Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Windows Accelerator Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Valse antispyware

Windows Accelerator Pro is een gevaarlijk programma, dat echte antivirussen imiteerd. Van zodra het je pc infiltreerd toont het nep meldingen die allerlei probelmen aankondigen Natuurlijk zijn dit verzonnen problemen en willen ze enkel je geld. Pas op Windows Accelerator Pro kan op je pc opduiken uit het niets, omdat het net zoals andere gevaarlijke anti-spyware, verspreidt wordt met behulp van Trojanen. DezeTrojaan wijzigt het systeem en helpt Windows Accelerator Pro zijn werk te beginnen telkens je je pc opstart. Met als jerusltaat dat je valse meldingen te zien krijgt die Windows Accelerator Pro’s gelicenseerde versie promoten. Als je scammers niet wil ondersteunen en je geen geld wil verliezen blijf dan weg van dit gemeen programma!

HOE KAN Windows Accelerator Pro MIJN PC INFECTEREN?

Windows Accelerator Pro kan je pc infecteren met behulp van Trojanen. Deze Trojanen verbergen zich in onveilige websites, spam of valse meldinen die je aanbieden om nutteloze updates te downloaden. Om ze te vermijden moet je dus van zulke zaken wegblijven en je pc beschermen met een bijgewerkte anti-virus en anti-spyware. Van zodra Windows Accelerator Pro je pc infiltreerd begint het met het imiteren van een legitiem antivirus programma: het toont dat het je pc scant en ‘detecteerd’ dan tientallen verschillende virussen. Bijvoorbeeld:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Wees er maar zeker van dat deze verzonnen zijn en dat het enige echte virus Windows Accelerator Pro is. Als je pc geïnfecteerd is, volg dan de onderstaande handleiding om het virus van je pc te verwijderen.

HOE Windows Accelerator Pro VERWIJDEREN?

Als je Windows Accelerator Pro wil verwijderen, dien je eerst je pc te scannen met een bijgewerkte anti-spyware en verwijder de kwaadaardige bestanden. Gebruik hiervoor Reimage of Malwarebytes Malwarebytes. Als je deze programma’s niet kan opstarten volg dan deze instructies:

1. Herstart je pc in Veilige Modus met Newerk. Gewoon je pc opstarten, en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken.
2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
3. Klik nu op IE of een andere browser browser en selecteer ‘Start Als’ or ‘Start Als beheerder’, geef je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
4. Geef deze koppeling in in je adres balk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma op je pc. Start het om de kwaadaardige processen uit te schakelen en de bestanden te verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Accelerator Pro te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Accelerator Pro te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Windows Accelerator Pro snapshot
Windows Accelerator Pro snapshot

Windows Accelerator Pro handmatige verwijdering:

Kill processen:
%AppData%guard-fvtb.exe


Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "GuardSoftware" = "%AppData%guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon "Shell"="C:\Users\User\AppData\Roaming\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionSettings
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesAssociations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesAttachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsmsseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsmsmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Bestanden verwijderen:
%AppData%guard-fvtb.exe
%AppData%results1.db

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen