Gevaarlijkheidsmeter:  
  (86/100)

Haal CyberSitter weg

| Het type: Kwaadaardige software

CyberSitter is een corrupte veiligheids applicatie. Als je denkt de naam eerder gehoord te hebben dan heb je gelijk. Er is een commerciële sleutel inlogger met exact de zelfde naam.

De nieuwe Cyber Sitter (of CyberSitter versie 10.0) is een ander type computer virus. Het doet zich voor als anti-spyware en hoopt dat mensen voor zijn design zullen vallen en zo deze applicatie gaan kopen. Als je van plan bent om de volledige versie van CyberSitter te kopen denk dan na hoe het op je pc is gekomen. Cyber Sitter is meestal gedownload met trojans, elk programma verspreid via deze weg is niet te vertrouwen.

CyberSitter rapporteert onnoemelijk veel infecties op je computer terwijl het enige probleem eigenlijk Cyber Sitter zelf is. Het veroorzaakt vertragingen op je computer en limiteert je internet connectie, CyberSitter kan ook schade berokkenen aan erg belangrijke bestanden van je computer. Daarom raden wij je tenzeerste aan om het te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande CyberSitter