Gevaarlijkheidsmeter:  
  (19/100)

Haal Burst Search weg (Simpele Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Browser hijacker

Burst Search is een extreem opdringerige browser-kaper die de functie “Beheerd door uw organisatie” gebruikt om verwijdering te voorkomen

Burst Search-kaper

Burst Search is een zoekfunctie die beschikbaar is in de Chrome Web Store. Het is een handige tool die gefilterde zoekresultaten biedt en snel toegang geeft tot de lokale weersvoorspelling. We raden echter ten zeerste de commentaarsectie van gebruikers aan voordat u de tool installeert, omdat er honderden rapporten zijn waarin staat dat het onmogelijk is om Burst Search te verwijderen.

In feite is Burst Search een agressieve browser-kaper, die zichzelf als startpagina en zoekprovider op de Google Chrome-webbrowser instelt. Hoewel het er niet gevaarlijk uitziet, is deze dubieuze zoekopdracht gelinkt aan verschillende derden die hun producten en diensten willen promoten. Deze worden echter niet gecontroleerd en kunnen eender welke inhoud weergeven. Daarom kunt u deze kaper best onmiddellijk verwijderen.

De reden waarom mensen Burst Search niet kunnen verwijderen, heeft te maken met de “Beheerd door uw organisatie”-instellingen. Dat is een legitieme beleidsinstelling van Chrome die wordt gebruikt door bedrijfsbeheerders om het gebruik van de webbrowser door werknemers te controleren. Helaas maken sommige zoeksites van derden misbruik van deze instelling om persistentie te creëren en eenvoudige verwijdering te voorkomen. Als u de browser-kaper niet kunt verwijderen omdat deze u in de organisatie plaatst, zullen we u proberen helpen om deze functie uit te schakelen en het virus uit uw webbrowser te weren.

Naam Burst Search
Classificatie Browser-kaper/Potentieel Ongewenst Programma (PUP)
Gerelateerde site burstsearch.com is de hoofdpagina die deze kaper promoot
Distributie Hoewel de extensie gratis kan worden gedownload van de Chrome Web Store, zijn de meeste downloads indirect. Meestal wordt het gebundeld met freeware geïnstalleerd.
Symptomen Als de gebruiker deze extensie per ongeluk installeert, merkt hij of zij onmiddellijk de volgende symptomen op:
– gewijzigde startpagina, zoekmachine en nieuwe tabblad URL (Burst Search en burstsearch.com gepromoot)
– gesponsorde zoekresultaten verstrekt
– commerciële inhoud geïnjecteerd in willekeurige websites
– de webbrowser stuurt willekeurig door naar verdachte websites
– “Beheerd door uw organisatie”-melding verschijnt op de webbrowser
– de instellingen van de webbrowser kunnen niet worden gewijzigd
– de webbrowser draait langzamer dan voorheen
Gelijkaardige virussen Deze kaper behoort tot de groep van zoeksites die misbruik maken van de beleidsinstellingen van Chrome om verwijdering te voorkomen. Het is vergelijkbaar met Bundlore, OptimumSearch, CapitaSearch, Mazy search en anderen.
Verwijdering De malware kan worden geëlimineerd met een professionele anti-malware tool. De webbrowser vereist echter extra onderhoud, dus u kunt best een scan uitvoeren met een automatische anti-malware en vervolgens de standaardinstellingen van Chrome resetten (we geven hieronder een handleiding voor verwijdering).
Herstelling Malware zoals browser-kapers of adware laten een heleboel registervermeldingen en andere gerelateerde bestanden achter. Als u de malware eenmaal heeft verwijderd, voer dan een scan uit met ReimageIntego om de systeemproblemen te verhelpen die het zou kunnen hebben veroorzaakt.

Browser-kapers worden meestal onderschat en worden niet beschouwd als grote bedreigingen voor de veiligheid. Wanneer mensen echter apps zoals de Burst Search-extensie installeren, creëert het persistentie door de instelling Beheerd door uw organisatie in te schakelen en voorkomt het dat mensen deze zowel handmatig als automatisch kunnen verwijderen.

Als gevolg hiervan mogen gebruikers geen andere zoekopdracht gebruiken, behalve Burst Search. Hoewel het er bij de eerste inspectie uitziet als een willekeurige zoekopdracht, wordt het in principe gebruikt voor reclamedoeleinden. De zoekresultaten zijn voorgedefinieerd, dus u krijgt een lijst met links en advertenties die doorverwijzen naar affiliate websites. Houd er rekening mee dat de inhoud van derden niet wordt gecontroleerd door de dienstverlener, dus deze bezoeken is op eigen risico.

Naast potentieel gevaarlijke inhoud, maakt de Burst Search-kaper inbreuk op de privacy van de gebruikers. De extensie landt krachtig op de webbrowser van Chrome en injecteert traceercookies die gericht zijn op het verzamelen van de volgende informatie:

 • zoekopdrachten
 • URL's van bezochte websites
 • IP-adres
 • geolocatie
 • technische details van de browser, enz.

Het Burst Search-virus kan echter ook enkele persoonlijke gegevens verzamelen, zoals naam, e-mailadres, thuisadres, telefoonnummer, enz. als de gebruiker dergelijke informatie verstrekt tijdens het gebruik van de dienst. De genoemde persoonlijke informatie kan ook worden verzameld wanneer deze wordt doorgestuurd naar een phishing- of oplichtingssite die valse beweringen over vermeende prijsuitreikingen bevat.

Met dit in gedachten is het belangrijk om het Burst Search-virus uit uw webbrowser te verwijderen. Anders kan het veel schade aanrichten tijdens uw webbrowsersessies. De onstuitbare stroom van advertenties en doorlopende omleidingen naar websites van derden verhinderen u om normaal te surfen op het internet en vormen een groot risico om geïnfecteerd te raken met malware.

Normaal gesproken kunnen browser-kapers zowel handmatig als automatisch worden verwijderd. De eliminatie van Burst Search is echter een moeilijk proces, dat met behulp van een professionele anti-malware tool moet worden uitgevoerd. Bovendien kunt u uw apparaat best herstellen in de toestand van voor de infectie met behulp van ReimageIntego optimizer.

Burst Search-virusBurst Search verstoort de instellingen van Chrome om gesponserde content te tonen en geld te verdienen met affiliate marketing

Negeer de aanwezigheid van het search-burst.exe-proces niet

Burst Search doet zich voor als een onschadelijke zoeksite. U moet er echter uiterst voorzichtig mee zijn, want het kan zich vestigen op Chrome en veel problemen veroorzaken in termen van verwijdering.

Voordat deze kaper zich manifesteert, kan hij een potentieel gevaarlijk proces starten binnen Taakbeheer. Dit proces wordt meestal aangeduid als burst-search.exe. Het kan veel CPU verbruiken en de prestaties van de webbrowser aanzienlijk vertragen.

Het belangrijkste doel is om de extensie in Chrome te injecteren en onbelemmerde prestaties te verzekeren. Een professioneel antivirusprogramma kan de malware herkennen als potentieel gevaarlijk en een pop-upwaarschuwing genereren met de melding dat het virus-burst.exe-bestand is gedetecteerd. Stel in dit geval de AV-tool in om het Burst Search-virus onmiddellijk te verwijderen.

De functie “Beheerd door uw organisatie” moet worden uitgeschakeld voordat Burst Search wordt verwijderd

Beheerd door uw organisatie

Het onderdeel met beoordelingen in de Chrome Web Store onder Burst Search vermeldt veel beoordelingen van gebruikers die een buitengewoon negatieve ervaring delen over deze zoekopdracht. De meeste van hen beweren:

THIS IS A VIRUS EXTENSION. IT PUT IN ME IN AN ORG' THAT IM NOT AWARE OF. PLEASE TAKE DOWN THIS EXTENSION LIKE MANY OTHER PEOPLE ARE ASKING!!!

This thing is most likely a trojan, you cannot uninstall it with the exception of a factory wipe.

You cannot uninstall this program. You cannot remove it through chrome. If you try to uninstall the extension manually or uninstall chrome completely, it just re-installs itself.

De reden waarom de verwijdering van Burst Search niet normaal kan worden uitgevoerd, is de ingeschakelde functie “Beheerd door uw organisatie”. Dat is het beleid dat is uitgebracht met de Chrome 73-versie, die bedrijfsbeheerders helpt om specifieke webbrowserinstellingen in te stellen en controle te krijgen over browse-activiteiten. Als u deze melding ziet op Chrome, maar u behoort niet tot een organisatie, betekent dit dat er malware is geïnstalleerd en dat er ongewenste browserwijzigingen in gang zijn gezet.

Helaas is het verwijderen van het Burst Search-virus van Chrome niet mogelijk zolang de genoemde functie niet is uitgeschakeld. Een van de opties zou zijn om het virus te verwijderen met behulp van een anti-malwareprogramma en vervolgens de fabrieksinstellingen van Chrome opnieuw in te stellen. Als u echter niet al uw instellingen wilt verliezen, kunt u proberen om de inhoud uit de Chrome-map te verwijderen, zoals hieronder wordt uitgelegd:

 • Druk op de Windows-toets + R, typ regedit en druk op Enter om Register-Editor te openen.
 • Navigeer één voor één naar de volgende locaties:
 • \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google
  \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google\Chrome
  \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Chromium
  \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome

 • Verwijder alle vermeldingen die met een nummer 1 zijn gemarkeerd.
 • Zoek naar het bestand ExtensionInstallForceList map onder de \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome directory. Verwijder alle bestanden met een nummer 1.
 • Probeer vervolgens de Burst Search-extensie te verwijderen uit Chrome of stel de instellingen opnieuw in.
 • Scan het apparaat met een reparatietool ReimageIntego.

Burst Search-verwijdering

Browser-hijackers kunnen worden geïnstalleerd via freeware installatie setup

Hoewel (de meeste) extensies van derden te vinden zijn in de Chrome Web Store, Google Play Store en andere legitieme bronnen, is hun belangrijkste downloadbron nog steeds freeware-bundels. Om het gebruikersaantal te verhogen, voegen ontwikkelaars extensies en andere PUP's toe aan de installatie van freeware en verspreiden ze deze als vooraf geselecteerde items.

Daarom is het belangrijk om de installatie van gratis applicaties te controleren. Probeer het downloadproces niet te versnellen door herhaaldelijk op de knop Volgende te klikken, omdat u dan per ongeluk akkoord gaat met de installatie van de hele bundel. Kies in plaats daarvan voor de Geavanceerde installatietechniek en houd het volledige proces nauwlettend in de gaten.

Zoek naar de selectievakjes die grijze vinkjes of voorgeselecteerde items bevatten. Verwijder het vinkje om de installatie af te wijzen voordat u op de knop Volgende klikt. Zorg er bovendien voor dat u uw antivirusprogramma geactiveerd houdt tijdens de freeware-installatie, omdat het verdachte items kan herkennen en in quarantaine kan plaatsen.

Automatische en handmatige Burst Search-verwijderingsopties

Burst Search-malware is geen extensie die een kans moet krijgen. Het is een opdringerige browser-kaper die veel ravage kan aanrichten tijdens uw zoekopdrachten op het internet. Bovendien bestaat het risico dat u via burstsearch.com-servers wordt blootgesteld aan potentieel gevaarlijke websites.

Burst Search-extensie

Om opdringerige Burst Search-omleidingen te stoppen, moet u eerst en vooral de functie “Beheerd door uw organisatie” uitschakelen. Hierboven hebben we uitgelegd hoe dat moet. Vervolgens raden we aan om het apparaat te scannen met een degelijke anti-malware tool. Zo bent u er zeker van dat alle ongewenste programma's succesvol zijn verwijderd.

U kunt het Burst Search-virus ook handmatig verwijderen. Daarvoor moet u de genoemde functie van Chrome uitschakelen, malware uit de map Apps verwijderen en vervolgens de ongewenste extensies uit Chrome verwijderen. Als u dat nog niet eerder heeft gedaan, kunt u gebruikmaken van onderstaande handleiding.

Tip: experts van NoVirus.uk raden aan om de prestaties van uw apparaat te herstellen. Overvolle registers en andere systeemmappen kunnen uiteindelijk leiden tot vertragingen, dus we raden aan om ReimageIntego regelmatig te gebruiken.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Burst Search Verwijdering Handleiding:

Verwijder Burst Search van Windows systems

Onderstaande handleiding helpt gebruikers om zich te ontdoen van mogelijk ongewenste Windows-programma's.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Burst Search en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Burst Search en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Burst Search van Mac OS X systeem

macOS kan ook worden beïnvloed door browser-kapers. Als u burstsearch.com als een standaard startpagina ziet, wacht dan niet langer om uw apparaat te herstellen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Burst Search of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Burst Search van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Burst Search en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Burst Search verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Burst Search van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Burst Search uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Burst Search van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Burst Search en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Burst Search. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Burst Search van Google Chrome

Deze browser-kaper is ontwikkeld om de Google Chrome-webbrowser uitzonderlijk aan te vallen. Het wijzigt de standaardinstellingen en schakelt de organisatie-instellingen in om verwijdering te voorkomen. Toch kunt u de instellingen op deze manier herstellen:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Burst Search en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Burst Search. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Burst Search van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Burst Search of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Burst Search te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Burst Search register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen