Haal ATT email weg

ATT email Verwijdering Handleiding

Wat is ATT email?

ATT email is een nep bericht, wat toebehoort aan cyber criminelen. Het wordt momenteel actief verspreid op het internet dus zorg ervoor dat je deze email negeert. Op het eerste gezicht lijkt, ATT email ontworpen voor mensen die gebruik maken van de diensten van bedrijven. Er zijn echter ook honderden slachtoffers die geen idee hebben wat AT&T is. Dit is waarom de intresse van mensen opgewekt wordt door een persoonlijk uitziend bericht dat het volgende zegt: ‘Your AT&T wireless bill is ready to view’. Het beweert ook verstuurd te zijn door de AT&T Klantendienst en voorziet een link naar myAT&T account. Weet dat als je op zo’n link klikt je je pc kan infecteren met malware. Daarom zou je AT&T emails van willekeurige email adressen die duidelijk NIET gerelateerd zijn met dit bedrijf moeten negeren.Als je toch op de link geklikt hebt scan dan je pc met een bijgewerkte anti-spyware.

Hoe kan een nep AT&T email me bereiken?

De nep AT&T email wordt verspreidt zoals alle andere kwaadaardige emails. Het grootste risico om zulk een email te krijgen is als je een onbetrouwbare website bezocht hebt die gebruikt wordt om de email adressen van mensen te verzamelen. Meestal biedt deze website gratis registratie for aan om verschillende prijzen, zoals ipads, iphones en dergelijke te winne. Hackers kunnen echter ook deze nep AT&T email naar willekeurig gebruikers sturen dus pas hier ook voor op.

Als je een bericht ziet dat er ongeveer als volgt uit ziet negeer het dan:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Wat te doen als ik misleid werd door een nep AT&T email?

Als je misleid werd tot het geloven dat je een echte AT&T email ontvangen hebt en je hebt op de link geklikt scan dan je pc met een betrouwbare anti-spyware. Onze aanbevolen producten zijn: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. We raden je ook aan om dit bericht uit je postvak in te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen