Gevaarlijkheidsmeter:  
  (63/100)

ICQ virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

ICQ virus is een gevaarlijke aplicatie die verspreid wordt via het chat programma gekends als ICQ. Deze bedreiging heeft zijn slachtoffers geïnfecteerd door een misleidende link naar een website jokebox or jokeworld genoemd. Eens je op de link klikt zal je pc geïnfecteerd zijn met een trojan horse die je ICQ programma hackt en de zelfde misleidende berichten naar al je contacten. Trouwens, dit virus kan ook gebruikt worden om legale software te blokkeren of gevoelige informatie stelen zoals bank gegevens, paswoorden of andere log in details. Nadat we het gestest hebben moeten we zeggen dat dit virus heel hard op het Skype virus lijkt. Als je denkt dat je geïnfecteerd bent met het ICQ virus dan zou je een volledige scan moeten doen met een anti-spyware die een recente update heeft gehad.

Hoe kan ik geïnfecteerd raken met het ICQ virus?

ICQ virus spreid via ICQ’s globale netwerk die een heel netwerk van chats en berichten heeft zijn virus uit. Om je systeem aan te vallen hebben hacker zeer tricky ICQ-berichten gemaakt die je uitnodigen om een website te bezoeken die erg veilig uitziet. Eens je erop klikt op zulk adress is je pc besmet met het virus die dan verder via je ICQ account het virus zal verspreiden naar al je vrienden en contacten. Wij raden je ten strengste aan om ICQ virus van je pc te verwijder omdat het er schadelijk kan zijn. ICQ virus kan misschien je gegevens te stelen zoals je bank gegevens en gelijkend of zeer belangrijke informatie.

Hoe verwijder ik het ICQ virus?

Als je geïnfecteerd bent met het ICQ virus zou je je pc moeten scannen met een recente update van een anti-spyware. Wij raden je aan om SpyHunter te gebruiken. Bijkomend zou je ook AVX Antivirus for ICQ moeten installeren om zulke virussen te vermijden.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om ICQ virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om ICQ virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
We hebben de efficientie van Plumbytes Anti-Malware getest voor het verwijderen van ICQ virus (2015-09-04)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van ICQ virus (2015-09-04)
Hitman Pro
We hebben de efficientie van Hitman Pro getest voor het verwijderen van ICQ virus (2015-09-04)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van ICQ virus (2015-09-04)
ICQ virus snapshot
ICQ virus snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen