Haal RegGenie weg

RegGenie Verwijdering Handleiding

Wat is RegGenie?

RegGenie is een kwaadaardig programma, dat verspreidt wordt op het Internet als een register opschoner. Als het op je pc raakt begint het met zijn advertenties te tonen die duidelijk bedoeld zijn om mensen zijn gelicenseerde versie te laten kopen. Volgens experten rapporteren deze meldingen over twijfelachtige scan resultaten en kunnen ze nauwelijks ‘informatief’ en ‘betrouwenswaardig’ genoemd worden. Er wordt zelfs gezegd dat dit programma dezelfde register fouten detecteerd op alle pc’s. Na het testen van RegGenie op onze pc’s hebben we vastgesteld dat het onbelangrijke register fouten opmerkt die niet helpen om je pc sneller te laten werken. Als je dus meldingen van Reggenie te zien krijgt moet je ze vooral negeren en zeker de gelicenseerde versie niet kopen. Anders ben je je geld kwijt.

Hoe kan RegGenie mijn pc infiltreren?

RegGenie wordt op het Internet verspreidt net als elk andere potentieel ongewenste toepassing. Als je het wil vermijden moet je proberen de advertenites te negeren dia aanbieden om je pc gratis na te kijken. Meestal is het zo dat als je op zo’n advertentie klikt je akkoord gaat om de proefversie van RegGenie te installeren. Van zodra het op je pc is past het je instellingen aan en begint het zijn meldingen te tonen. Als je RegGenie’s rapporten over honderden register fouten opgemerkt hebt, raden we aan deze te negeren want ze willen enkel dat je een licensie koopt. Je zou ook de proefversie van deze toepassing moeten verwijderen.

Hoe RegGenie verwijderen?

Als je RegGenie wil verwijderen volg dan deze stappen:

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  2. Zoek hier naar RegGenie en andere onbekende waarden, en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’.
  3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Als dit faalt om de vervelende meldingen te verwijderen, voer dan een volledige systeemscan uit met FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen