Gevaarlijkheidsmeter:  
  (18/100)

Haal RegClean Pro weg

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Is RegClean Pro een virus?

Nee, RegClean Pro is geen virus. Het is een LEGITIEME register opruimer van het bedrijf Sysweak. Deze toepassing is ontworpen om je register te herstellen door het uitschakelen van fouten die op je pc gevonden zijn. Op het internet zijn er echter veel gebruikers aan het discussiëren over zijn betrouwbaarheid en zijn mogelijke connectie met de makers van malware. Volgens hen laat de proefversie van deze toepassing constant meldingen zijn over twijfelachtige harde schijf fouten. Het verwijdert bovendien maar 50 van deze fouten en vraagt je dan het programma te kopen om de rest te verwijderen. Op deze manier lijkt het erop alsof RegClean Pro je geld wil afhandig maken. We moeten wel zeggen dat de effecten van eender welke register opruimer niet zo duidelijk zijn en dat alle programma’s ontworpen zijn om iets te verdienen.

RegClean Pro register opruimer wordt normaal verdeeld met de hulp van online advertenties die aanbieden om gratis een register opruimer te installeren. Eens geïnstalleerd voert het programma een scan uit van je register en laat je de resultaten zien van hoe het met je register gesteld is. Het vervelende is echter dat het dit elke keer doet als je je pc opstart.

Zoals je kunt zien in onze recensie, is RegClean Pro een legitieme toepassing maar we raden je niet aan om deze te gebruiken. Na het getest te hebben, hebben we ondervonden dat het niet alle fouten ontdekt en dat het ook twijfelachtige fouten rapporteert. Moest je het al gekocht hebben, de eigenaars hebben een niet goed geld terug garantie.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
RegClean Pro snapshot
RegClean Pro snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen