Gevaarlijkheidsmeter:  
  (67/100)

Haal Facebook Antivirus weg

| Het type: Valse antispyware

Facebook Antivirus is een programma dat zich verspreid via Facebook net zoals andere illegal antivirus programma’s, Facebook antivirus waarschuwt je dat je pc is besmet met een malware of het privacy/veiligheids problemen heeft. Als je bekend met Panda Cloud Antivirus dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat deze applicaties er hard op elkaar lijken. Blijkbaar hebben de scammers de lay-out van legale software gestolen. Denk erom dat Facebook Antivirus is enkel in Facebook en dat het geen virus is tenzij je iets gedownload hebt dat je gevraagd wordt door dit programma.

Dit progamma komt als een facebook applicatie genoemd: Antivirus in Facebook. Eens je profiel is besmet zal het programma je foto’s met 20 vrienden taggen en ze op je prikbord zetten. Als je getagged bent door dit programma kan je het verwijderen. Hoe verwijder je een tag op een foto:

1. Open je foto’s

2. Ga naar de getagde foto

3. Zoek je naam op de tag lijst

4. Click de “Remove Tag” link die je kan zien

Maar als je gescammed bent door Facebook Antivirus dan zou je een anti-spyware programma moeten downloaden en je pc scannen voor malware. Wij raden je ook ten zeerste aan om een automatische verwijder applicatie te downloaden hier onder.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Facebook Antivirus snapshot
Facebook Antivirus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Verwijdering gidsen in andere talen