Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Bitcoin virus (Verwijdering Instructies) - mrt 2021 update

door Jake Doevan - - | Het type: Trojans

Overzicht van het Bitcoin virus

Bitcoin virus

Het Bitcoin virus (wat je ook als BitcoinMiner of Bitcoin Mining virus kan tegenkomen) is een kwaadaardig trojaans paard, welk ingesteld is om computers te infiltreren en hen een complexe oefeningen te laten uitvoeren om bitcoins te genereren voor zijn ontwerpers. Voor wie het nog niet moest weten, Bitcoin is een virtuele valuta die al voor 11 miljoen in roulatie is.

Zijn marktprijs bedraagt momenteel ongeveer $ 1.4 biljoen en blijft groeien daar steeds meer respectabele bedrijven het aanvaarden. Deze valuta werd niet door een centrale bank gecreëerd maar door computers die CPU-intensieve crypto berekeningen uitvoeren, scammers zijn begonnen met het gebruiken van virussen om illegaal Bitcoins aan te maken.

Het komt erop neer dat je bijna niet kan merken wanneer je pc geïnfecteerd wordt met het Bitcoin virus. Volgens experten werkt de malware enkel als je de pc niet gebruikt. Je kan echter kijken naar de snelheid van je pc, het wordt namelijk gezegd dat het gebruik van de CPU aanzienlijk toeneemt als het Bitcoin virus hem geïnfiltreerd heeft.

Bitcoin virus

Hoe gijzelde mining virus de computer als jij geen toestemming gaf?

Volgens beveiligingsexperten wordt het Bitcoin virus vooral verspreid via het Skype network, maar men heeft het ook op andere sociale netwerksites opgemerkt dus wees voorzichtig. Meestal vertrouwd dit virus op een spam bericht wat iets zegt zoals “dit is mijn favoriete foto van jou” en een kwaadaardig bestand bevat.

Natuurlijk wil het virus dat zijn slachtoffers de foto downloaden. Als je het Bitcoin virus wenst te vermijden, blijf dan weg van zulke berichten. Eens je deze ‘foto’ gedownload hebt laat hij niet enkel een kwaaadaardig onderdeel achter op je pc, het laat het virus ook toe om de pc te verbinden met zijn comando en beheer server.

Eens het op je pc zit en actief is verandert het Bitcoin virus de geïnfecteerde pc in een Bitcoin generator. Het virus kan echter ook opgedragen zijn om bankgegevens te stelen, het aantal aanslagen te registreren of om meer malware te downloaden. Daarom moet je het Bitcoin virus van je pc verwijderen van zodra het erop komt.

Wat is de beste manier om de Bitcoin virus te verwijderen?

Als je denkt dat je pc geïnfecteerd is met het Bitcoin virus, moet je hem onmiddellijk scannen met een bijgewerkte anti-spyware, zoals ReimageIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner. Kijk het systeem onmiddelijk na als je gemerkt hebt dat je machine trager geworden is en zijn koeler werkt als je hem niet gebruikt.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bitcoin virus snapshot
Bitcoin virus snapshotBitcoin virus snapshotBitcoin virus snapshot
Bitcoin virus snapshot

Manuele Bitcoin virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Bitcoin door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Bitcoin weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Bitcoin verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Bitcoin door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Bitcoin is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Bitcoin succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Bitcoin en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen