Gevaarlijkheidsmeter:  
  (46/100)

Haal RegGenie weg

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

RegGenie is een kwaadaardig programma, dat verspreidt wordt op het Internet als een register opschoner. Als het op je pc raakt begint het met zijn advertenties te tonen die duidelijk bedoeld zijn om mensen zijn gelicenseerde versie te laten kopen. Volgens experten rapporteren deze meldingen over twijfelachtige scan resultaten en kunnen ze nauwelijks ‘informatief’ en ‘betrouwenswaardig’ genoemd worden. Er wordt zelfs gezegd dat dit programma dezelfde register fouten detecteerd op alle pc’s. Na het testen van RegGenie op onze pc’s hebben we vastgesteld dat het onbelangrijke register fouten opmerkt die niet helpen om je pc sneller te laten werken. Als je dus meldingen van Reggenie te zien krijgt moet je ze vooral negeren en zeker de gelicenseerde versie niet kopen. Anders ben je je geld kwijt.

Hoe kan RegGenie mijn pc infiltreren?

RegGenie wordt op het Internet verspreidt net als elk andere potentieel ongewenste toepassing. Als je het wil vermijden moet je proberen de advertenites te negeren dia aanbieden om je pc gratis na te kijken. Meestal is het zo dat als je op zo’n advertentie klikt je akkoord gaat om de proefversie van RegGenie te installeren. Van zodra het op je pc is past het je instellingen aan en begint het zijn meldingen te tonen. Als je RegGenie’s rapporten over honderden register fouten opgemerkt hebt, raden we aan deze te negeren want ze willen enkel dat je een licensie koopt. Je zou ook de proefversie van deze toepassing moeten verwijderen.

Hoe RegGenie verwijderen?

Als je RegGenie wil verwijderen volg dan deze stappen:

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  2. Zoek hier naar RegGenie en andere onbekende waarden, en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’.
  3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Als dit faalt om de vervelende meldingen te verwijderen, voer dan een volledige systeemscan uit met Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
RegGenie snapshot
RegGenie snapshotRegGenie snapshot
RegGenie snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-reggenie.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande RegGenie