Verwijder Orgasm@india.com virus (Verwijdering Instructies)

Orgasm@india.com virus Verwijdering Handleiding

Wat is Het Orgasm@india.com ransomware virus?

De Orgasm@india.com ransomware wil je geld

Er is weer een andere ransomware met een belachlijke naam opgedoken, deze keert noemt het, het Orgasm@india.com virus. We hebben geen idee wat de ontwerpers van dit virus bedoelden met deze mail account, maar het lijkt erop dat ze plezier beleven aan het afpersen. Volgens ons onderzoek is, de Orgasm@india.com ransomware gewwon een ander lid van het XTBL ransomware project, wat verschillende onklopbare ransomware virussen bevat die allemaal de bestanden markeren met een specifieke bestandsextensie. Bij voorbeeld, het virus waar we het vandaag over hebben voegt deze bestandsextensie toe: <victim’s ID>.Orgasm@india.com.xtbl. Bovendien versleuteld het virus bestanden met een sterkere code, wat hen ontoegankelijk maakt. Het kwaadaardige programma wijzigt ze op een structureel niveau en ze kunnen enkel herstelt worden naar hun oorsprongkelijke staat met een unieke decoderingssleutel, welke het virus van je computer verwijdert zodra de versleuteling voltooid werd (het stuurt deze naar de criminelen hun Command & Control servers).

De Orgasm@india.com malware is zwijgzaam; het vervangt je bureaublad achtergrond met een afbeelding die maar een paar zinnetjes met info toont, en beveelt je gewoon om te mailen naar Orgasm@india.com voor meer details. We veronderstellen dat de criminelen met elk slachtoffer individueel willen spreken om zoveel mogelijk geld te kunnen aftroggelen. De criminelen vragen hun slachtoffers om het geld over te maken via het Bitcoin betalingssysteem om anoniem te blijven. We adviseren je ten stelligste om NIET te betalen omdat je niet weet of ze je de decoderingssleutel zullen bezorgen of niet. Het sturen van geld aan de criminelen betekent dat je an hen verlost bent, maar denk eraan dat je misschien er niets voor terugkrijgt. Daarom raden we je aan om het Orgasm@india.com virus te verwijderen en je bestanden te herstellen van op een back-up (als je deze hebt natuurlijk). Orgasm@india.com zou moeten verwijdert worden met een anti-malware tool zoals FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner omdat deze programma’s efficient alle kwaadaardige programma’s detecteren en deze verwijderen zodat je computer opnieuw gezond is.

Hoe wordt deze ransomware verspreidt?

De Orgasm@india.com ransomware dringt computers binnen als een Trojaans paard. Dit betekent dat het zich voordoet als iets dat het niet is; bijvoorbeeld, je ontvangt een mail van criminelen, die een kwaadaardige bijlage bevat met de naam “Factuur”, “Telefoonrekening” of dergelijke. Natuurlijk ziet deze bijlage op het eerste zicht er veilig uit,maar ook al is het een document, het bevat een kwaadaardig script of gewoon een verborgen bestandsextensie (.exe). Zodra je het opent, plaatst het zijn vernietigende lading op je systeem, corrumpeert het bestanden en schokt je met een smerige verrassing: je bestanden werden versleuteld, en de criminelen willen een losgeld. Hoewel dit de banaalste manier is om malware te verdelen, is het zeer efficient. Er zijn nog een paar andere methodes, zoals malvertising en exploit kits, welke moeilijker te plannen en uit te voeren zijn, maar de meer ervaren malware ontwerpers slagen er toch in ze te gebruiken en om zelfs malware te verpreiden via legitieme sites. Zulke aanvallen kunnen enkel gestopt worden door een bijgewerkte anti-malware software.

Mijn pc werd geïnfecteerd, wat moet ik nu doen?

Als je bestanden vesleuteld werden, spreekt het voor zich dat je ze wil herstellen. We vrezen echter dat dit onmogelijk kan zijn, zeker als je geen back-up hebt. Als je geen back-up hebt en je bent niet van plan het losgeld te betalen, verwijder het Orgasm@india.com virus dan zo snel mogelijk. Dit kan je doen met een anti-malware software; in sommige gevallen kan, de anti-malware software niet opgestart worden omdat het virus deze blokkeert. Gebruik daarom deze verwijderingshandleiding voor Orgasm@india.com om je computer voor te bereiden op het verwijdern van het virus.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Orgasm@india.com virus Verwijdering Handleiding

Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Belangrijk! →
Een handmatige verwijdering gids zou te ingewikkeld kunnen zijn voor occasionele computergebruikers. Het vereist dat geavanceerde IT-kennis correct worden uitgevoerd (als vitale systeembestanden worden verwijderd of beschadigd, kan dit leiden tot een volledige aantasting van Windows), en het kan ook uren duren om te voltooien. Daarom raden wij je aan de automatische methode hierboven te gebruiken.

Stap 1. Toegang tot veilige modus met netwerken

Handmatige verwijdering van malware kan het beste worden uitgevoerd in de veilige modus. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klik Start > Afsluiten > Herstart > OK
 2. Wanneer je computer actief wordt, druk dan op de F8 toets (als dat niet werkt, probeer dan F2, F12, Del, enz. – het hangt allemaal af van je moederbord model) meerdere malen totdat je het Advanced Boot Options venster ziet.
 3. Selecteer Veilige Modus met Netwerk in de lijst. Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Windows 10 / Windows 8

 1. Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Instellingen.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 2. Scroll naar beneden en kies Update & Security.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 3. Kies Herstel aan de linkerkant van het venster.
 4. Scroll nu naar beneden naar het onderdeel Geavanceerd opstarten.
 5. Klik op Nu opnieuw heropstarten.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 6. Selecteer Probleemoplossing Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 7. Ga naar Geavanceerde opties. Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 8. Selecteer Opstartinstellingen.  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 9. Klik op Herstarten.
 10. Klik nu op 5 of klik op 5) Veilige modus met Netwerken inschakelen.  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Stap 2. Sluit verdachte processen af

Windows Taakbeheer is een handig hulpmiddel dat alle processen toont die op de achtergrond draaien. Als malware een proces uitvoert, moet je het afsluiten:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc op je toetsenbord om Windows Taakbeheer te openen.
 2. Klik op Meer details.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Achtergrond processen en kijk of er iets verdachts is.
 4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Open bestandslocatie.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 5. Go back to the process, right-click and pick End Task.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 6. Verwijder de inhoud van de schadelijke map.

Stap 3. Controleer programma Opstarten

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc op je toetsenbord om Windows Taakbeheer te openen.
 2. Ga naar tabblad Opstarten.
 3. Klik met de rechtermuisknop op het verdachte programma en kies Uitschakelen.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Stap 4. Verwijder virusbestanden

Malware-gerelateerde bestanden kunnen op verschillende plaatsen in je computer worden gevonden. Hier zijn instructies die je kunnen helpen ze te vinden:

 1. Typ in Windows Zoeken Schijfopruiming in en klik op Enter.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 2. Selecteer de schijf die je wilt opschonen (C: is standaard je hoofdschijf en is waarschijnlijk de schijf met de schadelijke bestanden).
 3. Blader door de lijst met te verwijderen bestanden en selecteer het volgende:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Kies systeembestanden opschonen.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 5. Je kunt ook zoeken naar andere schadelijke bestanden die verborgen zijn in de volgende mappen (typ deze items in Windows Zoeken en klik op Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Herstart de pc in normale modus wanneer je klaar bent.

Verwijder Orgasm@india.com door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Orgasm@india.com is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je FortectIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Orgasm@india.com succesvol verwijdert werd

Bonus: Herstel je data

De handleiding hierboven wordt verondersteld je te helpen bij het verwijderen van Orgasm@india.com van je computer. Om je gecodeerde bestanden te herstellen, raden we je aan om de gedetailleerde handleiding te gebruiken die opgesteld werd door zondervirus.nl beveiliging experten

Als je bestanden gecodeerd werden door Orgasm@india.com, kan je verschillende methodes gebruiken om ze te herstellen

Red je bestanden met Data Recovery Pro

Helaas is er voor deze ransomware variant geen decoder beschikbaar. Wij zijn echter van mening dat Data Recovery Pro een geweldig alternatief is en misschien in staat is om tenminste sommige van je besanden te herstellen. Gebruik gewoon deze instructies en zie of het in staat is om je bestanden te decoderen:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Volg de stappen in de Data Recovery Setup en installeer het programma op je computer;
 • Start het en scan je computer op bbestanden gecodeerd door de Orgasm@india.com ransomware;
 • Herstel ze.

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Orgasm@india.com en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen