Haal PC Privacy Dock weg

PC Privacy Dock Verwijdering Handleiding

Wat is PC Privacy Dock?

Wat is PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (wat ook gevonden kan worden als PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) is een gratis toepassing die reeds gedownload werd door honderden computer gebruikers. Het wordt gepromoot als een systeem opschoner die in staat is om informatie gerelateerd aan je privacy te verwijderen. Desalniettemin heeft het het label van potentieel ongewenste toepassing (POT) gekregen en wordt het behandelt als een onbetrouwbaar systeem hulpmiddel. Men is te weten gekomen dat PC Privacy Dock computers kan infiltreren via andere gratis downloads, zoals media spelers, download managers of PDF creators. Bovendien kan het constant verschillende processen laten lopen in het Taakbeheer en een auto-update component (updater.exe) installeren. Meer nog het kan pop-up advertenties veroorzaken die andere verdachte software, bijvoorbeeld, NextLive en PicEnhance kunnen promoten.

Alle hierboven vermelden problemen verdwijnen echter in het niets in vergelijking met de constante systeemscans en waarschuwingen die het PC Privacy Dock virus kan opstarten zodra het geïnstalleerd is. Het lijkt er op dat het voornaamste doel van deze app is mensen te overtuigen geld te betalen voor zijn premium versie. Daarom kan het constant je pc controleren en waarschuwingen tonen over verschillende privacy problemen. Van zodra je echter op de “Wis nu” of een gelijkaardige knop klikt, zal het je aanbieden om de premium versie te kopen. Denk eraan dat dit gewoon een marketing truc is die cyber criminelen gebruiken om makkelijk geld te verdienen. De volledige versie van dit hulpmiddel kan nauwelijks iets verbeteren op je computer; je kan echter wel onwetend je kredietkaart gegevens, volledige naam en andere gevoelige informatie onthullen aan online scammers en in de toekomst ernstige problemen ondervinden. Daarom mijd je beter het PC Privacy Dock hulpmiddel. Als het je computer reeds geïnfiltreerd heeft, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met FortectIntego (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X).

PC Privacy Dock

Hoe kan PC Privacy Dock mijn computer gijzelen?

PC Privacy Dock is een dubieuze systeem opschoner die verondersteld wordt om computers na te kijken “op privacy pijnpunten en risico’s.” Desalniettemin, kan het nauwelijks je privacy beschermen of iets verbeteren op je computer omdat zijn voornaamste doel het je laten kopen van zijn volledige versie is. Zoals we reeds vermeld hebben kan het gedownload worden van op de officiële site en van op allerlei download bronnen, inclusief download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, and so on. Meestal verdelen deze sites het PC Privacy Dock virus via software pakketten. Daarom als je freeware niet voorzichtig installeert, kan je opgescheept worden met dit systeem hulpmiddel zonder dat je het beseft. Om dit te voorkomen, moet je steeds kiezen voor de Geavanceerde/Aangepaste installatimethode van de freeware en alle ‘optionele componenten’ die meekomen deselecteren.

Hoe het PC Privacy Dock virus verwijderen?

Meestal kun je PC Privacy Dock deïnstalleren via de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst. Volg hiervoor deze stappen:

  • Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  • Zoek hier naar PC Privacy Dock en gelijkaardie waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen‘.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als deze stappen niet werken voor jou, moet je het systeem scannen met een bijgewerkte FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. Dit wordt ook aangeraden als je er zeker van wilt zijn dat de computer POT en virus vrij is.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen