Gevaarlijkheidsmeter:  
  (18/100)

Haal RegClean Pro weg

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Is RegClean Pro een virus?

Nee, RegClean Pro is geen virus. Het is een LEGITIEME register opruimer van het bedrijf Sysweak. Deze toepassing is ontworpen om je register te herstellen door het uitschakelen van fouten die op je pc gevonden zijn. Op het internet zijn er echter veel gebruikers aan het discussiëren over zijn betrouwbaarheid en zijn mogelijke connectie met de makers van malware. Volgens hen laat de proefversie van deze toepassing constant meldingen zijn over twijfelachtige harde schijf fouten. Het verwijdert bovendien maar 50 van deze fouten en vraagt je dan het programma te kopen om de rest te verwijderen. Op deze manier lijkt het erop alsof RegClean Pro je geld wil afhandig maken. We moeten wel zeggen dat de effecten van eender welke register opruimer niet zo duidelijk zijn en dat alle programma’s ontworpen zijn om iets te verdienen.

RegClean Pro register opruimer wordt normaal verdeeld met de hulp van online advertenties die aanbieden om gratis een register opruimer te installeren. Eens geïnstalleerd voert het programma een scan uit van je register en laat je de resultaten zien van hoe het met je register gesteld is. Het vervelende is echter dat het dit elke keer doet als je je pc opstart.

Zoals je kunt zien in onze recensie, is RegClean Pro een legitieme toepassing maar we raden je niet aan om deze te gebruiken. Na het getest te hebben, hebben we ondervonden dat het niet alle fouten ontdekt en dat het ook twijfelachtige fouten rapporteert. Moest je het al gekocht hebben, de eigenaars hebben een niet goed geld terug garantie.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
RegClean Pro snapshot
RegClean Pro snapshot

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html
Verwijdering gidsen in andere talen

 1. Johan de Boer zegt:
  oktober 27th, 2013 at 2:59 pm

  Beste mensen, ik wil af van die reclame van jullie waarin staat dat mijn pc op het punt staat te crashen, het sneller maken van mijn pc, “gratis” downloads en meer van die onzin. Jullie zijn met een spons en een leren zeem niet te verwijderen. Ik heb dit al eens gevraagd, waarop ik een antwoord ontving waar geen hond wijs uit kan worden. Neem maar van mij aan dat mijn pc uitstekend en snel werkt. Ik heb dus jullie “hulp” NIET nodig. Smijt me uit jullie bestand of geef de mogelijkheid jullie “reclamehulp” te omzeilen in begrijpbare- en uit te voeren tekst.
  Bij voorbaat mijn onmetelijke dank. Johan

 2. Jean Van Landeghem zegt:
  november 8th, 2013 at 4:06 pm

  Volgens mijn antivirus en spywere remover heb ik geen fouten, jullie vertellen dat er 605 fouten zijn, ik wil dit van mijn computer verwijderen. En vervolgens mijn TuneUp Utilities zijn er ook geen register fouten. Dus stop ermee om ons lastig te vallen.
  Bij voorbaat mijn onmetelijke dank als u er op reageert. Jean

 3. Willem zegt:
  december 4th, 2013 at 7:57 am

  Ik vind de praktijken van Sysweak / RegClean schandelijk. Maar wat kun je er verder over meedelen? Wie pakt dit soort bedrijven aan? Het is voor de gemiddelde computer-gebruiker niet mogelijk deze irritante en misleidende boodschappen te verwijderen. En erger, anderen die soorgelijke programma’s leveren proberen hier kennelijk ook nog een slaatje uit te slaan. Schande.

 4. Cindy zegt:
  december 4th, 2013 at 11:30 am

  Vreselijk “programma”, hoe kom je er af???? En dan al die afschuwelijke reclames op je scherm, daar moet echt een verbod op komen . :((((

 5. van de keer zegt:
  december 14th, 2013 at 12:13 pm

  Stop deze rotzooi op mijn pc ,en haal mij uit uw bestand.opgelet is niet te verwijderen!!!!!!

 6. f van keulen zegt:
  december 15th, 2013 at 11:51 am

  haal mij direct uit het bestand verwijderen van Reg clean pro

 7. ben Dokter zegt:
  december 19th, 2013 at 12:14 pm

  Dit is echt een drama je raakt het niet meer kwijt wat je ook probeerd Eigenlijk moest de beveiligingen die je hebt zoiets tegen kunnen houden.

 8. ben Dokter zegt:
  december 19th, 2013 at 12:17 pm

  Het kan legaal zijn als het wil.Maar waarom kan je het dan niet verwijderen????

 9. l gerritsen zegt:
  december 20th, 2013 at 7:26 pm

  Vreselijk gewoon!!!!!11!!!

 10. frans zegt:
  december 22nd, 2013 at 10:23 am

  regclean pro wil ik verwijderen lukt niet tering proamma weet iemand hoe het moet uit het bestand halen

 11. mike werkhoven zegt:
  december 27th, 2013 at 12:55 am

  RegClean pro is bedacht door rioolratten, nuke them.
  Als dit soort software legaal is, dan zijn wij slachtoffers van slapende politici.
  Er zouden toch wetten moeten bestaan om deze luizen in onze pels te verdelgen.

 12. mart van lieshout zegt:
  december 30th, 2013 at 7:49 pm

  Deze internetvervuiling moet stoppen, Reg clean pro zou als internetgebruiker het fatsoen moeten hebben om de normale gebruiker op een eenvoudige manier van het programma afscheid te laten nemen. Als iemand iets niet wil moet het niet worden opgedrongen.
  Dit soort misbruikers moet van het scherm worden geweerd !

 13. DANCKAER RONNY zegt:
  januari 13th, 2014 at 1:38 pm

  gelieve RegCLean Pro te verwijderen van mijn P.C

 14. Herre zegt:
  januari 14th, 2014 at 3:59 pm

  Gelieve RegCleanPro uit het bestand te halen.

 15. Henk Karssenberg zegt:
  januari 25th, 2014 at 5:36 pm

  LS,

  Vriendelijk verzoek ik om mij uit te leggen, hoe ik RegClean Pro van mijn ncomputer kan verwijderen. Het is op mijn computer gekomen zonder dat ik daarvoor bewust een keuze heb gemaakt. het doet zich voor als virusscanner, maar lijkt meer zelf op een virus. Wilt u alsublieft reageren?

  Met vriendelijke groeten,

 16. Cor zegt:
  februari 2nd, 2014 at 1:50 pm

  graag Regclean verwijderen

 17. marina koole zegt:
  februari 7th, 2014 at 9:48 am

  Ik wil dat jullie RegCleanPro van mijn computer verwijderen of mij uitlegt hoe ik jullie er af kan halen want via configuratie krijg ik hem er niet uit .

 18. Sanne zegt:
  februari 9th, 2014 at 9:45 pm

  Ik krijg dat )#($)&*62%&** RegClean maar niet verwijderd. Ik word er gek van en wil er ZSM vanaf!

 19. Angèle Kremers zegt:
  februari 15th, 2014 at 11:33 am

  ik wil af van berichten van reg clean pro!!

 20. van der maelen els zegt:
  februari 16th, 2014 at 11:56 am

  zou ook graag hebben dat het stopt met die RegCleanPro te krijgen je kan soms niet op fb komen of u mails nakijken of dat reklame spul doet alles stoppen , das nu al maanden zo

 21. bertus 1938 zegt:
  februari 17th, 2014 at 1:21 pm

  schande ,ook ben er in geluisd.
  Kan ik aangifte of beklag doen bij een branche organisatie.
  Graag reactie.
  Kan Norman dit doen stoppen????

 22. Camermans Philemon zegt:
  februari 17th, 2014 at 2:48 pm

  Iik wil Reg Clean verwijderen dit programma stoort mij enorm

 23. JULIO MONTIEL zegt:
  februari 19th, 2014 at 10:44 am

  ik lees zoveel berichten om dat reg clean pro te willen verwijderen.The same here.Ik word gek van dat ding elke dag op mij pc te zien opkomen.Zouden wij iets kunnen doen???

 24. Hans van Walbeek zegt:
  februari 20th, 2014 at 6:41 pm

  Het is een irritant programma en er bijna niet van af te komen. Daarom alleen al zal ik het nooit kopen

 25. gina zegt:
  februari 26th, 2014 at 8:55 am

  gewoon misdadig vind ik dit hele gedoe. REG CLEAN PRO : ik heb nergens om gevraagd en u komt als binnendringer op mijn pc, installeert zich zelfs op de programmalijst, hindert mij bij het opstarten van mijn dagelijkse bezigheden en als ik aangeef dat ik hier geen interesse in heb blijft u terug komen met dezelfde fouten en meldingen. U houdt maar niet op, en nu moet ik weer een programma installeren om u te kunnen verwijderen… dacht het niet.
  voor mij valt u onder dezelfde noemer als een dief, inbreker en dat is volgens het wetboek strafbaar…..dus HOUDT HIER MEE OP ANDERS VOLGT AANGIFTE…!!

 26. a.boer zegt:
  maart 2nd, 2014 at 3:07 pm

  Geachte heer, mevrouw ,
  Haal me uit het bestand, ik wordt gek van jullie.Als dit zo doorgaat dan doe ik aangifte bij de politie.
  Hoogachtend,
  Bram Boer

 27. a den boer zegt:
  maart 6th, 2014 at 8:33 pm

  ook bij mij krijg ik het niet van mijn computer af!!! moedeloos van geef gewoon antwoord op hoe mensen dit kunnen verwijderen, blijft nu een blauw irritant geval tussen mijn gegeven staan wat ik niet kan verwijderen !!!

 28. ives zegt:
  maart 8th, 2014 at 10:51 am

  regclean pro op pc en nu heb ik groene dubbel onderlijnde tekst
  telkens ik erover ga met de muis komt er een kot met reclame
  daarenboven opent er tijden het typen of aanklikken van enter bij zoeken en noem maar op een tweede browser open met ongewenste reclame
  ik ben gaan zoeken hoe ik reg clean pro kan verwijderen
  antwoord: uninstaller (unins000.exe)
  helaas dit bestand is niet te vinden bij de juiste handeling voor verwijderen
  moraal: pc volledig herzetten en dan bedoel ik alles eraf en opnieuw installeren
  daarna nog enkel gebruiken voor email, outlook en eigen niet via internet verkregen programma’s
  regclean pro is namelijk niet de enige die smerig doet via internet

 29. H.Peerlings zegt:
  maart 8th, 2014 at 9:30 pm

  Ook ik word er niet goed van,kan iemand mij helpen om er van af tekomen.

 30. Nick Westerman zegt:
  maart 8th, 2014 at 10:40 pm

  Hallo,
  Heb dit programma gekocht( Nederlandse versie) nog geen week geleden, inderdaad is dit ook niet wat ik er van had verwacht, na wat Googlwerk zie ik dat meer van dit soort programmas ook AVG door een bedrijf wordt verkocht, betalingen gaan altijd via Cleverbridge DE, je kan hier een verzoek indienen om je geld terug te storten, indien je hebt betaald heb je ook een e-mail ontvangen met alle info/referentienummer, is er iemand die een betere betaalbare oplossing heeft?
  Reactie via wessyboy@hotmail.com

 31. Talboom zegt:
  maart 18th, 2014 at 10:15 pm

  Verwijder me uit jullie bestand. svp. Ik wil er niks mee te maken hebben.

  Met vriendelijke groet,

  FaM talboom

 32. Hr. W.A.J. Secrève zegt:
  april 5th, 2014 at 12:37 pm

  Ik ben het volkomen eens met de zenders van bovengenoemde reacties.
  Ook ik ben onaangenaam getroffen door uw plotseling verschijnen op mijn PC.
  Pogingen e.e.a. te verwijderen bleken vruchteloos dus ik vraag u dringend uw RegClean Pro en aanverwande programmas te verwijderen en mij daarvan met en mailtje op de hoogte te brengen.
  Vrgrt.

  Secrève.

 33. Wim van Rosmalen zegt:
  april 10th, 2014 at 1:36 pm

  In de veronderstelling CCleaner gedownload te hebben, RegClean Pro gedownload. Je krijgt er nog twee programma’s bij, nl. Free PhotoStudio en Spedial Disk Cleaning Tools, en dat toevallig net binnen de vervaldatum van de aanbieding, die net een dag later afliep (Toen had ik al nattigheid moeten voelen). En maar EUR 32,97! Alles gauw geïnstalleerd, want er zaten – volgens RegClean Pro honderden fouten in het register, en die moesten er natuurlijk uit. Wel vervelend, dat Internet Explorer en Chrome niet meer opstartten, en vervangen waren door een ander scherm, MySearchDialSearch geheten. Die met moeite teruggehaald, maar nu sprong op allerlei sites de ene na de andere reclame tevoorschijn! En ik begreep: ik ben gefopt! Alle programma’s van deze malwaremaker (Systweak heet ie) daarna verwijderd via configuratiescherm / programma’s verwijderen. Daarna echt CCleaner (gratis) gedownload en het register opgeschoond. Hè hè… Alles was weer normaal. Niet doen dus, deze rotzooi downloaden! (Die EUR 32,97 beschouw ik maar als leergeld).

 34. andre storme zegt:
  april 15th, 2014 at 12:39 pm

  wil je dat verwijderen

 35. MJ van Poorten zegt:
  april 22nd, 2014 at 12:46 am

  Mesen download dit progamma niet !!! Ik had dit progamma geinstalleerd op mijn laptop van 3 dagen oud, ik liet de scan draaien en hij vond maarliefst 800 fouten… beetje vreemd voor een laptop van 3 dagen oud.

  Toen ik alle fouten had hersteld/verwijderd was de laptop ineens super traag en gaf allerlei foutmeldingen. Ik heb toen Windows opnieuw moeten installeren.

  Ook een andere pc in ons huishouden hebben we laten draaien met dit progamma, echter is deze wat oude pc zo erg beschadigd dat we een nieuwe pc moesten kopen.

  Kortom dit is gewoon Spyware.

 36. johan zegt:
  mei 18th, 2014 at 10:05 pm

  perrongeluk op mijn computer gekomen ,wil van deze rotzooi af en is moeilijk te verwijderen.
  zou mogelijk moeten zijn om een schade claim in te dienen bij hun.
  het is ongevraagd via reclame denk ik binnen gekomen en ben al 1.5 uur bezig om te verwijderen.
  dit kost me veel tijd en geld.

 37. Adje zegt:
  mei 19th, 2014 at 12:52 pm

  Het werkt als een kwaadaardige kankercel in een lichaam.

Uw mening aangaande RegClean Pro