Haal Rankings-analytics.com referral spam weg (Gratis Handleiding)

Rankings-analytics.com referral spam Verwijdering Handleiding

Wat is Rankings-analytics.com referral spam?

Waarom heb ik te maken met Rankings-analytics.com referral spam?

Rankings-analytics.com referral spam is het recentste probleem voor webmasters, de eigenaars van websites en beheerders. Door sites aan te vallen met de hulp van Breferrer spam, willen spammers hun domeinen laten opduiken in Google Analytics en beheerders misleiden tot het bezoeken van deze. In ruil hiervoor proberen ze om deze sites te promiten en hun pagina rangschikking in Google search te verbettren. Deze techniek is gekend als referrer spam indexing en blackhat SEO. Wat is het voornaamste probleem dat veroorzaakt wordt door Rankings-analytics.com referral spam? Als je op Google Analytics data vertrouwd voor het verbeteren van je site kan je moeite hebben met deze data correct te behandelen. Referrer spam kan makkelijk een website zijn bounce rate en elk van deze secties aantasten: Publiek, Aanwinst, Gedrag, etc. Dus kan het klikken op zulke spam links gevaarlijk zijn omdat er niet gegarandeerd kan worden dat elke site die op deze techniek vertrouwd veilig is. Als je zulke referrals reeds een tijdje bezoekt, is het misschien een goed idee om je pc eens te scannen met een betrouwbare anti-spyware en ervoor te zorgen dat hij virus-vrij is.

Helaas maar zulke referrals als Rankings-analytics.com hebben niets te maken met je site. Zoals je misschien reeds begrepen hebt, is hun doel om verkeer naar bepaalde sites te verhogen en hoger posities te bereiken op Google search. Na een klein ondezoek, zijn we erin geslaagd om te weten te komen dat dit domein toebehoort aan SEMALT. Hoewel we niet kunnen beweren dat dit marketing bedrijf onbetrouwbaar is, zijn de activiteiten ervan als verkeer verzamelt wordt met de hulp van referrer spam zeer verdacht.

Referral spam op je website voorkomen:

Als je reeds een tijdje te maken hebt met Rankings-analytics.com referrer spam, dacht je misschien dat alles wat nodig was om dit probleem op te lossen de Referrals uitsluiting lijst was. Deze optie kan je echter enkel helpen om deze referrer uit je statistieken te verwijderen en je spam transferreren in rechtstreeks verkeer, wat tot bijkomende problemen kan leiden als je het verschil probeert te zien tussen echt verkeer en spam. Om Rankings-analytics.com referral spam echt te stoppen, moet je een uitzonderingsfilter aanmeken en de spam blokkeren via een .htaccess bestand. Hoe kan je dit doen? Ga naar de volgende pagina om een volledige handleiding te vinden om je systeem te herstellen van het referral spam probleem.

Hoe Rankings-analytics.com referral verkeer blokkeren?

Als je dacht dat Rankings-analytics.com een site was die de moeite waard was om te bezoeken, dan maakte je de spammers die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van deze referral spam zeer blij. Helaas kan er niet gegarandeerd worden dat alle referrals onschadelijk zijn, scan dus je pc met een anti-spyware software en zorg ervoor dat hij virus-vrij is. We raden je aan om hiervoor FortectIntego of Malwarebytes te gebruiken. Om Rankings-analytics.com referral spam in je Google Analytics, te stoppen moet je deze stappen volgen:

Hoe Rankings-analytics.com referral spam blokkeren in Google Analytics

Stap 1: Stop Rankings-analytics.com referrer spam door het aanmaken van een uitsluitingsfilter

  1. Open je Google Analytics account. Ga naar BeheerAlle Filters.
  2. Klik op Filter Toevoegen en voeg Rankings-analytics.com toe aan de filternaam.
  3. Selecteer nu Aangepast in de Filter Type sectie en stel Campaign Source in in het Filter Veld. Voeg tenslmotte Rankings-analytics.com toe aan het Filter Patroon.
  4. Klik op Bewaren om deze wijzigingen op te slaan.

Stap 2: Blokkeer Rankings-analytics.com referral spam door het .htaccess bestand te gebruiken.

  1. Open je .htaccess bestand.
  2. Voeg de onderstaande code toe:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Als je niet weet hoe het .htaccess bestand te openen, volg dan deze stappen:

  1. Meld je aan bij cPanel en ga naar de Bestand sectie. Klik hier op het Bestand Manager icoon.
  2. Vink nu het vakje met Document Root for aan, selecteer je domeinnaam en klik op Go. Waarschuwing! Zorg ervoor dat je Toon Verborgen Bestanden aanvinkt.
  3. Wacht op een nieuw tabblad en zoek het .htaccess bestand. Rechter muisklik en selecteer Code Bewerken.
  4. Kopieer en plak nu de bovenstaande code en klik op Wijzigingen bewaren.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen