Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Antivirus Security Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Linas Kiguolis - - | Het type: Valse antispyware
12

Antivirus Security Pro is een slechtaardige ant-spyware, eigendom van WinWebSec. Dit programma lijkt op Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus en andere bedreigingen uit deze groep. Eens het je pc besmet heeft zal Antivirus Security Pro beginnen met het tonen van misleidende meldingen over gevaarlijke virussen. Pas wel op want het waarschuwt zijn slachtoffers enkel voor niet bestaande virussen of voor legale bestanden die je nooit mag verwijderen. Dit is de reden waarom je dit programma moet negeren en van je pc verwijderen. Als je je eigen afvraagt wat het eigenlijke doel van dit programma is, wel dat is simpel : het is ontwikkeld om de behoefte aan zijn betalende versie te creëren. Koop dit echter nooit.

HOE KAN IK BESMET RAKEN MET Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro wordt via een Trojaans paard, wat gebruik maakt van kwetsbaarheden in de beveiliging, verspreid. Het valt slecht beschermde pc’s aan, dus als je wil vermijden dat je er door besmet wordt zorg dan dat je pc beveiligt is met de nieuwste versie van een antivirus. Als dit Trojaans paard je pc besmet zal het in het geheim bestanden van Antivirus Security Pro binnenhalen en opslaan. Hierna zal het je systeem aanpassen zodat de kwaadaardige software kan beginnen werken elke keer je je pc herstart. Bijgevolg zal de malware waarschuwingen beginnen tonen zoals :

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Je kan ook berichten krijgen van dit virus zoals :

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Negeer aub elke waarschuwing die je krijgt van Antivirus Security Pro het programma wil maar één ding : je geld. Van zodra je waarschuwingen van deze slechtaardige software begint te krijgen zou je een volledige systeem scan moeten uitvoeren met een bijgewerkte versie van een anti-spyware programma. Volg de onderstaande handleiding om voor eens en voor altijd van deze besmetting verlost te zijn :

HOE Antivirus Security Pro VERWIJDEREN?

Indien je pc besmet is met Antivirus Security Prow download dan onmiddellijk Reimage,Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware en voer een volledige systeem scan uit. Zorg er wel voor dat je de nieuwste versie download zodat je de volledige virus databank hebt. Je moet wel weten dat er vele kwaadaardige programma’s zijn die legale beveiligings toepassingen verhinderen om hen te verwijderen. In dit geval moet je je pc opstarten in veilige modus met netwerk ondersteuning en dan de kwaadaardige processen stopzetten. Zoek naar [random letters or/and numbers].exe of [protector[random characters].exe processen, stop ze en voer met een anti-malware een volledige systeem scan uit. Vergeet ook niet je pc te scannen in de gewone modus om er zeker van te zijn dat het virus weg is.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Antivirus Security Pro te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Antivirus Security Pro te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Antivirus Security Pro snapshot
Antivirus Security Pro snapshot

Antivirus Security Pro handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "AA2014" = "%CommonAppData%WaDprnV7WaDprnV7.exe"

Bestanden verwijderen:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].exe.manifest
%CommonAppData%[random][random].ico
%CommonAppData%[random][random].in
%CommonAppData%[random][random].lg

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-security-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 • Tuur

  Vooreerst dank voor bovenstaande tips op de malware te verwijderen. Ze betekende een grote hulp voor mij.

  Graag had ik even m’n ervaring gedeeld.
  Na het verwijderen van de registerwaarden, kon ik niet meer aanloggen voor een bepaalde user. Van zodra ik aanlogde, werd ik er automatische uitgegooid met een logout.
  Je kan dit verhelpen door even naar de volgende RegEdit key te gaan kijken : HKEY_local_Machine\software\Microsoft\windows NT\current version\winlogon. Naast de userinit stond “Userinit”=”userinit.exe,C:\\ProgramData\\gXDVUVn3\\gXDVUVn3.exe -sm,”. Indien je het gedeelte C:\\ProgramData\… verwijderd, kan je opnieuw normaal aanloggen.

  Succes bij het bestrijden van deze ellende.

  Tuur.