Gevaarlijkheidsmeter:  
  (36/100)

Reveton Trojan. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Trojaans Paard

Reveton Trojan (Kan je vinden op je computer als Trojan:Win32/Reveton.A) is een schadelijk programma, met als doel geld van jou te ontvangen, het doet zich voor als een legitiem bedrijf of instantie zoals de FBI etc. Deze malware sluit je computer af en vraagt losgeld van jou om de computer weer bruikbaar te maken. om je overtehalen claimt het iets in de richting van “Je pc is geblokkeerd door een van de volgende redenen:” en zegt dat je copyrighted items heb verspreid of gekeken, of andere illegale zaken. Het is belangrijk dat je nooit een geld bedrag betaalt mocht dit zich voor doen, in plaats daarvan moet je Tojan:Win32/Reveton.A direct verwijderen.

Tekens van een Reveton trojan infectie.

In de meeste gevallen is deze trojan verspreid door het te verstoppen in een programma’s die veilig lijken. Op het moment dat het geinstalleerd is op je computer neemt de trojan controle van je computer over en zorgt ervoor dat je constant heen en weer stuurt en ervoor zorgt dat je computer traag wordt. de trojan is ook een groot gevaar voor persoonlijke gegevens die op je computer staat. Met de hulp van deze trojan kunnen hackers direct controle over jou computer krijgen en allerlei informatie verkrijgen.

Hoe kan je deze trojan verwijderen?

Om de trojan te verwijderen moet je een full system scan doen door een betrouwbaar programma. als je de anti-spyware niet kan opstarten volg dan deze stappen:

  1. Gebruik een andere computer om een anti-malware programma Reimage te downloaden.
  2. Update het programma en zet het op een USB stick of CD.
  3. In de tussentijd herstart je computer in safe mode met command prompt en sluit de USB aan op je pc of steek de CD erin.
  4. Herstart de geinfecteerde computer nogmaals en doe een full system scan.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-reveton-trojan.html

Verwijdering gidsen in andere talen