Verwijder National Security Agency virus

National Security Agency virus Verwijdering Handleiding

Wat is National Security Agency virus?

National Security Agency virus is een nieuw uitgebrachte ransomware, die het meeste verspreid is in de VSA. Het lijkt erop dat deze bedreiging tot dezelfde, wel bekende famile van virussen behoort die gekend is als ‘Ukash’. Van zodra het een systeem binnendringt, blokkeert het dit om de eigenaars een boete te laten betalen. Deze keer zullen slachtoffers moeten voorbereid zijn op een eis tot het betalen van $300 via GreenDot MoneyPak vooraf betaald systeem. Natuurlijk toont National Security Agency virus, voor het je dit vraagt, zijn valse waarschuwings boodschap die verschillende inbreuken opsomt die je zogezegd zou begaan hebben. In werkelijkheid kun je deze waarschuwing, die meestal mensen beschildigt van het verspreiden van kinderporno, het gebruik van gepatenteerde inhoud en soortgelijke inbreuken, negeren. Om je systeem te deblokkeren zal je echter het National Security Agency virus moeten verwijderen.

HOE KAN MIJN PC BESMET WORDEN MET National Security Agency virus?

Net zoals het NSA virus, wordt het National Security Agency virus doorgegeven via een Trojaans paard, wat je pc kan infiltreren zonder enig signaal. Om dit te vermijden, blijf aub weg van officieel uitziende e-mails die beweren afkomstig te zijn van legitieme bedrijven, zoals fedex, ebay, Amazon en andere. Klik bovendien nooit op een koppling die je aanbied om een programma bij te werken. Bezoek in plaats hiervan zijn officiële software websit en download deze bijgewerkte versies. Van zodra deze Trojaan je pc besmet, verandert het verschillende veranderingen aan de systeem instellingen en blokkeert het. Met als resultaat dat de gebruiker officieel uitziende meldingen te zien krijgt, die niet gerelateerd zijn aan de NSA of andere overheidsinstellingen. Het beweert “Your computer has been locked”, en vraagt je om een betaling van $300 uit te voeren binnen de 72 uur. Gehoorzaam nooit aan deze eis alsjeblieft want je zal je geld verliezen! Om je pc te deblokkeren moet je simpelweg het National Security Agency virus zo snel mogelijk van je pc verwijderen.

HOE HET National Security Agency virus VERWIJDEREN?

Als je pc geblokkeerd is door het National Security Agency virus ben je ernstig geïnfecteerd. Om je systeem te deblokkeren en het virus uit te schakelen, volg deze instructies:

  1. Herstart je besmette pc

  2. Klik op start -> Run en geef in https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe (als je beblokkeerd wordt door ransomware, druk op alt+tab en blijf dit adres ingeven)

  3. Een waarschuwing die toebehoort aan de ransomware kan opnieuw verschijnen. In dit geval, druk op Alt+Tab en “R” zoveel als nodig.

  4. Installeer een anti-malware en voer een volledige systeem scan uit om de kwaadaardig waarde te verwijderen van je pc.

Manueel het National Security Agency virus verwijderen:

  1. Herstart je besmette Pc in veilige modus met opdrachtprompt om dit virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze dreiging moeten werken)

  2. Run Regedit

  3. Zoek naar Winlogon waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.

  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden verwijzen

  5. Herstart en voer een volledige systeems scan uit met een bijgewerkte FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

USB stick methode:

1. Gebruik een andere pc en download FortectIntego of een ander betrouwbaar anti-malware programma.

2. Werk het programma bij en schrijf het weg op een USB stick of simpele CD

3. Herstart ondertussen je besmette pc in veilige modus met opdracht prompt en plaats de USB stick

4. Herstart je met het National Security Agency virus opnieuw en voer een volledige systeem scan uit.

* Gebruikers besmet door deze ransomware hebben toegang tot andere accounts op hun windows pc. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft zou je moeten in staat zijn om een anti-malware programma op te starten.

* Probeer Flash te verhinderen om de ransomware te stoppen met het uitvoeren voor wat het bedoeld was. Om Flash uit te schakelen gaan naar Macromedia support en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna nog een volledige systeem scan uit met een anti-malware programma

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen