Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Deceptive site ahead weg (Verwijdering Handleiding) - okt 2019 update

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Systeemtools

De waarschuwing ‘Deceptive Site Ahead’ probeert u te beletten om toegang te krijgen tot kwaadaardige sites

De Deceptive Site Ahead-waarschuwing op Google

“Deceptive Site Ahead” is een waarschuwingsboodschap van uw browser die u kunt tegenkomen tijdens het surfen op internet. De boodschap informeert over mogelijk gevaarlijke inhoud op de website die u probeert te openen en voorkomt dat u daar op gaat. U moet hier niet zonder meer aan dit alert voorbij gaan, anders kunt u uw privacy en beveiliging ernstig in gevaar brengen, omdat u achter de melding toegang krijgt tot een met phishing of malware beladen webpagina.

Google Safe Browsing-services heeft dit bericht gemaakt om mensen te beschermen tegen onveilige online inhoud. Deze dienst scant websites en zoekt naar misleidende knoppen. Dat kunnen bijvoorbeeld downloadknoppen zijn die software van niet-gerelateerde en onbetrouwbare externe bronnen installeren. Deceptive Website Warning is in principe ontworpen om u weg te houden van webpagina’s en de inhoud daarvan die uw privacy ernstig in gevaar kan brengen.

Het Chrome Deceptive Site Ahead-bericht kan ook worden weergegeven voordat social-engineering websites worden bezocht, bijvoorbeeld phishing of misleidende sites. Internetsites die als mogelijk gevaarlijk zijn gemarkeerd, kunnen ertoe leiden dat mensen verdachte software installeren of gevoelige informatie openbaar maken. Daarom is het waarschijnlijk dat u deze melding ziet voordat u een onbetrouwbare site betreedt: 

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Het zien van de Google Deceptive Site Ahead-waarschuwing zou u niet ongerust moeten maken over de veiligheid van uw computer. Die is nog niet geïnfecteerd. Dit is slechts een waarschuwing dat het beter is om weg te blijven van de website die u probeert te bezoeken. Door op de details te klikken en ervoor te kiezen om de waarschuwing eenvoudig te negeren, kunt u doorgaan naar de gewenste site, maar dat wordt niet aanbevolen.

Gebruikers die op zoek zijn naar manieren om voorbij te geraken aan de Deceptive Site Ahead-waarschuwing, lopen een groot risico wat betreft hun beveiliging en privacy omdat de waarschuwing niet zonder reden verschijnt. Wat de reden ook is, het kan uw computer in gevaar brengen of privé-informatie over u stelen, en we zijn er zeker van dat u niet wilt dat dit gebeurt.

Natuurlijk kunnen sommige legitieme sites ook worden gemarkeerd vanwege de advertenties die erop worden weergegeven, maar een dergelijk probleem kan met een beetje moeite worden opgelost.

De webmaster van de gemarkeerde website moet een speciale Google-ondersteuningspagina bezoeken, die een handleiding biedt waarin wordt uitgelegd hoe het probleem dat de waarschuwing veroorzaakt, moet worden opgelost. Vervolgens moet de mogelijk misleidende inhoud van de site worden aangegeven. Dit kan worden gedaan via de Webmaster-hulpprogramma’s van Google.

De verwijdering zelf kan even duren omdat de websitebeheerders de bronnen van de potentieel gevaarlijke inhoud moeten vinden en beëindigen. Alleen dan kan de site worden beoordeeld en geëvalueerd door Google. Ondanks de langdurige procedure gaan de meeste legitieme sites meestal goed om met deze kwestie, omdat hun eigenaren de bezoekers niet willen afschrikken. Daarom moeten meestal de sites die “deceptive site ahead” in plaats van de inhoud van hun site weergeven, worden vermeden.

Deceptive Site Ahead-bericht
"Deceptive Site Ahead" is een waarschuwing van de Google Chrome-browser die voorkomt dat u kwaadwillende, misleidende of phishing-websites bezoekt.

Kom er achter welke sites door Google worden gemarkeerd als mogelijk gevaarlijk

In wezen zijn er drie soorten potentieel gevaarlijke sites die kunnen worden opgenomen op de “zwarte lijst” van Google:

  1. Sites die doen alsof hun inhoud legitiem en vertrouwd is;
  2. Sites waarvan de inhoud probeert om de gebruikers te misleiden om inloggegevens te delen of hun technische ondersteuning te bellen;
  3. Sites die misleidende downloadknoppen bevatten.

Op 2-spyware.com hebben we al een aantal van dergelijke sites besproken. Alle websites van browser-hijackers kunnen vallen onder de eerste categorie websites die mogelijk als een legitieme zoekmachine fungeren, waaronder Delta-homes.com, Yoursites123 en dergelijke. De tweede categorie wordt meestal geassocieerd met sites die adware- en scareware-achtige programma’s verspreiden, zoals Intelli-support-assistant.com of Adsystemscan.com. Dergelijke uiterst ongewenste sites en browsertoepassingen worden ook gedefinieerd op andere beveiligingsgerelateerde sites zoals Dieviren.de.

Ten slotte kunnen de nep-downloadknoppen op willekeurige sites worden geplaatst, met name op obscure softwaredownloads, sites voor het delen van bestanden, enz. Desondanks kunnen de kwaadwillende websitemakers soms het Google-filter omzeilen en met regelmaat in uw browser inladen. In dergelijke gevallen moet u uw systeem uitrusten met een betrouwbare anti-malwaretool, zoals Reimage.

Repareer het “Deceptive Site Ahead”-probleem

Hoewel het niet raadzaam is om het filter “Deceptive Site Ahead” uit uw browser te verwijderen, kunt u dat doen door de volgende eenvoudige stappen op te volgen:

  1. Start Google Chrome.
  2. Klik op het pictogram “Menu” of “Meer” in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer “Instellingen” en “Toon geavanceerde instellingen”.
  4. Ga naar ‘Privacy’ en schakel ‘Bescherm u en uw apparaat tegen gevaarlijke sites’ uit.

Als u deze instructies opvolgt, zou uw browser dergelijke waarschuwingsberichten niet meer moeten weergeven. U moet uw computer nu echter wel op een andere manier beschermen tegen cyberaanvallen.

We raden u aan om een betrouwbaar antivirus- en anti-malware beveiligingssysteem te verkrijgen dat in staat is om virussen van uw computer te verwijderen en u te beschermen tegen deze bedreigingen bij het realtime browsen. Volg ons advies op en verhoog de beveiliging van uw computer met Reimage.

Hoewel de reparatie van deceptive site ahead de beschreven waarschuwingen laat verdwijnen, willen we u eraan herinneren dat de Google Chrome-browser ze voor uw eigen bestwil weergeeft. Daarom, als u het beschreven bericht te vaak ziet, vraag uzelf dan af of websites waarin u bent geïnteresseerd betrouwbaar zijn.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Deceptive site ahead snapshot
Deceptive site ahead snapshotDeceptive site ahead snapshotDeceptive site ahead snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-deceptive-site-ahead.html

Verwijdering gidsen in andere talen