Gevaarlijkheidsmeter:  
  (82/100)

Haal S.M.A.R.T. Repair weg

| Het type: Valse antispyware

S.M.A.R.T. Reparatie, net als Data Recovery, is een nep-pc-optimalisatie tool die probeert om gebruikers zijn van mening dat er tal van harde schijf problemen op hun computers. Je moet er zeker van zijn dat dit alles wordt gedaan voor het enige doel – om ze te kopen SMART licentie Reparatie versie die meestal wordt beloofd om alles te repareren indien gekocht. Echter, hoewel het lijkt legitiem en betrouwbaar is, moet je in gedachten houden dat dit programma een malware die geld vraagt ​​voor zijn denkbeeldige diensten en krijgt op mensen op de zenuwen, zodra het erin slaagt om te komen in het systeem. S.M.A.R.T. Reparatie Data Recovery is gemeld dat computersystemen verstoren en meer virussen laat binnen, zodat het kon meer geld te verdienen. Om dergelijke indringers te voorkomen, computer experts raden het installeren van gerenommeerde anti-virus en anti-spyware-versies. Daarnaast gebruiken ze om te verwijderen S.M.A.R.T. Reparatie van uw pc voordat u het doet meer schade op.

S.M.A.R.T. Reparatie is nogal een onaangename slecht product dat gewoonlijk wordt verdeeld met een behulp van Trojaanse paarden. Dat betekent dat dit programma zichzelf installeert op het systeem, zonder enige voorafgaande kennisgeving en toestemming van een gebruiker vraagt ​​en bovendien stelt zichzelf samen te beginnen met reboot elke computer. Dit wordt gedaan door het vervangen van een aantal registry entries met het te bezitten. Als we analyseren de aanvullende activiteit, kan indringer ook worden gemeld aan voortdurende waarschuwingen en scanners die alle pretenderen te kennisgeving aan de gebruikers over talrijke harde schijf gedetecteerd problemen weer te geven. Proberen om te kijken als een normale defragmenter, SMART Reparatie geeft dergelijke meldingen en waarschuwingen:

Hard Drive Boot Sector Reading Error
During I/O system initialization, the boot device driver might have failed to initialize the boot device. File system initialization might have failed because it did not recognize the data on boot device.

System blocks were not found
This is most likely occurred because of hard disk failure.
This may also lead to a potential loss of data.

Het verlaten van deze rogue op het systeem is een enorme vergissing, want SMART Reparatie verlamt letterlijk normale systeem functioneren en leidt tot continue popup activiteit. Daarnaast zal je ook worden onderbroken door beveiligingsscanners altijd weergeven van bewust vervalste scanresultaten en vervolgens het aanbieden van de aangeschafte versie met licentie. Als die continue waarschuwingen van dit programma, er rekening mee dat uw privacy is een aanzienlijk risico. Dus in plaats van te laten deze schurk te krijgen in uw portemonnee en geld te stelen van het, wordt u ten zeerste aangeraden om SMART te verwijderen Reparatie van uw computer. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om dat te doen makkelijker:

1. Voer een volledige systeemscan uit met verschillende anti-malware programma’s. Wij raden het scannen met SpyHunter 5Combo Cleaner en Reimage Reimage Cleaner Intego.

2. Als u arbeidsongeschikt bent van de lancering van anti-malware programma’s, voert u eerst deze nep registratiecode, zodat Smart Repair zou denken dat je de licentie gekocht: 08869246386344953972969146034087. Voer een volledige systeemscan uit volgende.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-s-m-a-r-t--repair.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande S.M.A.R.T. Repair