aangepaste installatimethode van de freeware en alle ‘optionele componenten’ die meekomen deselecteren.

Hoe het PC Privacy Dock virus verwijderen?

Meestal kun je PC Privacy Dock deïnstalleren via de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst. Volg hiervoor deze stappen:

  • Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  • Zoek hier naar PC Privacy Dock en gelijkaardie waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen‘.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als deze stappen niet werken voor jou, moet je het systeem scannen met een bijgewerkte Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. Dit wordt ook aangeraden als je er zeker van wilt zijn dat de computer POT en virus vrij is.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
PC Privacy Dock snapshot
PC Privacy Dock snapshot
Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pc-privacy-dock.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande PC Privacy Dock