Gevaarlijkheidsmeter:  
  (80/100)

Haal Update your browser weg

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Browser extensies

“Update your browser” is een nep melding die ontworpen werd om mensen malware te laten installeren. De melding lijkt afkomstig te zijn van Google, dit is echter een slimme ontwerp truc om je te proberen te overtuigen dat de melding legitiem is, terwijl ze dat niet is.

Update your browser
This page does not support your version of browser. Please update your software.

Als je op de update knop klikt zal het uiteindelijk malware downloaden en installeren. Dit kan van alles zijn, spyware, trojanen, rootkits en andere badware. Als je de nep Update your browser melding te zien krijgt zoals de afbeelding hierboven, sluit dan de webpagina en download anti-spyware software. We raden aan om STOPzilla te gebruiken. Gebruik tevens ook TDSSKiller.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Update your browser snapshot
Update your browser snapshot

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-update-your-browser.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Update your browser