Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Smart Guard Protection. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware
12

Smart Guard Protection is een gevaarlijke cyber infectie die je pc kan infiltreren via kwaetsbaarheden in de beveiliging. Meestal brengt deze infiltratie een ernstig probleem voor de pc gebruiker met zich mee, het heeft de neiging om constant waarschuwingen en meldingen te toenen die melding maken van verzonnen virussen. Bovendien blokkeert het ook legitieme software en vertraagd het je systeem of installeert er bijkomende virussen op. Wees gewaarschuwd dat dit programma alles doet om er betrouwbaar uit te zien, het scant je pc en geeft dan een lange lijst weer met virussen die het zogenaamd ontdekt heeft. In werkelijkheid is het echter net zo kwaadaardig als Antivirus Security Pro, Attentive Antivirus, System Doctor 2014, System Care Antivirus en verschillende andere virussen. Alsjeblieft blijf weg van Smart Guard Protection en zijn waarschuwingen want dit programma heeft geen enkele virus gegevensbank. Het is een ernstig virus dat je ASAP moet verwijderen.

HOE KAN Smart Guard Protection MIJN PC INFILTREREN?

Smart Guard Protection kan je krijgen net zaols elk ander virus. Als je graag illegale software gebruikt, illegale websites bezoekt en browser omleidingen negeert, dan kan je makkelijk een kwaadaardig bestand op je pc downloaden dat een Trojaans paard bevat. Van zodra het op je pc komt, dowload het kwaadaardige Smart Guard Protection bestanden en past het ook je systeem aan zodat het kan starten met werken telkens je je pc opstart. Eens het klaar is zal het virus beginnen met het tonen van zijn valse meldingen en systeem scanners. Deze zien er meestal als volg uit:

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate Smart Guard Protection, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Blijf hiervan aub weg want deze zijn kwaadaardig. Als je betaald voor zijn licensie kan je niet enkel je geld verliezen, je kan ook je kredietkaartdetails en andere gevoelige informatie kwijtspelen. Laat alsjeblieft Smart Guard Protection niet op je pc. Je moet dit virus onmiddellijk verwijderen.

HOE Smart Guard Protection VERWIJDEREN?

Als je pc geïnfecteerd is door Smart Guard Protection, zou je hem onmiddellijk moeten scannen met Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware. Eens je dit gedaan hebt moet je alle bestanden verwijderen die door dit programma vermeld werden. Als je deze programma’s niet kan opstarten, volg dan deze handleiding:

1. Herstart je pc in Veilige Modus met Netwerk. Herstart gewoon je pc en zodra het opstart druk je herhaaldelijk op F8.
2. Login met dezelfde gebruikersnaam als je normaal doet in Windows
3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Starten Als’ of ‘Starten Als beheerder’, geef je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
4. Geef deze koppeling in in je adres balk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma op je pc. Start het programma om de kwaadaardige processen uit te schakelen en de bestanden te verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Smart Guard Protection te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Smart Guard Protection te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Smart Guard Protection snapshot
Smart Guard Protection snapshot

Smart Guard Protection handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Bestanden verwijderen:
[random].exe

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-smart-guard-protection.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 • Edith Komes

  Ik heb helaas sinds ongeveer 1 week dit shit programma Smart Guard. Na dit via een andere niet besmette PC op het Internet te hebben opgezocht, heb ik vandaag eindelijk Spy Hunter kunnen downloaden. Dit progamma weet inderdaad alle besmette gebieden te achterhalen.

  Helaas ben je ook bij hun verplicht om de software te kopen.

  Is er naar uw weten een Anti Spyware of Anti Malware programma, waar je niet onmiddelijk verplicht wordt om de software te kopen ?

 • Alex

  Ik had het gisteren.
  Ik heb eerst in veilige modus de pc naar een eerder gemaakt herstelpunt hersteld, dus voordat de “shit” erop stond. Ik heb daarna Malwarebytes Anti Malware gebruikt en het daarmee gratis (14 dagen probeerversie) verwijderd.
  Malwarebytes kun je daarna deïnstalleren en (veel) later weer installeren indien noodzakelijk.

  Succes aan alle slachtoffers,
  Alex