Haal Malware Protection Live weg (Simpele Verwijdering Handleiding) - geüpdatet sep 2017

Malware Protection Live Verwijdering Handleiding

Wat is Malware Protection Live?

Malware Protection Live omschrijving

Malware Protection Live

Malware Protection Live beweert een betrouwbare software te zijn die al je computer problemen kan oplossen en hem kan beveiligen tegen kwaadaardige dreigingen. In werkelijkheid is het een misleidende en gevaarlijke parasiet, die beschouwd wordt als een potentieel ongewenste toepassing (POT).

Hoewel het probeert zich voor te doen als een computer beveiligingshulpmiddel, is het niets anders dan een groot probleem dat niet geïnstalleerd zou mogen worden. Dit rogue anti-virus programma kan geïnstalleerd wprden samen met andere onbetrouwbare gratis programma's.

Het voert zijn processen uit in de Windows Startup en doet alsof het je pc scant op dreigingen en parasieten. In werkelijkheid scant het je systeem helemaal niet; nadat het echter zijn nep scan “voltooid” heeft, stuurt het je allerlei pop-up berichten, die beweren dat meerdere computer infecties gedetecteerd werden en dat deze onmiddellijk moeten worden verwijdert .

Geloof NIETS van deze nep toepassing als het gaat over de beveiligingstoestand van je computer. Het is GEEN computer beveilingshulpmiddel.

Dit programma probeert echter de indruk te wekken dat de computer ernstig geïnfecteerd is met malware, en bied je dan herhaaldelijk aan om de volledige versie van Malware Protection Live te kopen om de problemen op te lossen.

Er bestaat geen twijfel dat Malware Protection Live een compleet nutteloze toepassing is en geen enkel probleem op je pc kan oplossen omdat het zelf een probleem is, welk je pc kan blootstellen aan allerlei risico's. We raden je aan dit programma zonder verwijl te verwijderen . Je kan dit doen met de hulp van anti-malware software zoals FortectIntego.

Malware Protection Live

Hoe kan Malware Protection Live mijn computer infiltreren?

Op het moment van schrijven, begint men net met het verdelen van Malware Protection Live op het internet. daarom zijn er nog niet veel gebruikers misleid tot het installeren ervan. Men weet echter al dat Vuze en Trillian gebruikt worden om het te verspreiden. deze gratis toepassingen zijn niet kwaadaardig.

Ze kunnen echter aan de 'potentieel ongewenste toepassingen' categorie toegevoegd zijn vanwege hun dubieuze pogingen om gebruikers hulpmiddelen zoals deze te laten verspreiden.

In feite kunnen, adware, browser hijackers, en gelijkaardige POT ook geïnstalleerd worden met de hulp van deze gratis programma's, dus moet je extra voorzichtig zijn bij het installeren ervan op je computer. Het belangrijkste waar je moet aan denken is dat je moet kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie van freeware.

Bovendien moet je daarna ook alle vinkjes vinden die beweren dat je bijkomende componenten wilt installeren. Hoe mooi ze ook gepresenteerd worden, ze kunnen nauwelijks leveren wat ze beloven. Daarom raden we je aan om ze te vermijden. Als je een programma nodig hebt om je pc te beschermen, doe dan wat onderzoek en download wat je echt nodig hebt. Mijd bovendien ook software bundels omdat ze voor allerlei problemen kunnen zorgen.

Als deze rogue app reeds gestart is met het sturen van angstaanjagende pop-up berichten, verwijder het dan zonder verwijl van je pc.

Hoe het Malware Protection Live virus verwijderen?

Als de Malware Protection Live scanners en waarschuwingen je net beginnen storen zijn, moet je het verwijderen. Dit kan je doen met de hulp van de onderstaande handleiding of met de assistentie van één van deze programma's: FortectIntego

Manuele verwijderingshandleiding voor Malware Protection Live:

  1. Klik op Start → Controle Paneel → Programma's en Eigenschappen (Windows XP gebruikers klikken op Toevoegen/Verwijderen Programma's).
  2. Als je Windows 10 / Windows 8 gebruikt, tdoe dan een rechter musiklik on de linker onderhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.
  3. Zoek hier naar Malware Protection Live of andere recentelijk geïnstalleerde verdachte programma's.
  4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen