Verwijder Comet Arcade virus

Comet Arcade virus Verwijdering Handleiding

Wat is Comet Arcade virus?

Wat is Comet Arcade?

Comet Arcade kan op een leuke applicatie lijken dat het mogelijk maakt dat je een erg bekend arcade spel ‘asteroids’ kan spelen op elke website die je bezoekt. Het klinkt er leuk maar je moet wel twee keer nadenken voordat je het installeert op je programma. Eigenlijk wanneer je de privacy policy leest zou je moeten weten dat deze applicatie gesponserd is door advertenties. Daarom om te genieten van gratis spelletjes zal je enorm veel Comet Arcade advertenties moeten verdragen. Buiten dit lijkt deze applicatie enorm hard op de volgende programma’s Blasteroids, Disasteroids, RedSteroids en Websteroids. Probeer niet voor zijn verleiding te vallen en vermijd het installeren van dit programma. Maar toch is Comet Arcade geen kwaadaardig programma, het kan ongewenste activiteiten veroorzaken en op een kwaadaardige applicatie lijken maar het schaadt je computer in geen geval.

Hoe kan Comet Arcade mijn computer gijzelen?

Je kan Comet Arcade gemakkelijk zelf downloaden maar er is ook nog een andere manier hoe deze adware op je pc terecht kan komen. Dit programma kan ook op je computer komen nadat je een onbekende freeware heb geïnstalleerd. De meeste adwares zijn verspreid via deze methode omzo internet gebruikers lastig te vallen. Om de twijfels over dit programma te bewijzen kan je hier een regel van de Terms and Conditions vinden van het programma: “Applications may be supported by advertising, which may include display ads (banner ads), text ads, in-text ads (e.g., keyword highlighting), interstitial ads, pop-up ads, pop-under ads, or other types of ads. Users may see additional ads when using their Internet browser or other software applications. ” Geen schrik als je dit programma geïnstalleerd hebt, je moet enkel de tekst hieronder volgen om het te verwijderen.

Hoe verwijder je Comet Arcade van je computer?

Zoals jezelf kan voorstellen dan kan Comet Arcade je internet ervaringen erg ongemakkelijk maken. Laat je niet manipuleren door deze adware, volg deze stappen gemaakt door onze veiligheids expert om Comet Arcade virus voorgoed van je pc te verwijderen.

  • Verwijder Comet Arcade van je computer:

1. Klik op start en ga naar je configuratiescherm en hier ga je een programma verwijderen.
2. Wanneer je in deze tab bent moet je zoeken naar Comet Arcade of soort gelijkend ongekende namen.
3. Verwijder ze en sla je veranderingen op.

  • Verwijder de Comet Arcade extensie van je browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome)

Internet Explorer:

1. Open Internet Explorer, ga naar ‘extra‘ → ‘Manage Add-ons’ → ‘Toolbars en extensies’.
2. Zoek voor namen zoals Comet Arcade of andere ongekende soort gelijkende namen
3. Eens je die verwijdert hebt kan je best je startpagina veranderen.

Reset je internet explorer (optioneel)
1. Open Internet Explorer, Klik op het het sleutel icoontje en ga naar extra. Hier moet je de internet opties nemen.
2. Zoek de geavanceerde tab en klik op de reset knop
3. Ga naar “Reset Internet Explorer instellingen” –> ‘Verwijder persoonlijke instellingen’ en klik op de reset opties.
4. Uiteindelijk kan je het sluiten.

Mozilla Firefox:

1. Open Mozilla Firefox, ga naar extra -> ‘add-ons’ -> extensies
2. Zoek verdacht uitziende namen zoals Comet Arcade en verwijder ze
3. Nadien kan je best je start pagina veranderen.

Reset je Mozilla Firefox (optioneel)
1. Open Mozilla Firefox en ga naar de ‘Help’ sectie en hier klik je op ‘Troubleshooting information’
2. Zoek naar ‘Reset Fiefox’, klik hier meerdere keren op en dan kan je het sluiten.

Google Chrome:

1. Ga naar je menu en klik op extra -> extensies.
2. Zoek voor onbekende extensies zoals Comet Arcade en verwijder ze door op het vuilnisbakje te klikken
3. Vergeet je startpagina niet te veranderen

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen