Gevaarlijkheidsmeter:  
  (8/100)

TuneUp Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Vervelende reclame

Wat is Tuneup Pro?

Tuneup Pro is een PC optimalisatie hulpmiddel dat voor verschillende activiteiten op je pc kan zorgen om je zodoende te overtuigen om een licentie te kopen. Zijn ontwerpers beweren dat het programma ontworpen werd om je systeem snelheid te verhogen, de stabiliteit te verbeteren en de pc foutvrij te houden. Het is in feite echt in staat om bij sommige onnodige bestanden te verwijderen maar dit zal je systeem echter op geen enkele manier verbeteren. Hoewel het gedownload kan worden van op zijn officiële site wordt het meestazl verspreid in een bundel met freeware zodat het geïnstalleerd wordt zonder je medeweten. Zodra het geïnstalleerd is laadt het zijn scanners en zoekt zogenaamd naar bestanden, slechte registerwaarden en fouten. Later zal dit programma het resultaat van zijn scan tonen welke een lange lijst met programma’s zal bevatten die je moet verwijderen. Ook al kunnen we niet zeggen dat deze resultaten nep zijn moet je toch voorzichtig zijn want ze kunnen legitieme programma’s bevatten die de snelheid van je pc niet beïnvloeden. Vertrouw het daarom NOOIT en klik NIET op ‘Herstel nu’ of ‘Verwijderen’ of andere knoppen. Als je hier op klikt wees dan niet verbaasd dat je omgeleid wordt naar een Tune up Pro aankoop site en misleid wordt tot het aankopen van zijn licnetie. Als je dit doet verlies je niet enkel geld aan een nutteloos programma maar kan je ook je persoonlijke informatie zoals, kreditkaart gegevens, bank rekening, wachtwoorden enz. blootgeven aan een dubieus bedrijf. Laat Tuneup Pro dus niet op je pc staan! Als het reeds binnengedrongen is neem dan de nodige acties en verwijder het zonder twijfelen.

Hoe kan Tuneup Pro mijn pc gijzelen?

Zoals we reeds vermeld hebben downloaden gebruikers die overtuigd werden dat het een handig hulpmiddel is het vanop zijn officiële site. En ook al gebeurt dit frequent zijn er veel gevallen waarbij deze pc optimalisatie toepassing opduikt op het systeem na het downloaden van verschillende freeware en shareware. Dit is omdat het geïntegreerd werd in verschillende gratis programma’s zoals download managers of video streaming software. Hierdoor kunnen ze Tuneup Pro veelvuldig verspreiden en worden meer mensen misleid tot het kopen van dit nutteloze programma. Als je niet te maken wilt krijgen met systeem vertragingen en constant onderbroken worden door pop-up advertenties of scans moet je aandachtiger zijn tijdens de installatie van gratis programma’s. Kies steeds voor de Geavanceerde of Aangepaste methode, lees alles aandachtig en vink alle aanbiedingen voor het installeren van extra programma’s uit. Als deze rogue PC optimalisator je systeem reeds geïnfiltreerd heeft kun je moeilijkheden ondervinden bij het verwijderen ervan omdat het zichzelf beschermd tegen het verwijderen en je geen verwijderer zal vinden. Bovendien is het geweten dat Tuneup Pro vaak ook Reimage Plus installeert, het zou dus kunnen dat je ze beiden moet verwijderen. Weraden aan om gebruik te maken van een betrouwbare anti-spyware die alle potentieel ongewenste toepassingen zal detecteren en ze automatisch verwijdert.

Hoe het Tuneup Pro virus verwijderen?

Het is aangeraden om een betrouwbare anti-spyware te gebruiken als je probeert om Tuneup Pro the verwijderen, omdat het zich om verschillende plaatsen kan verbergen. Bovendien zal dit niet enkel helpen bij het verwijderen van dit programma maar ook met het verwijderen van andere potentieel ongewenste toepassingen die zich op je systeem kunnen bevinden. Probeer Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner te gebruiken om alle potnetieel ongewenste toepassingen uit te schakelen. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van deze stappen om Tuneup Pro manueel van je pc te verwijderen:

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (voor Windows XP gebruikers, klik op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  • Zoek hier naar Tuneup Pro.
  • Verwijder dit en andere dubieuze programma’s.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Voor Windows 8 gebruikers, klik met de rechtemuisknop in de linker benedenhoek van het scherm. Zodra het Snelle Toegang Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
TuneUp Pro snapshot
TuneUp Pro snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-tuneup-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen