Haal Reveton Trojan weg

Reveton Trojan Verwijdering Handleiding

Wat is Reveton Trojan?

Reveton Trojan (Kan je vinden op je computer als Trojan:Win32/Reveton.A) is een schadelijk programma, met als doel geld van jou te ontvangen, het doet zich voor als een legitiem bedrijf of instantie zoals de FBI etc. Deze malware sluit je computer af en vraagt losgeld van jou om de computer weer bruikbaar te maken. om je overtehalen claimt het iets in de richting van “Je pc is geblokkeerd door een van de volgende redenen:” en zegt dat je copyrighted items heb verspreid of gekeken, of andere illegale zaken. Het is belangrijk dat je nooit een geld bedrag betaalt mocht dit zich voor doen, in plaats daarvan moet je Tojan:Win32/Reveton.A direct verwijderen.

Tekens van een Reveton trojan infectie.

In de meeste gevallen is deze trojan verspreid door het te verstoppen in een programma’s die veilig lijken. Op het moment dat het geinstalleerd is op je computer neemt de trojan controle van je computer over en zorgt ervoor dat je constant heen en weer stuurt en ervoor zorgt dat je computer traag wordt. de trojan is ook een groot gevaar voor persoonlijke gegevens die op je computer staat. Met de hulp van deze trojan kunnen hackers direct controle over jou computer krijgen en allerlei informatie verkrijgen.

Hoe kan je deze trojan verwijderen?

Om de trojan te verwijderen moet je een full system scan doen door een betrouwbaar programma. als je de anti-spyware niet kan opstarten volg dan deze stappen:

  1. Gebruik een andere computer om een anti-malware programma FortectIntego te downloaden.
  2. Update het programma en zet het op een USB stick of CD.
  3. In de tussentijd herstart je computer in safe mode met command prompt en sluit de USB aan op je pc of steek de CD erin.
  4. Herstart de geinfecteerde computer nogmaals en doe een full system scan.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen