Haal Super System Optimizer weg

Super System Optimizer Verwijdering Handleiding

Wat is Super System Optimizer?

Wat is Super System Optimizer?

Ontworpen door Systuit Inc., is Super System Optimizer een systeem hulpmiddel dat je beter maar niet vertrouwd. Hoewel het opschept super te zijn en in staat te zijn op computers te optimaliseren op een zeer omvattende manier, is dit gewoon een lokmiddel om je het te laten installeren. Volgens beveiligingsexperten kan men Super System Optimizer ook wel een scareware noemen omdat het zijn gebruikers angst wil aanjagen door hen te laten denken dat hun computer besmet is met tonnen aan nutteloze bestanden, register waarden, verouderde apps, rommel, enz. om hen een licentie te laten kopen om deze zogenaamde problemen te herstellen.

Hoewel het voor een reden kan gedownload worden van het internet, infiltreert het meestal computers zonder toestemming. Meestal is het toegevoegd aan andere freewares en sharewars, dus als het tijdens de installatie van de freeware niet uitgevinkt wordt glipt het je computer ongemerkt binnen. Zodra het geïnstalleerd is kan het je tonen hoe het zijn scannerd laad en een volledige systeemscan opstart. Onmiddellijk hierna toont het zijn zoekresultaten, die meestal een waslijst aan namen bevatten. Hoewel het er overtuigend kan uitzien, zal het klikken op de ‘Herstel’ knop niets uithalen behalve je omleiden naar zijn officiële site en je vragen om de volledige versie te kopen. Trap hier niet in de val omdat de meeste van de problemen die Super System Optimizer vind nep zijn. Meer nog het kan de namen van willekeurige bestanden op je pc nemen, waarvan het verwijderen kan resulteren in problemen bij het opstarten of zelfs belangrijke programma’s kan bschadigen. Bovendien kan het de prestaties en snelheid van je pc verminderen en kan het zelfs cookies installeren om je te traceren en je niet-persoonlijke gegevens door te spelen aan derden. Samengevat, hoewel Super System Optimizer geen kwaadaardige applicatie is, gebruiken zijn ontwerpers oneerlijk taktieken om geld te verdienen. Daarom moet je deze rogue zonder verwijl verwijderen. De beste manier om dit te doen is door een volledige systeemscan uit te voeren met FortectIntego.

Hoe kan Super System Optimizer mijn computer gijzelen?

Super System Optimizer had een officiële site met een actieve download knop. Op het moment van schrijven is de website onbeschikbaar wat betekent dat je dit hulpmiddel niet manueel kan installeren. Desalniettemin wordt het nog steeds verspreid als een ‘extra component’ van andere freewares en sharewares, zoals download managers of media spelers. Beveiligingsexperten waarschuwen er voor dat software bundels die het Super System Optimizer virus bevatten zeer regelmatig te vinden zijn om download sites van derden, zoals Cnet, Softonic, Soft32, Download, enz. Dus telkens je besluit om een freeware te installeren moet je de Geavanceerde of Aangepaste optie kiezen, elke stap nauwlettend volgen en alle vinkjes verwijderen die beweren dat je akkoord gaat met de installatie van install Super System Optimizer of een gelijkaardig hulpmiddel, bijvoorbeeld, A1PCCleaner, Advanced System Protector, Driver Performer, enz.In het geval dat Super System Optimizer reeds begonnen is met zijn nep scans, moet je dit hulpmiddel zonder verwijl verwijderen.

Hoe het Super System Optimizer virus verwijderen?

Super System Optimizer is niet de moeite waard om te laten staan. Als het reeds actief is op je computer verwijder het dan door deze stappen uit te voeren:

  • Klik op ‘Start’ en selecteer ‘Controle Paneel.
  • Klik op ‘Programma verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
  • Kies ‘Super System Optimizer’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
  • Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.

Desalniettemin raden we je aan om hierna je pc te controleren met een betrouwbare anti-spyware om er zeker van te zijn dat hij virus en POT vrij is. Je kan hiervoor één van de volgende programma’s gebruiken:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen