Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

PC Privacy Dock. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Julie Splinters - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (wat ook gevonden kan worden als PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) is een gratis toepassing die reeds gedownload werd door honderden computer gebruikers. Het wordt gepromoot als een systeem opschoner die in staat is om informatie gerelateerd aan je privacy te verwijderen. Desalniettemin heeft het het label van potentieel ongewenste toepassing (POT) gekregen en wordt het behandelt als een onbetrouwbaar systeem hulpmiddel. Men is te weten gekomen dat PC Privacy Dock computers kan infiltreren via andere gratis downloads, zoals media spelers, download managers of PDF creators. Bovendien kan het constant verschillende processen laten lopen in het Taakbeheer en een auto-update component (updater.exe) installeren. Meer nog het kan pop-up advertenties veroorzaken die andere verdachte software, bijvoorbeeld, NextLive en PicEnhance kunnen promoten.

Alle hierboven vermelden problemen verdwijnen echter in het niets in vergelijking met de constante systeemscans en waarschuwingen die het PC Privacy Dock virus kan opstarten zodra het geïnstalleerd is. Het lijkt er op dat het voornaamste doel van deze app is mensen te overtuigen geld te betalen voor zijn premium versie. Daarom kan het constant je pc controleren en waarschuwingen tonen over verschillende privacy problemen. Van zodra je echter op de “Wis nu” of een gelijkaardige knop klikt, zal het je aanbieden om de premium versie te kopen. Denk eraan dat dit gewoon een marketing truc is die cyber criminelen gebruiken om makkelijk geld te verdienen. De volledige versie van dit hulpmiddel kan nauwelijks iets verbeteren op je computer; je kan echter wel onwetend je kredietkaart gegevens, volledige naam en andere gevoelige informatie onthullen aan online scammers en in de toekomst ernstige problemen ondervinden. Daarom mijd je beter het PC Privacy Dock hulpmiddel. Als het je computer reeds geïnfiltreerd heeft, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met Reimage (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X).

PC Privacy Dock

Hoe kan PC Privacy Dock mijn computer gijzelen?

PC Privacy Dock is een dubieuze systeem opschoner die verondersteld wordt om computers na te kijken “op privacy pijnpunten en risico’s.” Desalniettemin, kan het nauwelijks je privacy beschermen of iets verbeteren op je computer omdat zijn voornaamste doel het je laten kopen van zijn volledige versie is. Zoals we reeds vermeld hebben kan het gedownload worden van op de officiële site en van op allerlei download bronnen, inclusief download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, and so on. Meestal verdelen deze sites het PC Privacy Dock virus via software pakketten. Daarom als je freeware niet voorzichtig installeert, kan je opgescheept worden met dit systeem hulpmiddel zonder dat je het beseft. Om dit te voorkomen, moet je steeds kiezen voor de Geavanceerde/Aangepaste installatimethode van de freeware en alle ‘optionele componenten’ die meekomen deselecteren.

Hoe het PC Privacy Dock virus verwijderen?

Meestal kun je PC Privacy Dock deïnstalleren via de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst. Volg hiervoor deze stappen:

  • Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  • Zoek hier naar PC Privacy Dock en gelijkaardie waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen‘.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als deze stappen niet werken voor jou, moet je het systeem scannen met een bijgewerkte Reimage, Malwarebytes Malwarebytes of Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Dit wordt ook aangeraden als je er zeker van wilt zijn dat de computer POT en virus vrij is.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om PC Privacy Dock te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om PC Privacy Dock te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van PC Privacy Dock (2015-12-04)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van PC Privacy Dock (2015-12-04)
PC Privacy Dock snapshot
PC Privacy Dock snapshot

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pc-privacy-dock.html

Verwijdering gidsen in andere talen