Gevaarlijkheidsmeter:  
  (7/100)

Haal RevContent weg (sep 2019 update) - Chrome, Firefox, IE, Edge

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Adware

Algemene informatie over de RevContent:

RevContent

RevContent is een browser extensie die informatie verzamelt over je interesses in je surf geschiedenis en je onnoemelijk veel advertenties toont op Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en andere browsers.

Volgens zijn officiële site, dient het om gebruiksvriendelijke advertenties te tonen. Dit programma wordt echter nog steeds beschouwd als een twijfelachtige app en beveiligingsfirma's raden gebruikers aan om Revcontent advertenties niet te vertrouwen omdat deze gebruikt kunnen worden als een middel om affiliate marketing te promoten.

Bovendien kunnen deze advertenties extreem vervelend en storend zijn. Meer nog sit programma vertraagd de prestaties van de pc omdat het zijn bronnen gebruikt om zijn advertenties te uploaden.

RevContent

Wees allert want adware programma's zoals RevContent tonen vaak misleidende advertenties. Meestal verzamelen zulke programma's persoonlijk niet identificeerbare informatie, zoals je zoekopdrachten, downloads, bladwijzers, surf geschiedenis en andere info om te weten te komen wat je interesseert.

Gebaseerd op deze info zullen zulke programma's je daarna speciaal geselecteerde advertenties tonen. Deze advertenties zijn echter niet bedoeld om nuttig te zijn voor je – ze worden verondersteld er AANLOKKELIJK uit te zien, zodat je er zou op klikken en zo de voorafbepaalde site bezoekt.

Deze advertenties zijn bedoeld om omleidingen te veroorzaken naar sites die de ontwerpers van de adware willen promoten. Zulke omleidingen zorgen voor een betaal-per-klik inkomen; sommige van de gepromote sites kunnen echter besmettelijk of zelfs kwaadaardig zijn.

We raden je aan om flitsende “Advertenties door RevContent”, “Door RevContent”, “RevContent Advertenties”, of “Aangeboden door RevContent” te mijden. Wacht niet langer en voer een volledige systeemscan uit met een professionele anti-spyware. Zulke software kan verdachte spyware en malware programma's op je pc detecteren en verwijderen.

RevContentHoe gijzelt RevContent computers?

Aangezien de RevContent POT werkt voor het welzijn van zijn partners, is het zijn missie om je pc stilletjes te infiltreren en zijn advertenties te tonen die dan zorgen voor omleidingen. Klik NIET op deze advertenties. Waarom zou je dus zulke nutteloze software die de bronnen van je pc opgebruikt laten staan? Natuurlijk weet je waarschijnlijk niet hoe dit programma op je pc terechtkwam als je het zelf niet installeerde.

Je hebt waarschijnlijk het één of ander gratis programma gedownload dat het als bijlage bevatte. Wees steeds aandachtig bij het installeren van gratis programma's, omdat zulke programma's meestal voorstellen om verschillende bijkomende apps te installeren. Helaas doen ze dit niet altijd even duidelijk.

Om te zien of je geselecteerde programma verdachte software bevat, moet je de Gebruiksvoorwaarden lezen. Kies ook steeds voor de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode. deze staan je toe om aanbiedingen tot het installeren van “aanbevolen toepassingen” te bekijken en te weigeren, terwijl de Standaard installatiemethode deze meldingen verbergt. Je moet deze meldingen vinden en deselecteren – zo simpel is het.

Als je deze advertentie ondersteunde software reeds geïnstalleerd hebt, raden we ten zeerste aan deze te verwijderen. Weet je niet hoe je dat moet doen? Wij zijn hier om je te helpen. 

RevContent

Hoe kan ik efficient RevContent verwijderen?

Potentieel ongewenste toepassingen kunnen zeer vervelend zijn. Veel pc gebruikers installeren ze onbewust en zijn steeds op zoek naar een makkelijke en veilige manier om ze te verwijderen. Natuurlijk is de makkelijkste manier om zulke apps te verwijderen ze automatisch te verwijderen.

Sommige gebruikers willen echter geen anti-spyware programma's gebruiken – ze willen spyware manueel verwijderen. We hebben een lijst met aanbevolen anti-spyware programma's voorzien voor het geval je het RevContent automatisch wilt verwijderen.

Voor gebruikers die deze app manueel willen verwijderen hebben we een manuele verwijderingshandleiding voorzien. Deze kan je onder dit artikel vinden.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
RevContent snapshot
RevContent snapshot

Manuele RevContent Verwijdering Handleiding:

Verwijder RevContent van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder RevContent en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar RevContent en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder RevContent van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar RevContent of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder RevContent van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar RevContent en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de RevContent verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder RevContent van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou RevContent uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder RevContent van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier RevContent en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van RevContent. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder RevContent van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier RevContent en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van RevContent. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder RevContent van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar RevContent of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van RevContent te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-revcontent.html

Verwijdering gidsen in andere talen