Gevaarlijkheidsmeter:  
  (63/100)

Verwijder ICQ virus

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

ICQ virus is een gevaarlijke aplicatie die verspreid wordt via het chat programma gekends als ICQ. Deze bedreiging heeft zijn slachtoffers geïnfecteerd door een misleidende link naar een website jokebox or jokeworld genoemd. Eens je op de link klikt zal je pc geïnfecteerd zijn met een trojan horse die je ICQ programma hackt en de zelfde misleidende berichten naar al je contacten. Trouwens, dit virus kan ook gebruikt worden om legale software te blokkeren of gevoelige informatie stelen zoals bank gegevens, paswoorden of andere log in details. Nadat we het gestest hebben moeten we zeggen dat dit virus heel hard op het Skype virus lijkt. Als je denkt dat je geïnfecteerd bent met het ICQ virus dan zou je een volledige scan moeten doen met een anti-spyware die een recente update heeft gehad.

Hoe kan ik geïnfecteerd raken met het ICQ virus?

ICQ virus spreid via ICQ’s globale netwerk die een heel netwerk van chats en berichten heeft zijn virus uit. Om je systeem aan te vallen hebben hacker zeer tricky ICQ-berichten gemaakt die je uitnodigen om een website te bezoeken die erg veilig uitziet. Eens je erop klikt op zulk adress is je pc besmet met het virus die dan verder via je ICQ account het virus zal verspreiden naar al je vrienden en contacten. Wij raden je ten strengste aan om ICQ virus van je pc te verwijder omdat het er schadelijk kan zijn. ICQ virus kan misschien je gegevens te stelen zoals je bank gegevens en gelijkend of zeer belangrijke informatie.

Hoe verwijder ik het ICQ virus?

Als je geïnfecteerd bent met het ICQ virus zou je je pc moeten scannen met een recente update van een anti-spyware. Wij raden je aan om SpyHunter 5 te gebruiken. Bijkomend zou je ook AVX Antivirus for ICQ moeten installeren om zulke virussen te vermijden.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
ICQ virus snapshot
ICQ virus snapshot
Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande ICQ virus