Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Haal GuardBytes Plus weg (Verwijdering Instructies) - Gratis Handleiding

door Ugnius Kiguolis - -   Guard Bytes Plus | Het type: Spyware

Wat is GuardBytes Plus?

Guard Bytes Plus is een rogue anti-spyware, die uigebracht werd in het begin van decemer 2014. Dit programma zier eruit als een normale anti-spyware, wees dus niet verbaast dat het in staat is op je pc te scannen en daarna rapporten te tonen die er zeer betrouwbaar uitzien.

In werkelijkheid zijn deze resultaten echter vervalst en mag je ze nooit vertrouwen want ze willen maar één ding – je laten geloven dat je pc gevaar loopt en je de gelicenseerde versie van GuardBytes Plus moet kopen.

Deze versie is net zo nep als de profversie het enige wat het doet is de proefversie van deze rogue anti-spyware uitschakelen en je geld stelen. Bovendien is het aankopen van zulke programma's gevaarlijk want het kan leiden tot het verlies van je persoonlijke informatie en andere problmenen, als je dus het Guard Bytes Plus virus reeds hebt aangekocht contacteer dan je kredietkaatmaatschappij en betwist de kosten.

We raden je ook ten zzerste aan om deze nep beveiligingssoftware te verwijderen want het zal niet ophouden met het tonen van zijn nep meldingen. Het klikken op deze meldingen kan je naar kwaadaardige sites leiden, die je maar beter kan vermijden. Samengevat, als je reeds GuardBytes Plus waarschuwingen en meldingen te zien krijgt moet je deze negeren. Verwijder deze rogue anti-spyware van je computer en herstel hem. Wij raden aan om hiervoor Reimage Reimage Cleaner Intego of een andere betrouwbare anti-spyware te gebruiken.

Hoe kan Guard Bytes Plus mijn pc infecteren?

Het is geweten dat er verschillende manieren zijn waarop deze rogue anti-spyware verspreid wordt. De eerste is via spam, die meestal vol staat met geïnfecteerde e-mail bijlagen. Deze nep mails zijn ingesteld om melding te maken van zeer misleidende dingen zoals ontbrekende betalinge, onverwachte overschrijvingen, terugbetalingen en dergelijke die steeds mensen misleiden en hen deze bijlagen laten downloaden. Het GuardBytes Plus virus kan je pc ook infiltreren na het klikken op een misleidende pop-up.

Meestal bieden deze gratis Flash Player, FLV Player en dergelijke updates aan. Wees alsjeblieft zeer voorzichtig met zulke waarschuwingen want er worden veel kwaadaardige programma's verspreid met hun hulp. We raden je tevens aan om geen illegale sites te bezoeken die gratis dingen zoals online scanners, beveiligingsscanners en andere verdachte programma's aanbieden omdat dit kan leiden tot de infiltratie van deze rogue.

Zodra het je pc infiltreert plaatst het zijn vooraf bepaalde registerwaarden en bestanden die gebruikt worden om dit virus op te starten. Hierna starten de vervelende systeemscanners die ingesteld zijn om te rapporteren over tientallen of zelfs honderden virussen. Bijvoorbeeld:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

Om veilig te blijven mag je deze waarschuwingen nooit geloven. In plaats van ervan op te klikken en een GuardBytes Plus licentie aan te kopen moet je dit virus van je pc verwijderen. Hier is hoe je dit kunt doen:

Hoe het GuardBytes Plus virus verwijderen?

Als je reeds wordt lastig gevallen door GuardBytes Plus meldingen moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbare anti-spyware. Natuurlijk moet je deze eerst wel bijwerken. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma's voor het verwijderen van het Guard Bytes virus, zijn Reimage Reimage Cleaner Intego en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan GuardBytes Plus proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma's, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma's -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeemherstel.
 2. Selecteer Herstel mijn pc naar een vroeger tijdstip en klik op Volgende.
 3. Kies de datum en het specifieke herstelpunt dat je wenst en klik op Volgende.
 4. Wacht tot je pc herstart en klik op OK in het Herstellen Voltooid venster.
 5. Download nu Reimage Reimage Cleaner Intego werk het bij en voor een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage Reimage Cleaner Intego te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaats het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AGUARDBYTES PLUS BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. . Laat Aguardbytes Plus starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan Aguardbytes Plus.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
GuardBytes Plus snapshot
Guard bytes plus

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-guardbytes-plus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande GuardBytes Plus