Haal WinRepair Pro weg (Makkelijke Verwijdering Handleiding)

WinRepair Pro Verwijdering Handleiding

Wat is WinRepair Pro?

Een paar dagen geleden heeft ons team een nieuw potentieel ongewild programma (PUP), WinRepair Pro genaamd, toegevoegd aan de databasis van de 2-spyware systeemtools. Alhoewel het er op het eerste gezicht uitziet als een betrouwbaar programma dat bedoeld is om pc errors te vinden, verwijderen van virus/malware en om de algemene prestatie van jouw pc te verbeteren. Toch raden wij je aan om een ander, meer betrouwbaar tool te zoeken om deze taken over te nemen. Zoals we al vermelden, WinRepair Pro is ondergebracht tot de categorie van de PUPs, dit betekent dus ook dat dit programma veel negatieve kantjes met zich meedraagt waar je je bewust van moet zijn. Daarom kan je best de rest van dit artikel lezen voordat je WinRepair Pro installeert of juist niet installeert.

De symptomen van een WinRepair Pro infectie:

De meeste van de gebruikers die het WinRepair Pro virus hebben geïnstalleerd hebben dit per ongeluk gedaan omdat het programma vooral verspreid wordt in software bundels. We zullen het zo meteen hebben over de marketingmethodes die dit bedrieglijke optimizer promoten. Nu gaan we echter eerst de algemene symptomen beschrijven die aanduiden dat WinRepair Pro zich in je systeem heeft ingenesteld.

 1. Het zal je beginnen opvallen dat je Windows OS iets minder snel reageert dan vroeger;
 2. Eenmaal dat de pc geboot is, er een vreemde scanner opduikt die automatisch laadt en jouw pc’s-systeem volledig checkt. Om er zeker van te zijn dat deze scanner van dit programma is, kijk na of er in de linkerbovenhoek “WinRepair Pro” staat;
 3. Volgende pop-up berichten gegenereerd worden met de tekst:
  1. “ATTENTION! 145 Registry Errors Found!Attention! Your PC is infected with malware and might be under attack of scammers!”

 4. Als je in je C:\Program Files (x86) of C:\Program Files een verwijzing vindt, genaamd WinRepair Pro, dam is er geen tegenspraak dat deze PUP op je pc staat;
 5. Ten slotte, om het te sluiten, open het Taakbeheer en check of de RegList.wrp, WinRepairPro.exe en WRPUns.exe processen op de achtergrond aan het lopen zijn.

Als je al deze problemen hebt gedubbelcheckt en als alle problemen bevestigd zijn, dan is er geen ontkennen aan het feit dat deze verraderlijke pc optimizer jouw systeem heeft geïnfecteerd. In dit geval raden we je aan om het WinRepair Pro virus te verwijderen voordat het verdere schade aanbrengt. Om dit te doen zou FortectIntego of enig ander professioneel malware verwijderingsprogramma handig zijn.

If you have checked all these issues and each of them was confirmed, there is no doubt that this dubious PC optimizer has infected your PC’s system. In this case, we would recommend you to remove WinRepair Pro virus to prevent all possible damage. To do so, FortectIntego or another professional malware removal tool can be helpful.

Hoe een soort programma is het en waarvoor wordt het gebruikt?

WinRepair Pro door IMALI – N.I. MEDIA TD is een systeem optimalisatie programma dat gezien kan worden als een partner van Microsoft, oftewel dit is wat de officiële website insinueert. Dit programma is ook beschikbaar op elke Windows versie, inclusief 7,8,8.1,10, XP en Vista. Zoals we al eerder vermelden, de WinRepair Pro PUP is bedoeld om het systeem te controleren zodat er geen problemen zijn ten laste van het systeem. Alhoewel wringt hier het schoentje toch een beetje. De applicatie is geprogrammeerd om een paar errors (een 15-tal) gratis te verwijderen. Dit is NIET genoeg om je systeem prestatie te verbeteren. Hiervoor zou men eerder honderden of soms duizenden errors moeten verwijderen. Jammer genoeg om dit te wordt je gevraagd om de volledige versie aan te schaffen, dit kan tot 100 euro per jaar kosten. Voordat je dit doet, WinRepair Pro staat erom gekend om zelf zijn errors uit te vinden, dit betekent dus dat na de upgrade de snelheid van de pc misschien niet verbeterd is. Daarom raden we je aan om een meer betrouwbare optimizer te zoeken voor jouw Windows OS.

Hoe kan WinRepair Pro de Windows OS kapen?

WinRepair Pro heeft een officiële website waar men een gratis versie (voor een maand) kan downladen, gratis. Men kan ook een volledige versie kopen voor een zeker bedrag. Alhoewel gebeurt het direct downloaden niet zo vaak. Meestal wordt het programma gedownload samen met ander gratis programma’s, daarom raden wij het mensen altijd aan om tijdens de installatie van freeware, de wizard goed op te volgen. Men kan best naar Geavanceerde oftewel alternatieve instelling aan te klikken en alle “optionele downloads” te verwijderen. Als het programma al op je pc terecht is gekomen, kan je de verwijderingsgids op de volgende pagina vinden.

Hoe deze misleidende pc optimizer van je systeem te verwijderen?

Je kan het WinRepair Pro virus makkelijk manueel verwijderen. Je moet enkel:

 • Klik ‘Start’ en selecteer ‘controlepaneel’.
 • Klik ‘Uninstall a Program’ onder ‘Programmas’.
 • Kies ‘WinRepair Pro ‘ en selecteer de ‘Uninstall/Change’ optie.
 • Klik ‘Ja’ en ‘OK’ om de veranderingen op te slagen.

Hoedan nog, raden we je toch aan om nadien je systeem na te gaan met FortectIntego of Malwarebytes om zo zijn componenten en andere verdachte/bedriegelijke bestanden die nog ronddwalen op je systeem te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen