Verwijder Pokemon Go virus (Virus Verwijdering Instructies)

Pokemon Go virus Verwijdering Handleiding

Wat is Pokemon Go virus?

Wat moet je weten voor je Pokemon Go download?

Voor we verdergaan met dit artikel willen we benadrukken dat het Pokemon Go virus niets te maken heeft met de oorspronkelijke toepassing die steeds populairder wordt bij gbruikers wereldwijd. Het kan in feite elk kwaadaardig programma zijn dat misbruik maakt van de naam van dit zeer verslavend nieuwe reality spelletje. Het is zo dat Google Play reeds verschillende zulke toepassingen beeindigt heeft vanwege malware aantijgingen. Zolang dit spelletje bij de top blijft behoren, kan men zich steeds aan nieuwe varianten van nep versies verwachten. Bijvoorbeeld er werden recent twee verdachte programma’s ontmaskert als potentieel kwaadaardig. De “Install Pokemongo” en “Guide & Cheats for Pokemon Go” apps rekende een aanzienlijk bedrag aan voor de gebruiker te helpen met het verzamelen van Pokecoins, Pokeballs, en Lucky Eggs. Google Play reageerde snel en deze apps zijn niet meer beschikbaar. Laat je echter niet misleiden, niet alle programma’s gerelateerd aan de oorspronkelijke app zijn gevaarlijks. Bijvoorbeeld, “Poké Radar” en “Helper for Pokémon Go” zon volstrekt legale apps die je helpen je gebruik ervaring te verbeteren. Als je echter per ongeluk een gecorrumpeerde versie van het spelletje gedownload hebt, verwijder het Pokemon Go virus dan zonder aarzeling. Als je een Android gebruiker bent kan software zoals FortectIntego mobile je helpen de legitiemiteit van je gedownloadde apps te bepalen en ze verwijderen indien ze verdacht zijn. Als je iOS het doelwit werd, probeer dan de Webroot SecureAnywhere AntiVirus hulpmiddelen.

Wat er vooral voor zorgt dat smartphones en tablets geïnfeteerd worden met nep Pokemon Go versies is dat de originele versie nog niet in alle landen uitgebracht werd, zoals Japan, China of Zuid-Korea. Ongeduldige gebruikers kunnen het nog niet bestaande spel zoeken in de app winkel en daar maken de ontwerpers van kwaadaardige apps handig gebruik van. Er kan niet gegarandeerd worden dat criminelen de populariteit van deze app niet zullen gebruiken voor het verspreiden va meer ernstigere infecties zoals het Cerber virus. Er zijn reeds meldingen van gelijkaardige incidenten. Het apparaat van een iOS gebruiker uit Ruslnd werd vergrendeld na het downloaden van een nep Pokemon Go versie en werd gevraagd om €40 te betalen om het te ontgrendelen. Het is duidelijk dat cyber criminlen vindingrijker worden met de manieren die ze gebruiken om gebruikers te misleiden, daarom moet je voorzichtig zijn met wat je akkoord gaat om te installeren. Als je reeds geïnfecteerd werd, verwijder Pokemon Go dan onmiddellijk, voor je toelaat dat het virus de controle overneemt.

Hoe kan je vermijden dat je een corrupte app installeert?

Om te bepalen welke versie van de app legitiem is, is het steeds nuttig om de beoordelingen en recensies van de app eens te bekijken. Dit zijn goede waardemeters voor de app. Als je ziet dat de app een slechte beoordeling en veel kritiek van gebruikers krijgt, installer deze dan niet en ga voor een veiligere optie. Als je reeds besloten hebt om een programma te downloaden, ga dan niet te overhaast te werk en onderzoek grondig welke toestemmingen het nodig heeft. Stop onmiddellijk de installatie ls je iets verdacht opmerkt.

Hoe het Pokemon Go virus verwijderen van het geïnfecteerde apparaat?

Zoals we reeds vermeld hebben, kan je Pokemon Go verwijderen met een deftige anti-virus software. Zorg ervoor dat je beschikt over een tool dat compatibel is met je telefoon. Anders is het mogelijk dat je geen systeemscan kan uitvoeren. Als het programma echter niet kwaadaardig is kunnen deze hulpmiddelen het niet registreren. In dit geval kan je de Pokemon Go app verwijderen via de normale apparaat instellingen. Het belangrijkste is, dat je steeds uitkijkt voor potentieel gevaarlijke toepassingen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen