Verwijder Russian advertenties (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jan 2021

door Jake Doevan - - | Het type: Adware

Omgaan met vervelende Russische advertenties die verschijnen op YouTube, Facebook en andere internetsites

Russische pop-up advertenties

Russische malware-advertenties is een term die verschillende advertentie-ondersteunde programma's omvat die communiceren met advertentienetwerken en advertenties leveren aan computergebruikers.

Dergelijke programma's kunnen de webbrowser ineens openen en verschillende omleidingen veroorzaken voordat de gebruiker op pagina's als Traff-1.ru, Scearch-naitiy.ru, traffic-media.co, Thirafileb-uk.ru, of Searchi-clan.ru terechtkomt. In dit artikel bespreken we hoe u het virus met Russische advertenties van uw computer kunt verwijderen en hoe u voorkomt dat ooit weer wordt geïnstalleerd.

Irritante advertenties die op een bepaald publiek zijn gericht (in dit geval – Russisch sprekende pc-gebruikers) verschijnen meestal op het moment dat de computer wordt geïnfecteerd met een adware -programma. Houd er rekening mee dat deze advertenties op willekeurige momenten op uw scherm kunnen verschijnen, zelfs als u de aangegeven taal helemaal niet spreekt.

In de meeste gevallen bevatten deze advertenties onaangename of schokkende afbeeldingen die bedoeld zijn om gebruikers ertoe te bewegen hierop te klikken. Gebruikers hebben ook klachten geuit over deze advertenties op YouTube of Facebook. Russische advertenties op YouTube vervangen video-suggesties meestal door onaangename advertenties.

Als dit u is overkomen, is het een vereiste om uw pc te scannen met anti-spyware zoals ReimageIntego, omdat een verdacht programma uw webbrowser op dit moment duidelijk beheert.

Als u een vaste Facebook-gebruiker bent, zult u zeker valse Russische advertenties op Facebook opmerken. Als u vindt dat ze te opdringerig zijn of verschijnen in pop-ups of banners, is het duidelijk dat ze niet afkomstig zijn van Facebook. In een dergelijk scenario moet u uw browsers repareren en vage programma's zo snel mogelijk van uw pc verwijderen.

De soorten inhoud die dergelijke advertenties promoten

Gebruikers die klagen over Russische advertenties in hun browser verklaren dat deze pop-ups en banners vage aanbiedingen bieden. Meestal ontvangen ze advertenties die dergelijke inhoud promoten:

 • Dubieuze geldmakende strategieën
 • Verdachte dieetpillen
 • Games voor volwassenen
 • Dating websites
 • Programma’s voor gewichtsverlies;
 • Supplementen voor mannen;
 • Klik-artikelen met aandacht-trekkende koppen.

Waarschijnlijk de meest vervelende site die computergebruikers stoort, is Internetgazeta.cardvrmirrorr.ru, die elke dag enorme inkomsten belooft door binaire opties te verhandelen. Veel computergebruikers hebben hun mening gegeven dat de website een scam is die suggereert om geld te investeren in ruil voor niets. Als u soortgelijke Russische advertenties in Chrome of een andere webbrowser heeft opgemerkt, raden we u aan de adware te verwijderen met behulp van anti-spyware-software zoals ReimageIntego.

Programma's die aanbiedingen in het Slavisch leveren

Onlangs zagen we een verhoogde activiteit van virussen die aanbiedingen bieden in de Slavische taal. Er zijn honderden programma's waarmee Russische pop-up advertenties, bijvoorbeeld, LoadLeader. Programma's die dergelijke advertenties bieden hebben de neiging om verschillende bestanden in het systeem te droppen, inclusief stand-alone programma's en/of browserextensies.

Sommige kritische adware-programma's kunnen zelfs sneltoetsen of Windows-registersleutels wijzigen om verbinding te maken met het advertentienetwerk en een advertentie te laden zodra het slachtoffer een gecompromitteerde webbrowser opent.

Zonder uitzondering kunnen dergelijke advertenties worden weergegeven via Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en mogelijk andere webbrowsers. Houd er rekening mee dat klikken op deze advertenties kan leiden tot omleidingen naar websites die een bedreiging kunnen vormen voor de pc-beveiliging en uw privacy.

Misleidende websites zoals Domflash.ru kunnen u bijvoorbeeld overhalen om gevaarlijke software-updates zoals Flash Player te installeren. Bedenk dat nep-software-updates vaak kritieke malware bevatten, zoals Trojaanse paarden of zelfs gijzelsoftware.

Als uw computer traag werkt en u vervelende advertenties ontvangt of omleidingen naar Russische websites ervaart, moet u de verwijdering van de Russische adware tot uw hoofdtaak maken met de hoogste prioriteit.

Het Russische advertenties-virusIrritante Russische advertenties verschijnen meestal op het computerscherm na het installeren van een mogelijk ongewenst programma dat verbinding maakt met advertentienetwerken en opent verschillende advertenties via de webbrowser van het slachtoffer.

Manieren om slachtoffers te overtuigen om door advertenties ondersteunde software te installeren

Dergelijke advertenties verschijnen meestal op het computerscherm na de installatie van een adware-programma dat is ingesteld om verbinding te maken met Russische advertentienetwerken. U kunt een dergelijk programma installeren wanneer u misleidende websites voor het delen van bestanden bezoekt, op onbetrouwbare advertenties klikt of op illegale wijze gelicentieerde software installeert.

Wees voorzichtig met het downloaden van gratis software van internet, omdat veel sites voor het delen van bestanden softwarebundels promoten die op individuele programma's lijken. Vanwege dit probleem, installeren veel gebruikers ongewenste programma's zonder het te beseffen.

In werkelijkheid is het belangrijkste probleem dat computergebruikers de neiging hebben om zo snel mogelijk vers gedownloade programma's te installeren, zonder de verklaringen van de software-installateurs te lezen. Om te voorkomen dat u potentieel ongewenste software installeert die Russische advertenties uitbrengen of internetbrowsers worden gekaapt zonder u hiervan op de hoogte te stellen, kiest u Aangepaste of Geavanceerde instellingen voor de installatie en zoekt u vervolgens naar suggesties om extra programma's toe te voegen. Schakel indien mogelijk de suggesties uit.

Russische advertenties verwijderen uit webbrowsers

We denken dat u Russische advertenties zo snel mogelijk uit uw browsers moet verwijderen. Het is duidelijk dat niemand advertenties wil ontvangen in een taal die hij of zij niet begrijpt. We hebben een uitleg gegeven over het verwijderen van de verdachte software die steeds nieuwe browservensters, tabbladen of banners opent op sites die u bezoekt, met als enige doel om louche artikelen of advertenties te promoten.

Volg de meegeleverde gids zorgvuldig. Om virusscans van Russische advertenties te voltooien, scant u uw systeem met een professionele malware verwijdertool.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Russian advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder Russian van Windows systems

Als u Russische advertenties wilt blokkeren, moet u het programma identificeren dat ze voor u genereert, en het is geen gemakkelijke taak. Om te beginnen, begin met het verwijderen van alle verdachte programma's die op uw pc zijn geïnstalleerd zonder uw toestemming. Na het verwijderen van alle dubieuze programma's, herstelt u de betreffende browsersnelkoppelingen.

Klik er hiertoe met de rechtermuisknop op en ga vervolgens naar het tabblad Snelkoppeling. Controleer hier of het veld Doel een standaardpad toont naar het uitvoerende bestand van de browser. Als het verwijst naar .bat, .dll of een ander bestand, betekent dit dat de snelkoppeling is beschadigd. Het standaardpad voor Chrome is bijvoorbeeld C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe. Als u na deze tekenreeks een verdachte URL kunt zien, verwijdert u deze. Gebruik de onderstaande instructies voor hulp.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Russian en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Russian en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Russian van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Russian of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Russian van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Russian en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Russian verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Russian advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Russian uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Russian van Mozilla Firefox (FF)

Firefox moet worden gezuiverd van louche add-ons die zijn toegevoegd tijdens de installatie van onbetrouwbare gratis software. Als u niet weet waar u moet zoeken naar deze add-ons en hoe u ze kunt verwijderen, volg dan deze stappen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Russian en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Russian. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Russian van Google Chrome

Het verwijderen van alle dubieuze browserextensies is precies wat u moet doen om te voorkomen dat deze irritante advertenties steeds weer opnieuw verschijnen.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Russian en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Russian. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Russian van Safari

Voer de volgende instructies uit om Russische advertenties op Safari te blokkeren.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Russian of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Russian te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Russian register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen