Verwijder Your personal files are encrypted virus

Your personal files are encrypted virus Verwijdering Handleiding

Wat is Your personal files are encrypted virus?

Het ‘Your personal files are encrypted’ virus is een ransomware programma, dat verschillende problemen veroorzaakt voor gebruikers. Het verschilt van voorgaande ransomwares omdat het niet ontworpen werd voor een specifiek land. Volgens experten wordt het over gans de wereld, wees dus voorzichtig tijdens het surfen op het Internet. Zodra dit programma op je systeem raakt zal ‘Your personal files are encrypted’ alle bestanden die op het systeem bewaart worden verbergen en toont het een misleidende boodschap ipv het bureaublad. Wees er maa zeker van dat dit gedaan wordt om je een losgeld te laten betalen om je bestanden te ontcijferen. Voor je akkoord gaat en afscheid neemt van je geld moet je weten dat dit je niet zal helpen om van het ‘Your personal files are encrypted’ virus verlost te worden. Hiervoor moet je een betrouwbare anti-spyware gebruiken en de kwaadaardige bestanden van je pc verwijderen.

HOE KAN HET ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS MIJN PC INFILTREREN?

‘Your personal files are encrypted’ wordt meestal verspreidt via een trojaans paard, dat je pc infiltreert zonder enige waarschuwing, de bestanden van de ransomware download en hierna het systeem blokkeert. Zodra dit voltooid is zal het virus beginnen werken telkens je de pc opstart. Wees alsjeblieft voorzichtig met ‘Your personal files are encrypted’ want het wil echt je geld hebben. Hiervoor zal het meldingen tonen zoals:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Alsjeblieft negeer de meldingen van ‘Your personal files are encrypted’ het wil je enkel geld ontfrutselen. Dit is gewoon één grote zwendel waar je niet mag intrappen.

HOE HET ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS VERWIJDEREN?

Om het ‘Your personal files are encrypted’ virus te verwijderen moet je de geïnfecteerde bestanden die toebehoren aan het virus verwijderen. Iedereen weet wel hoe een anti-malware software op te starten, de ransomware blokkeert echter alles wat het vind dus zou het wel eens kunnen zijn dat je de pc niet kan scannen. Volg deze handleiding en deblokkeer je pc:

* Manuele ‘Your personal files are encrypted’ virus verwijdering:

  1. Herstart je geïnfecteerde pc in ‘Veilige modus met opdracht prompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van de dreiging moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon waarden en noteer de bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze met explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de waarden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar verwijzen.
  5. Herstart en voer een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner om de resterende virus bestanden te verwijderen.

* Flash drive methode:

1. Neem een andere pc en download FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of een ander betrouwbaar anti-malware programma.
2. Werk het programma bij en schrijf het weg op een USB stick of simpele CD.
3. Herstart ondertussen je geïnfecteerde pc in Veilige modus met opdracht prompt en plaats de USB stick/CD.
4. Herstart de met het ‘Your personal files are encrypted’ virus geïnfecteerde pc opnieuw en voer een volledige systeemscan uit.

* Gebruikers die geïnfecteerd zijn met het ‘Your personal files are encrypted’ virus hebben toegang tot andere accounts op hun Windows pc. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft moet je in staat zijn van hieruit een anti-malware programma op te starten.

* Probeer te verhinderen dat de FLash je ransomware stopt met werken zoals voorzien. Om de Flash uit te schakelen, ga je naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen