Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal DownTango weg

door Olivia Morelli - - | Het type: Vervelende reclame

DownTango is een adware die niet kwaadaardig is maar wel een paar oneerlijke eigenschappen die moeilijk te accepteren zijn door PC gebruikers. Eerst zal het vaak met een hulpbalk komen die vervelende doorsturingen veroorzaakt op elke browser die je gebruikt. In de meeste gevallen zal je doorgestuurd worden naar websites met commerciële doeleinde zoals downtango.com. Bijkomend zal de uninstaller van dit programma verdwenen zijn waardoor je het moeilijk kan hebben met het verwijderen van dit programma. Het maakt niet uit dat dit programma voorgesteld is als een handige app voor je browsers en het aangeraden wordt door Cnet en Softpedia kan je het nog altijd nutteloos en vervelend vinden omdat je gemakkelijk al je browsers kan aantasten zoals IE, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Waar komt Downtango vandaan?

Downtango is online verkrijgbaar en kan gemakkelijk manueel geïnstalleerd worden. Maar er zijn ook andere manieren om de helpbalk te krijgen. Het programma kan in je computer komen gebundeld samen met freeware en shareware. Dat is waarom we enorm hard aanraden om elke installatie goed te bekijken en elke ongewenste bijlage te verwijderen uit de download lijst. Eens de adware je computer binnengedrongen is zal het je instellingen aanpassen en al je internet sessies onderbreken. Het resultaat hiervan is het verschijnen van de Tango toolbar vanaf dat je Google Chrome opent.

HOW CAN I REMOVE DOWNTANGO COMPLETELY?

Om DownTango van je computer tye verwijderen moet je dit programma de-installeren via je configuratie scherm in de tab “verwijder een programma”. Bijkomend raden we je aan om je browsers te herstellen met de volgende stapppen:

Open Google Chrome–> ga naar je menu en dan naar de instellingen, Zoek de beheer je zoekmachines tab en verwijder elke zoekmachine die er staat die je niet kent of niet gebruikt. Nu kan je best een wel bepaalde zoekmachine nemen die je vaak en graag gebruikt.

Mozilla Firefox:

Open Mozilla Firefox en ga naar extra en beheer je zoek machines, verwijder de onnodige applicaties van de lijst en maak Google of een andere zoekmachine als je standaard.

Internet Explorer:

Open IE en ga naar je zoek providers en verwijder de onnodige machines en maak een nieuwe je start machine, we raden je Google aan.

We raden je ook aan om een volledige scan uit te voeren met 1 van de volgende zoekmachines Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner. De reden hiervoor is dat je zo kan garanderen dat je computer geen bedreigingen meer bevat en als er toch nog doorsturingen plaats vinden terwijl dat je op het internet zit check dan de volgende link en volg elke stap: How to stop Google redirections.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-downtango.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande DownTango