Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Malware Protection Live. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

Lucia Danes - - | Het type: Kwaadaardige software
12

Malware Protection Live stuurt me continu pop-up meldingen die beweren dat mijn computer geïnfecteerd is! Ze zeggen dat ik een volledige versie moet kopen om mijn pc te herstellen. Is deze toepassing wel betrouwbaar?

Malware Protection Live omschrijving

Malware Protection Live beweert een betrouwbare software te zijn die al je computer problemen kan oplossen en hem kan beveiligen tegen kwaadaardige dreigingen. In werkelijkheid is het een misleidende en gevaarlijke parasiet, die beschouwd wordt als een potentieel ongewenste toepassing (POT). Hoewel het probeert zich voor te doen als een computer beveiligingshulpmiddel, is het niets anders dan een groot probleem dat niet geïnstalleerd zou mogen worden. Dit rogue anti-virus programma kan geïnstalleerd wprden samen met andere onbetrouwbare gratis programma’s. Het voert zijn processen uit in de Windows Startup en doet alsof het je pc scant op dreigingen en parasieten. In werkelijkheid scant het je systeem helemaal niet; nadat het echter zijn nep scan “voltooid” heeft, stuurt het je allerlei pop-up berichten, die beweren dat meerdere computer infecties gedetecteerd werden en dat deze onmiddellijk moeten worden verwijdert .

Malware Protection Live fake pop-up warning

Geloof NIETS van deze nep toepassing als het gaat over de beveiligingstoestand van je computer. Het is GEEN computer beveilingshulpmiddel. Dit programma probeert echter de indruk te wekken dat de computer ernstig geïnfecteerd is met malware, en bied je dan herhaaldelijk aan om de volledige versie van Malware Protection Live te kopen om de problemen op te lossen. Er bestaat geen twijfel dat Malware Protection Live een compleet nutteloze toepassing is en geen enkel probleem op je pc kan oplossen omdat het zelf een probleem is, welk je pc kan blootstellen aan allerlei risico’s. We raden je aan dit programma zonder verwijl te verwijderen . Je kan dit doen met de hulp van anti-malware software zoals Reimage.

Hoe kan Malware Protection Live mijn computer infiltreren?

Op het moment van schrijven, begint men net met het verdelen van Malware Protection Live op het internet. daarom zijn er nog niet veel gebruikers misleid tot het installeren ervan. Men weet echter al dat Vuze en Trillian gebruikt worden om het te verspreiden. deze gratis toepassingen zijn niet kwaadaardig. Ze kunnen echter aan de ‘potentieel ongewenste toepassingen’ categorie toegevoegd zijn vanwege hun dubieuze pogingen om gebruikers hulpmiddelen zoals deze te laten verspreiden.

In feite kunnen, adware, browser hijackers, en gelijkaardige POT ook geïnstalleerd worden met de hulp van deze gratis programma’s, dus moet je extra voorzichtig zijn bij het installeren ervan op je computer. Het belangrijkste waar je moet aan denken is dat je moet kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie van freeware. Bovendien moet je daarna ook alle vinkjes vinden die beweren dat je bijkomende componenten wilt installeren. Hoe mooi ze ook gepresenteerd worden, ze kunnen nauwelijks leveren wat ze beloven. Daarom raden we je aan om ze te vermijden. Als je een programma nodig hebt om je pc te beschermen, doe dan wat onderzoek en download wat je echt nodig hebt. Mijd bovendien ook software bundels omdat ze voor allerlei problemen kunnen zorgen.

Als deze rogue app reeds gestart is met het sturen van angstaanjagende pop-up berichten, verwijder het dan zonder verwijl van je pc. Ga naar pagina 2 om een manuele verwijderingshandleiding voor Malware Protection Live te vinden.

Hoe het Malware Protection Live virus verwijderen?

Als de Malware Protection Live scanners en waarschuwingen je net beginnen storen zijn, moet je het verwijderen. Dit kan je doen met de hulp van de onderstaande handleiding of met de assistentie van één van deze programma’s: Reimage (Windows) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows en Mac OS).

Manuele verwijderingshandleiding voor Malware Protection Live:

  1. Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (Windows XP gebruikers klikken op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  2. Als je Windows 10 / Windows 8 gebruikt, tdoe dan een rechter musiklik on de linker onderhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.
  3. Zoek hier naar Malware Protection Live of andere recentelijk geïnstalleerde verdachte programma’s.
  4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Automatische Malware Protection Live verwijdering

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Malware Protection Live te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder
Reimage is aangeraden om Malware Protection Live te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
We hebben de efficientie van Plumbytes Anti-Malware getest voor het verwijderen van Malware Protection Live (2016-03-07)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Malware Protection Live (2016-03-07)
Hitman Pro
We hebben de efficientie van Hitman Pro getest voor het verwijderen van Malware Protection Live (2016-03-07)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
We hebben de efficientie van Webroot SecureAnywhere AntiVirus getest voor het verwijderen van Malware Protection Live (2016-03-07)

Malware Protection Live handmatige verwijdering:

Kill processen:
MalwareProtectionClient.exe

Bestanden verwijderen:
MalwareProtectionClient.exe

Verwijdering gidsen in andere talen