Gevaarlijkheidsmeter:  
  (6/100)

Haal DriverAgent Plus weg (Verwijdering Instructies) - sep 2017 update

door Olivia Morelli - - | Het type: Systeemtools

De onjuiste opvatting over de DriverAgent Plus

Het voorbeeld van DriverAgent Plus

DriverAgent Plus is een legitiem computer-optimalisatieprogramma dat is gemaakt door eSupport.com, Inc. De software is ontworpen om het computersysteem te controleren en ontbrekende of verouderde stuurprogramma's te detecteren. Het programma is compatibel met Windows OS vanaf XP en eindigend met de Windows 10-versie.

U kunt dit programma downloaden vanaf de officiële website. U heeft het programma echter misschien eerder ook al opgemerkt tijdens het installeren van andere software. Daarom is het mogelijk dat gebruikers die nieuwe programma's niet correct installeren, mogelijk een aanbod om deze pc-optimalisatiesoftware te installeren over het hoofd zien en denken dat het stiekem in hun pc-systeem is geïnfiltreerd. Om deze reden wordt er vaak naar verwezen als een mogelijk ongewenst programma.

Het belangrijkste dat we hier willen benadrukken is dat DriverAgent Plus GEEN computervirus is. Dit programma is niet schadelijk en kan niet in het systeem infiltreren zonder toestemming van de gebruiker. Het enige probleem in deze is dat gebruikers applicaties niet correct installeren en dergelijke toestemmingen geven zonder dat ze zich dat zelf realiseren.

Als u geen diverse programma's (inclusief mogelijk ongewenste toepassingen) wilt installeren, moet u altijd de “Geavanceerde” of “Aangepaste” installatie-instellingen gebruiken om extra downloads te kunnen zien en hun installatie af te kunnen wijzen.

Computergebruikers melden ook dat de installatie van DriverAgent Plus leidt tot een toename van het aantal online advertenties, omleidingen naar dubieuze websites en andere computergerelateerde problemen. Het grootste probleem hierbij is echter dat gebruikers het mogelijk hebben gedownload vanaf externe downloadbronnen in plaats vanaf de officiële website.

Niet-officiële downloadsites bevatten vaak adware, browser-hijackers of potentieel ongewenste programma's (PUP's) die mogelijk verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van ongewenste advertenties op uw computer die niets gemeen hebben met Driver Agent.

Als u dit pc-optimalisatieprogramma echter opzettelijk hebt gedownload en het nu alsnog wilt verwijderen, kunt u dat doen net als bij elke andere toepassing. Als u een softwarepakket heeft geïnstalleerd, is het mogelijk dat er ook een PUP in zit die nu computergerelateerde problemen op uw computer veroorzaakt. DriverAgent Plus heeft niets met deze problemen te maken.

het screenshot van DriverAgent Plus
DriverAgent Plus is een computer-optimalisatieprogramma dat beschadigde, verouderde of ontbrekende stuurprogramma's herstelt.

Het installeren van pc-optimalisatieprogramma's

Het DriverAgent Plus-programma heeft een officiële website en kan vanaf verschillende sites van derden worden gedownload. Daarom kunnen gebruikers, die op zoek zijn naar een hulpmiddel om stuurprogramma's op een Windows-computer te repareren, het direct downloaden.

Bovendien kan het programma worden gepromoot in verschillende software-installatieprogramma's. Het is een legitieme marketingtechniek voor software die risico’s in zich kan bergen voor gebruikers die geen aandacht besteden aan de installatie van software.

Wanneer u een bepaald programma downloadt en installeert vanaf internet, kunt u kiezen tussen de geavanceerde/aangepaste en de snelle/aanbevolen installatiemodus. Als u voor de laatste methode kiest, geeft u indirect toestemming om een ​​heel pakket te installeren. Op deze manier kan ook DriverAgent Plus op uw apparaat terecht komen.

Om de installatie van ongewenste toepassingen te voorkomen, moet u altijd vertrouwen op de geavanceerde/aangepaste installatie en alle stappen aandachtig lezen. Als u vooraf geselecteerde instructies ziet staan die instemmen met het installeren van apps van derden, moet u deze markering altijd opheffen. Deze extra programma's krijgen dan dus niet de toestemming om op uw pc te worden geïnstalleerd.

Daarom moet u begrijpen dat DriverAgent Plus NIET zonder uw toestemming het systeem kan binnenkomen. U moet de volgende keer voorzichtiger zijn met het installeren.

De installatie van DriverAgent Plus ongedaan maken

We willen u eraan herinneren dat dit beveiligingsprogramma niet schadelijk is en niet behoort tot de categorie computervirussen. Daarom is het verwijderen van Driver Agent Plus eenvoudig. U kunt er gewoon vanaf komen door gebruik te maken van de programma- en functiemanager in uw configuratiescherm:

  1. Klik op Start en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik op Een programma verwijderen onder Programma's.
  3. Kies DriverAgent Plus en selecteer de optie Verwijderen/Wijzigen.
  4. Klik op Ja en OK om de wijzigingen op te slaan.

Als u dit programma onbedoeld tijdens een installatie van freeware of shareware heeft geïnstalleerd, moet u dezelfde stappen volgen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande DriverAgent Plus