Verwijder White Screen virus

White Screen virus Verwijdering Handleiding

Wat is White Screen virus?

White Screen virus is een vervelende baware die je computer blokkeert en een gigantische wit scherm laat zien dat je hele bureaublad bedekt. Deze neppe witte waarschuwing bedekt elk pictorgram van je bureaublad, ook je werkbalken en menu’s zijn verborgen. Inplaats van het normale bureaublad laat het een bericht zien van een organisatie die de regering van de VK of USA of Canada volgt (andere landen kunnen ook dit hangt af van waar je op je pc zit). In het bericht kan je verschillende informatie zien over de eigenaar van de computer die een boete moet betalen voor het overtreden van de wet. Als ze deze boete niet betaal in 48 uur zal het virus melden dat je in de gevangenis moet gaan. AUB, betaal deze boete niet die kan verschillen tussen 100 dollar en 100 pond. Net zoals FBI Paypal virus, FBI virus en vele andere malware zal White screen virus zo snel mogelijk verwijdert moeten worden. Maar omdat dit virus behoort tot de groep van de ransomwares zal het extreem moeilijk zijn om deze bedreiging te verwijderen omdat het je hele pc blokkeert. Maar je moet onze gedetailleerde gids volgen om dit virus van je pc voor altijd te verwijderen.

Hoe kan ik besmet raken met White Screen virus?

White Screen virus word actief verspreid deze dagen. Als je een slachtoffer bent van dit virus heb je waarschijnlijk een besmette email geopend of een gehackte website bezocht. Als zulke scareware om je computer komt zal het je hele pc blokkeren en een gigantische waarschuwing tonen van het politiekantoor of van een andere organisatie van de regering. Natuurlijk probeert het de compute gebruiker bang te maken zodat ze de boete betalen. Om dit te verwezenlijken zal het je pc blokkeren en een grote waarschuwing laten zien die meld dat je verschillende wetten hebt overtreed. White Screen virus gebruikt de engelse taal omzo meer mensen te kunnen bedriegen. Je zou zijn eisen moeten negeren en de boete nooit betalen omdat het niet helpt je pc te deblokkeren. Om dit te doen zou je White Screen virus zo snel mogelijk van je computer moeten verwijderen.

Hoe verwijder ik White Screen virus?

Wanneer je White Screen virus op je computer hebt moet je eerst je pc deblokkeren voordat je een anti-malware programma kunt gebruiken. Om dit te doen kan je volgende opties volgen:

1. Flash drive Methode:

Voor deze methode heb je een andere pc nodig waarmee je een anti-malware programma download en het op een USB of CD zet. Daarna herstart je de besmette pc in veilige modus met de mogelijkheid om een USB stick zijn informatie te gebruiken. Nadat je de USB of CD in de pc hebt gestoken moet je die besmette pc nogmaals herstarten en dan doe je een volledige scan met het anti-malware programma.

* Mensen die windows gebruiken kunnen ook via andere accounts het virus verwijderen als die accounts administratie rechten heeft.

* Probeer de Flash die het virus laat werken te negeren om deze te laten stoppen ga je naar Macromedia support en selecteer je “Deny”. http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit gedaan hebt doe je een volledige scan met het anti-malware programma.

*Manuele manier om White Screen virus te verwijderen:

  1. Je herstart je pc op safe modus met de mogelijkeheid om functies uit te voeren (dit zou moeten werken bij elke versie van die bedreiging)

  2. Laat Regedit werken

  3. Zoek voor de WinLogon Entries en schrijf alle bestanden die niet explorer.exe of wit zijn en vervang ze met explorer.exe

  4. Zoek voor de registratie bestanden die je geschreven hebt en verwijder degene die verwijzen naar de bestanden

  5. Herstart je pc en doe een volledige scan met een update van het anti-malware programma FortectIntego om de overblijvende White Screen virus bestanden voorgoed te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen