Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Haal Rankings-analytics.com referral spam weg (Gratis Handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Waarom heb ik te maken met Rankings-analytics.com referral spam?

Rankings-analytics.com referral spam is het recentste probleem voor webmasters, de eigenaars van websites en beheerders. Door sites aan te vallen met de hulp van Breferrer spam, willen spammers hun domeinen laten opduiken in Google Analytics en beheerders misleiden tot het bezoeken van deze. In ruil hiervoor proberen ze om deze sites te promiten en hun pagina rangschikking in Google search te verbettren. Deze techniek is gekend als referrer spam indexing en blackhat SEO. Wat is het voornaamste probleem dat veroorzaakt wordt door Rankings-analytics.com referral spam? Als je op Google Analytics data vertrouwd voor het verbeteren van je site kan je moeite hebben met deze data correct te behandelen. Referrer spam kan makkelijk een website zijn bounce rate en elk van deze secties aantasten: Publiek, Aanwinst, Gedrag, etc. Dus kan het klikken op zulke spam links gevaarlijk zijn omdat er niet gegarandeerd kan worden dat elke site die op deze techniek vertrouwd veilig is. Als je zulke referrals reeds een tijdje bezoekt, is het misschien een goed idee om je pc eens te scannen met een betrouwbare anti-spyware en ervoor te zorgen dat hij virus-vrij is.

Helaas maar zulke referrals als Rankings-analytics.com hebben niets te maken met je site. Zoals je misschien reeds begrepen hebt, is hun doel om verkeer naar bepaalde sites te verhogen en hoger posities te bereiken op Google search. Na een klein ondezoek, zijn we erin geslaagd om te weten te komen dat dit domein toebehoort aan SEMALT. Hoewel we niet kunnen beweren dat dit marketing bedrijf onbetrouwbaar is, zijn de activiteiten ervan als verkeer verzamelt wordt met de hulp van referrer spam zeer verdacht.

Rankings-analytics.com referral spam

Referral spam op je website voorkomen:

Als je reeds een tijdje te maken hebt met Rankings-analytics.com referrer spam, dacht je misschien dat alles wat nodig was om dit probleem op te lossen de Referrals uitsluiting lijst was. Deze optie kan je echter enkel helpen om deze referrer uit je statistieken te verwijderen en je spam transferreren in rechtstreeks verkeer, wat tot bijkomende problemen kan leiden als je het verschil probeert te zien tussen echt verkeer en spam. Om Rankings-analytics.com referral spam echt te stoppen, moet je een uitzonderingsfilter aanmeken en de spam blokkeren via een .htaccess bestand. Hoe kan je dit doen? Ga naar de volgende pagina om een volledige handleiding te vinden om je systeem te herstellen van het referral spam probleem.

Hoe Rankings-analytics.com referral verkeer blokkeren?

Als je dacht dat Rankings-analytics.com een site was die de moeite waard was om te bezoeken, dan maakte je de spammers die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van deze referral spam zeer blij. Helaas kan er niet gegarandeerd worden dat alle referrals onschadelijk zijn, scan dus je pc met een anti-spyware software en zorg ervoor dat hij virus-vrij is. We raden je aan om hiervoor Reimage Reimage Cleaner Intego of Malwarebytes te gebruiken. Om Rankings-analytics.com referral spam in je Google Analytics, te stoppen moet je deze stappen volgen:

Hoe Rankings-analytics.com referral spam blokkeren in Google Analytics

Stap 1: Stop Rankings-analytics.com referrer spam door het aanmaken van een uitsluitingsfilter

  1. Open je Google Analytics account. Ga naar BeheerAlle Filters.
  2. Klik op Filter Toevoegen en voeg Rankings-analytics.com toe aan de filternaam.
  3. Selecteer nu Aangepast in de Filter Type sectie en stel Campaign Source in in het Filter Veld. Voeg tenslmotte Rankings-analytics.com toe aan het Filter Patroon.
  4. Klik op Bewaren om deze wijzigingen op te slaan.

Stap 2: Blokkeer Rankings-analytics.com referral spam door het .htaccess bestand te gebruiken.

  1. Open je .htaccess bestand.
  2. Voeg de onderstaande code toe:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Als je niet weet hoe het .htaccess bestand te openen, volg dan deze stappen:

  1. Meld je aan bij cPanel en ga naar de Bestand sectie. Klik hier op het Bestand Manager icoon.
  2. Vink nu het vakje met Document Root for aan, selecteer je domeinnaam en klik op Go. Waarschuwing! Zorg ervoor dat je Toon Verborgen Bestanden aanvinkt.
  3. Wacht op een nieuw tabblad en zoek het .htaccess bestand. Rechter muisklik en selecteer Code Bewerken.
  4. Kopieer en plak nu de bovenstaande code en klik op Wijzigingen bewaren.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-rankings-analytics-com-referral-spam.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Rankings-analytics.com referral spam