Gevaarlijkheidsmeter:  
  (46/100)

ATT email. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software

ATT email is een nep bericht, wat toebehoort aan cyber criminelen. Het wordt momenteel actief verspreid op het internet dus zorg ervoor dat je deze email negeert. Op het eerste gezicht lijkt, ATT email ontworpen voor mensen die gebruik maken van de diensten van bedrijven. Er zijn echter ook honderden slachtoffers die geen idee hebben wat AT&T is. Dit is waarom de intresse van mensen opgewekt wordt door een persoonlijk uitziend bericht dat het volgende zegt: ‘Your AT&T wireless bill is ready to view’. Het beweert ook verstuurd te zijn door de AT&T Klantendienst en voorziet een link naar myAT&T account. Weet dat als je op zo’n link klikt je je pc kan infecteren met malware. Daarom zou je AT&T emails van willekeurige email adressen die duidelijk NIET gerelateerd zijn met dit bedrijf moeten negeren.Als je toch op de link geklikt hebt scan dan je pc met een bijgewerkte anti-spyware.

Hoe kan een nep AT&T email me bereiken?

De nep AT&T email wordt verspreidt zoals alle andere kwaadaardige emails. Het grootste risico om zulk een email te krijgen is als je een onbetrouwbare website bezocht hebt die gebruikt wordt om de email adressen van mensen te verzamelen. Meestal biedt deze website gratis registratie for aan om verschillende prijzen, zoals ipads, iphones en dergelijke te winne. Hackers kunnen echter ook deze nep AT&T email naar willekeurig gebruikers sturen dus pas hier ook voor op.

Als je een bericht ziet dat er ongeveer als volgt uit ziet negeer het dan:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Wat te doen als ik misleid werd door een nep AT&T email?

Als je misleid werd tot het geloven dat je een echte AT&T email ontvangen hebt en je hebt op de link geklikt scan dan je pc met een betrouwbare anti-spyware. Onze aanbevolen producten zijn: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. We raden je ook aan om dit bericht uit je postvak in te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-att-email.html

Verwijdering gidsen in andere talen