Gevaarlijkheidsmeter:  
  (67/100)

Facebook Antivirus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Facebook Antivirus is een programma dat zich verspreid via Facebook net zoals andere illegal antivirus programma’s, Facebook antivirus waarschuwt je dat je pc is besmet met een malware of het privacy/veiligheids problemen heeft. Als je bekend met Panda Cloud Antivirus dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat deze applicaties er hard op elkaar lijken. Blijkbaar hebben de scammers de lay-out van legale software gestolen. Denk erom dat Facebook Antivirus is enkel in Facebook en dat het geen virus is tenzij je iets gedownload hebt dat je gevraagd wordt door dit programma.

Dit progamma komt als een facebook applicatie genoemd: Antivirus in Facebook. Eens je profiel is besmet zal het programma je foto’s met 20 vrienden taggen en ze op je prikbord zetten. Als je getagged bent door dit programma kan je het verwijderen. Hoe verwijder je een tag op een foto:

1. Open je foto’s

2. Ga naar de getagde foto

3. Zoek je naam op de tag lijst

4. Click de “Remove Tag” link die je kan zien

Maar als je gescammed bent door Facebook Antivirus dan zou je een anti-spyware programma moeten downloaden en je pc scannen voor malware. Wij raden je ook ten zeerste aan om een automatische verwijder applicatie te downloaden hier onder.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Facebook Antivirus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Facebook Antivirus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Facebook Antivirus (2013-05-15)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Facebook Antivirus (2013-05-15)
Facebook Antivirus snapshot
Facebook Antivirus snapshot

Facebook Antivirus handmatige verwijdering:

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_USERSOFTWAREFacebook Antivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallFacebook Antivirus


Bestanden verwijderen:
%Program Files%\Facebook Antivirus

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Verwijdering gidsen in andere talen