Gevaarlijkheidsmeter:  
  (62/100)

Verwijder Pokemon Go virus (Virus Verwijdering Instructies)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat moet je weten voor je Pokemon Go download?

Voor we verdergaan met dit artikel willen we benadrukken dat het Pokemon Go virus niets te maken heeft met de oorspronkelijke toepassing die steeds populairder wordt bij gbruikers wereldwijd. Het kan in feite elk kwaadaardig programma zijn dat misbruik maakt van de naam van dit zeer verslavend nieuwe reality spelletje. Het is zo dat Google Play reeds verschillende zulke toepassingen beeindigt heeft vanwege malware aantijgingen. Zolang dit spelletje bij de top blijft behoren, kan men zich steeds aan nieuwe varianten van nep versies verwachten. Bijvoorbeeld er werden recent twee verdachte programma’s ontmaskert als potentieel kwaadaardig. De “Install Pokemongo” en “Guide & Cheats for Pokemon Go” apps rekende een aanzienlijk bedrag aan voor de gebruiker te helpen met het verzamelen van Pokecoins, Pokeballs, en Lucky Eggs. Google Play reageerde snel en deze apps zijn niet meer beschikbaar. Laat je echter niet misleiden, niet alle programma’s gerelateerd aan de oorspronkelijke app zijn gevaarlijks. Bijvoorbeeld, “Poké Radar” en “Helper for Pokémon Go” zon volstrekt legale apps die je helpen je gebruik ervaring te verbeteren. Als je echter per ongeluk een gecorrumpeerde versie van het spelletje gedownload hebt, verwijder het Pokemon Go virus dan zonder aarzeling. Als je een Android gebruiker bent kan software zoals Reimage Reimage Cleaner Intego mobile je helpen de legitiemiteit van je gedownloadde apps te bepalen en ze verwijderen indien ze verdacht zijn. Als je iOS het doelwit werd, probeer dan de Webroot SecureAnywhere AntiVirus hulpmiddelen.

An illustration of Pokemon Go virus

Wat er vooral voor zorgt dat smartphones en tablets geïnfeteerd worden met nep Pokemon Go versies is dat de originele versie nog niet in alle landen uitgebracht werd, zoals Japan, China of Zuid-Korea. Ongeduldige gebruikers kunnen het nog niet bestaande spel zoeken in de app winkel en daar maken de ontwerpers van kwaadaardige apps handig gebruik van. Er kan niet gegarandeerd worden dat criminelen de populariteit van deze app niet zullen gebruiken voor het verspreiden va meer ernstigere infecties zoals het Cerber virus. Er zijn reeds meldingen van gelijkaardige incidenten. Het apparaat van een iOS gebruiker uit Ruslnd werd vergrendeld na het downloaden van een nep Pokemon Go versie en werd gevraagd om €40 te betalen om het te ontgrendelen. Het is duidelijk dat cyber criminlen vindingrijker worden met de manieren die ze gebruiken om gebruikers te misleiden, daarom moet je voorzichtig zijn met wat je akkoord gaat om te installeren. Als je reeds geïnfecteerd werd, verwijder Pokemon Go dan onmiddellijk, voor je toelaat dat het virus de controle overneemt.

Hoe kan je vermijden dat je een corrupte app installeert?

Om te bepalen welke versie van de app legitiem is, is het steeds nuttig om de beoordelingen en recensies van de app eens te bekijken. Dit zijn goede waardemeters voor de app. Als je ziet dat de app een slechte beoordeling en veel kritiek van gebruikers krijgt, installer deze dan niet en ga voor een veiligere optie. Als je reeds besloten hebt om een programma te downloaden, ga dan niet te overhaast te werk en onderzoek grondig welke toestemmingen het nodig heeft. Stop onmiddellijk de installatie ls je iets verdacht opmerkt.

Hoe het Pokemon Go virus verwijderen van het geïnfecteerde apparaat?

Zoals we reeds vermeld hebben, kan je Pokemon Go verwijderen met een deftige anti-virus software. Zorg ervoor dat je beschikt over een tool dat compatibel is met je telefoon. Anders is het mogelijk dat je geen systeemscan kan uitvoeren. Als het programma echter niet kwaadaardig is kunnen deze hulpmiddelen het niet registreren. In dit geval kan je de Pokemon Go app verwijderen via de normale apparaat instellingen. Het belangrijkste is, dat je steeds uitkijkt voor potentieel gevaarlijke toepassingen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pokemon-go-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Pokemon Go virus