Gevaarlijkheidsmeter:  
  (8/100)

Haal Super System Optimizer weg

door Alice Woods - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Super System Optimizer?

Ontworpen door Systuit Inc., is Super System Optimizer een systeem hulpmiddel dat je beter maar niet vertrouwd. Hoewel het opschept super te zijn en in staat te zijn op computers te optimaliseren op een zeer omvattende manier, is dit gewoon een lokmiddel om je het te laten installeren. Volgens beveiligingsexperten kan men Super System Optimizer ook wel een scareware noemen omdat het zijn gebruikers angst wil aanjagen door hen te laten denken dat hun computer besmet is met tonnen aan nutteloze bestanden, register waarden, verouderde apps, rommel, enz. om hen een licentie te laten kopen om deze zogenaamde problemen te herstellen.

Hoewel het voor een reden kan gedownload worden van het internet, infiltreert het meestal computers zonder toestemming. Meestal is het toegevoegd aan andere freewares en sharewars, dus als het tijdens de installatie van de freeware niet uitgevinkt wordt glipt het je computer ongemerkt binnen. Zodra het geïnstalleerd is kan het je tonen hoe het zijn scannerd laad en een volledige systeemscan opstart. Onmiddellijk hierna toont het zijn zoekresultaten, die meestal een waslijst aan namen bevatten. Hoewel het er overtuigend kan uitzien, zal het klikken op de ‘Herstel’ knop niets uithalen behalve je omleiden naar zijn officiële site en je vragen om de volledige versie te kopen. Trap hier niet in de val omdat de meeste van de problemen die Super System Optimizer vind nep zijn. Meer nog het kan de namen van willekeurige bestanden op je pc nemen, waarvan het verwijderen kan resulteren in problemen bij het opstarten of zelfs belangrijke programma’s kan bschadigen. Bovendien kan het de prestaties en snelheid van je pc verminderen en kan het zelfs cookies installeren om je te traceren en je niet-persoonlijke gegevens door te spelen aan derden. Samengevat, hoewel Super System Optimizer geen kwaadaardige applicatie is, gebruiken zijn ontwerpers oneerlijk taktieken om geld te verdienen. Daarom moet je deze rogue zonder verwijl verwijderen. De beste manier om dit te doen is door een volledige systeemscan uit te voeren met Reimage.

Super System Optimizer

Hoe kan Super System Optimizer mijn computer gijzelen?

Super System Optimizer had een officiële site met een actieve download knop. Op het moment van schrijven is de website onbeschikbaar wat betekent dat je dit hulpmiddel niet manueel kan installeren. Desalniettemin wordt het nog steeds verspreid als een ‘extra component’ van andere freewares en sharewares, zoals download managers of media spelers. Beveiligingsexperten waarschuwen er voor dat software bundels die het Super System Optimizer virus bevatten zeer regelmatig te vinden zijn om download sites van derden, zoals Cnet, Softonic, Soft32, Download, enz. Dus telkens je besluit om een freeware te installeren moet je de Geavanceerde of Aangepaste optie kiezen, elke stap nauwlettend volgen en alle vinkjes verwijderen die beweren dat je akkoord gaat met de installatie van install Super System Optimizer of een gelijkaardig hulpmiddel, bijvoorbeeld, A1PCCleaner, Advanced System Protector, Driver Performer, enz.In het geval dat Super System Optimizer reeds begonnen is met zijn nep scans, moet je dit hulpmiddel zonder verwijl verwijderen.

Hoe het Super System Optimizer virus verwijderen?

Super System Optimizer is niet de moeite waard om te laten staan. Als het reeds actief is op je computer verwijder het dan door deze stappen uit te voeren:

  • Klik op ‘Start’ en selecteer ‘Controle Paneel.
  • Klik op ‘Programma verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
  • Kies ‘Super System Optimizer’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
  • Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.

Desalniettemin raden we je aan om hierna je pc te controleren met een betrouwbare anti-spyware om er zeker van te zijn dat hij virus en POT vrij is. Je kan hiervoor één van de volgende programma’s gebruiken:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Super System Optimizer snapshot
Super System Optimizer snapshot

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-super-system-optimizer.html

Verwijdering gidsen in andere talen