Haal Facebook Antivirus weg

Facebook Antivirus Verwijdering Handleiding

Wat is Facebook Antivirus?

Facebook Antivirus is een programma dat zich verspreid via Facebook net zoals andere illegal antivirus programma’s, Facebook antivirus waarschuwt je dat je pc is besmet met een malware of het privacy/veiligheids problemen heeft. Als je bekend met Panda Cloud Antivirus dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat deze applicaties er hard op elkaar lijken. Blijkbaar hebben de scammers de lay-out van legale software gestolen. Denk erom dat Facebook Antivirus is enkel in Facebook en dat het geen virus is tenzij je iets gedownload hebt dat je gevraagd wordt door dit programma.

Dit progamma komt als een facebook applicatie genoemd: Antivirus in Facebook. Eens je profiel is besmet zal het programma je foto’s met 20 vrienden taggen en ze op je prikbord zetten. Als je getagged bent door dit programma kan je het verwijderen. Hoe verwijder je een tag op een foto:

1. Open je foto’s

2. Ga naar de getagde foto

3. Zoek je naam op de tag lijst

4. Click de “Remove Tag” link die je kan zien

Maar als je gescammed bent door Facebook Antivirus dan zou je een anti-spyware programma moeten downloaden en je pc scannen voor malware. Wij raden je ook ten zeerste aan om een automatische verwijder applicatie te downloaden hier onder.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen