Haal YAC weg (Verwijdering Handleiding) - jul 2017 update

YAC Verwijdering Handleiding

Wat is YAC?

Wat is YAC?

YAC

YAC (ook wel gekend als Yet Another Cleaner) is een verdachte beveiliging software, die toebehoort aan Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. Hoewel het er ongevaarlijk uit ziet, moet je weten dat het reeds voor veel discussie gezorgt heeft op het internet. Terwijl we niet kunnen zeggen dat het een kwaadaardig programma is, dat niet in staat is om virussen te ontdekken, moet je er voorzichtig zijn omdat het niet enkel gelinkt is aan eerlijke activiteiten.

Na het installeren van YAC kan je merken dat het onmogelijk is om het te verwijderen en je hiervoor zelfs andere beveiligingssoftware nodig hebt. Bovendien lijkt het erop dat het verspreid wordt in een bundel met andere toepassingen, zorg er dus voor dat je steeds het installatieproces aandachtig volgt. Anders kan je tot de conclusie komen dat je pc gegijzeld werd door MyPC backup, Search.yac.mx, isafe en andere potentieel ongewenste toepassingen. Zodra deze programma's je pc infiltreren kunnen ze verschillende instellingen aanpassen en ongewenste activiteiten opstarten. Bijvoorbeeld: omleidingen, vertragingen, pop-up advertenties enz.

Jammer genoeg is dit niet alles… Nadat we de gebruiksvoorwaaarden van YAC nagelezen hebben, vonden we het zinnetje: “Affiliation with anti-spyware and anti-malware companies: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (Spyware Doctor), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).”

We zijn er bijna zeker van dat deze anti-virus en anti-spyware ontwerpers geen idee hebben van deze “relatie”. Als je veilig wenst te blijven en allerlei virussen wil voorkomen moet je gewoon één van deze programma's kiezen en installeren. Bovendien denken we dat je best de Yet Another Cleaner malware van je computer verwijdert. De makkelijkste manier om dit te doen is met de hulp van FortectIntego.

YAC

Hoe kan YAC op mijn pc verschijnen?

Net zoals elk ander programma, dat ontworpen werd om de bescherming van je pc te verbetren kan, Yet Another Cleaner gedownload worden van op zijn officiële site en sites zoals Softpedia of Cnet. Desalniettemin moet je, zoals we reeds vermeld hebben, voorzichtig zijn met de installatie ervan omdat het ook je pc kan infiltreren in een bundel met andere verdachte componenten.

Je moet weten dat dit programma ook de Search.yac.mx zoekmachine kan downloaden, welke kan proberen om je instellingen aan te passen en omleidingen te veroorzaken naar gerelateerde sites, je vervelende pop-up advertenties tonen en nog veel andere zaken kan opstarten. Samengevat, we kunnen niet stellen dat Yet Another Cleaner een kwaadaardig programma is, maar we kunnen ook niet garanderen dat het een betrouwbaar hulpmiddel is dat echt de functionaliteit van je pc kan verbeteren. Als je de pc virus vrij wenst te houden, moet je eerder vertrouwen op betrouwbare beveiligingshulpmiddelen zoals FortectIntego.

Hoe YAC verwijderen?

Als je denkt dat de YAC advertenties en meldingen nutteloos zijn, verlies dan geen tijd en verwijder dit programma. Hiervoor kan je deze stappen gebruiken:

Windows 7 / Vista / XP

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programm's en Eigenschappen (Als je Windows XP gebruikt, klik dan op Toevoegen/Verwijderen Programma's).
  • Zoek hier naar Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe of andere recentelijk geïnstalleerde verdachte programma's.
  • Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Windows 8

  • Als je Windows 8 gebruikt, rechter muisklik in de linker benedenhoek van het scherm. Zodra het Snelle Toegang Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.
  • Zoek hier naar Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe of andere recentelijk geïnstalleerde verdachte programma's.
  • Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen