Gevaarlijkheidsmeter:  
  (33/100)

Notice! Please update your FLV Player. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Alice Woods - - | Het type: Kwaadaardige software

“Notice! Please update your FLV Player” is een valse melding, die gebruikt wordt om mensen malware te laten downloaden. Het duikt meestal op als gebruikers een video online willen bekijken of er eentje wille downloaden op hun pc. Voordat je de “Please update your FLV Player” melding te zien krijgt, zou je ook het FLV Video Download is required to download online video” scherm moeten opmerken. We raden je ten zeerste aan om deze valse melding om je FLV speler bij te werken te negeren omdat het er op lijkt dat het behoort tot toplugs.com, wat gekend is voor het verspreiden van JavaScript Obfuscation malware. In werkelijkheid is het een kwaadaardige code die ook corrupte en ongewenste software op de besmette pc kan installeren. Als je echt denkt dat je de FLV speler moet bijwerken, ga dan naar de officiële website van deze software en download de bijgewerkte versie van daar.

WAAR KAN IK “Notice! Please update your FLV Player” ZIEN?

“Notice! Please update your FLV Player” kan in al je browsers opduiken, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Het duikt gewoonlijk op als je op het internet aan het surfen bent en een video online wil bekijken. Deze valse melding blokkeert de gewenste video en helpt hackers om gebruikers malware op hun pc te laten downloaden. Als je de “Notice! Please update your FLV Player” melding ziet negeer deze dan en sluit onmiddellijk je browser af. Als je deze ongeverifieerde FLV Player update gedownload hebt raden we je ten zeerste aan je pc te scannen met een bijgewerkte anti-spyware.

WAT MOET JE DOEN ALS JE OP “OK” GEKLIKT HEBT?

Als je er in getrapt bent om deze valse FLV Player update te downloaden, verlies dan geen tijd en scan je pc met een anti-malware. Hiervoor raden we het gebruik aan van één van deze toepassingen : Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Notice! Please update your FLV Player snapshot
Notice! Please update your FLV Player snapshot

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-notice-please-update-your-flv-player.html

Verwijdering gidsen in andere talen