Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Orgasm@india.com virus (Verwijdering Instructies)

door Olivia Morelli - - | Het type: Ransomware

De Orgasm@india.com ransomware wil je geld

Er is weer een andere ransomware met een belachlijke naam opgedoken, deze keert noemt het, het Orgasm@india.com virus. We hebben geen idee wat de ontwerpers van dit virus bedoelden met deze mail account, maar het lijkt erop dat ze plezier beleven aan het afpersen. Volgens ons onderzoek is, de Orgasm@india.com ransomware gewwon een ander lid van het XTBL ransomware project, wat verschillende onklopbare ransomware virussen bevat die allemaal de bestanden markeren met een specifieke bestandsextensie. Bij voorbeeld, het virus waar we het vandaag over hebben voegt deze bestandsextensie toe: <victim’s ID>.Orgasm@india.com.xtbl. Bovendien versleuteld het virus bestanden met een sterkere code, wat hen ontoegankelijk maakt. Het kwaadaardige programma wijzigt ze op een structureel niveau en ze kunnen enkel herstelt worden naar hun oorsprongkelijke staat met een unieke decoderingssleutel, welke het virus van je computer verwijdert zodra de versleuteling voltooid werd (het stuurt deze naar de criminelen hun Command & Control servers).
The wallpaper set by Orgasm@india.com virus

De Orgasm@india.com malware is zwijgzaam; het vervangt je bureaublad achtergrond met een afbeelding die maar een paar zinnetjes met info toont, en beveelt je gewoon om te mailen naar Orgasm@india.com voor meer details. We veronderstellen dat de criminelen met elk slachtoffer individueel willen spreken om zoveel mogelijk geld te kunnen aftroggelen. De criminelen vragen hun slachtoffers om het geld over te maken via het Bitcoin betalingssysteem om anoniem te blijven. We adviseren je ten stelligste om NIET te betalen omdat je niet weet of ze je de decoderingssleutel zullen bezorgen of niet. Het sturen van geld aan de criminelen betekent dat je an hen verlost bent, maar denk eraan dat je misschien er niets voor terugkrijgt. Daarom raden we je aan om het Orgasm@india.com virus te verwijderen en je bestanden te herstellen van op een back-up (als je deze hebt natuurlijk). Orgasm@india.com zou moeten verwijdert worden met een anti-malware tool zoals Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner omdat deze programma’s efficient alle kwaadaardige programma’s detecteren en deze verwijderen zodat je computer opnieuw gezond is.

Hoe wordt deze ransomware verspreidt?

De Orgasm@india.com ransomware dringt computers binnen als een Trojaans paard. Dit betekent dat het zich voordoet als iets dat het niet is; bijvoorbeeld, je ontvangt een mail van criminelen, die een kwaadaardige bijlage bevat met de naam “Factuur”, “Telefoonrekening” of dergelijke. Natuurlijk ziet deze bijlage op het eerste zicht er veilig uit,maar ook al is het een document, het bevat een kwaadaardig script of gewoon een verborgen bestandsextensie (.exe). Zodra je het opent, plaatst het zijn vernietigende lading op je systeem, corrumpeert het bestanden en schokt je met een smerige verrassing: je bestanden werden versleuteld, en de criminelen willen een losgeld. Hoewel dit de banaalste manier is om malware te verdelen, is het zeer efficient. Er zijn nog een paar andere methodes, zoals malvertising en exploit kits, welke moeilijker te plannen en uit te voeren zijn, maar de meer ervaren malware ontwerpers slagen er toch in ze te gebruiken en om zelfs malware te verpreiden via legitieme sites. Zulke aanvallen kunnen enkel gestopt worden door een bijgewerkte anti-malware software.

Mijn pc werd geïnfecteerd, wat moet ik nu doen?

Als je bestanden vesleuteld werden, spreekt het voor zich dat je ze wil herstellen. We vrezen echter dat dit onmogelijk kan zijn, zeker als je geen back-up hebt. Als je geen back-up hebt en je bent niet van plan het losgeld te betalen, verwijder het Orgasm@india.com virus dan zo snel mogelijk. Dit kan je doen met een anti-malware software; in sommige gevallen kan, de anti-malware software niet opgestart worden omdat het virus deze blokkeert. Gebruik daarom deze verwijderingshandleiding voor Orgasm@india.com om je computer voor te bereiden op het verwijdern van het virus.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Orgasm@india.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Orgasm@india.com door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Orgasm@india.com weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Orgasm@india.com verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Orgasm@india.com door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Orgasm@india.com is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Orgasm@india.com succesvol verwijdert werd

Bonus: Herstel je data

De handleiding hierboven wordt verondersteld je te helpen bij het verwijderen van Orgasm@india.com van je computer. Om je gecodeerde bestanden te herstellen, raden we je aan om de gedetailleerde handleiding te gebruiken die opgesteld werd door zondervirus.nl beveiliging experten

Als je bestanden gecodeerd werden door Orgasm@india.com, kan je verschillende methodes gebruiken om ze te herstellen

Red je bestanden met Data Recovery Pro

Helaas is er voor deze ransomware variant geen decoder beschikbaar. Wij zijn echter van mening dat Data Recovery Pro een geweldig alternatief is en misschien in staat is om tenminste sommige van je besanden te herstellen. Gebruik gewoon deze instructies en zie of het in staat is om je bestanden te decoderen:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Volg de stappen in de Data Recovery Setup en installeer het programma op je computer;
 • Start het en scan je computer op bbestanden gecodeerd door de Orgasm@india.com ransomware;
 • Herstel ze.

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Orgasm@india.com en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-orgasmindia-com-ransomware-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Orgasm@india.com ransomware virus