Gevaarlijkheidsmeter:  
  (36/100)

Reveton Trojan. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Trojaans Paard

Reveton Trojan (Kan je vinden op je computer als Trojan:Win32/Reveton.A) is een schadelijk programma, met als doel geld van jou te ontvangen, het doet zich voor als een legitiem bedrijf of instantie zoals de FBI etc. Deze malware sluit je computer af en vraagt losgeld van jou om de computer weer bruikbaar te maken. om je overtehalen claimt het iets in de richting van “Je pc is geblokkeerd door een van de volgende redenen:” en zegt dat je copyrighted items heb verspreid of gekeken, of andere illegale zaken. Het is belangrijk dat je nooit een geld bedrag betaalt mocht dit zich voor doen, in plaats daarvan moet je Tojan:Win32/Reveton.A direct verwijderen.

Tekens van een Reveton trojan infectie.

In de meeste gevallen is deze trojan verspreid door het te verstoppen in een programma’s die veilig lijken. Op het moment dat het geinstalleerd is op je computer neemt de trojan controle van je computer over en zorgt ervoor dat je constant heen en weer stuurt en ervoor zorgt dat je computer traag wordt. de trojan is ook een groot gevaar voor persoonlijke gegevens die op je computer staat. Met de hulp van deze trojan kunnen hackers direct controle over jou computer krijgen en allerlei informatie verkrijgen.

Hoe kan je deze trojan verwijderen?

Om de trojan te verwijderen moet je een full system scan doen door een betrouwbaar programma. als je de anti-spyware niet kan opstarten volg dan deze stappen:

  1. Gebruik een andere computer om een anti-malware programma Reimage te downloaden.
  2. Update het programma en zet het op een USB stick of CD.
  3. In de tussentijd herstart je computer in safe mode met command prompt en sluit de USB aan op je pc of steek de CD erin.
  4. Herstart de geinfecteerde computer nogmaals en doe een full system scan.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Reveton Trojan te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Reveton Trojan te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-reveton-trojan.html

Verwijdering gidsen in andere talen