Gevaarlijkheidsmeter:  
  (20/100)

Haal ClientMan.bho1 weg

| Het type: Browser extensies

ClientMan.bho1 is een variant van ClientMan spyware

Vanwege de ontwerper:
V – De gebruiker begrijpt en gaat akkoord dat de toepassing en zijn gerelateerde componenten van tijd tot tijd kunnen communiceren met Odysseus Marketing, Inc server systemen en/of die van zijn partners, en geeft de uitdrukkelijke toestemming voor de vermelde communicaties en gegevens ovverdracht van welk type dan ook gebruikt door de toepassing en alle gerelateerde componenten.

VI – De gebruiker begrijpt, bevestigd en gaat akkoord dat de toepassing en gerelateerde componenten internet surfen en/of computer gebruiker ervaringen kunnen wijzigen op een manier die aanvaardbaar is voor Odysseus Marketing Inc, naar eigen goeddunken, inclusief maar niet beperkt tot, zoekresultaten, tonen van pop-up vensters met boodschappen, highlighting en hyperlinking van woorden op web pagina’s, omleidingen van foutmelding pagina’s, wijzigen van de startpagina, toevoegen van bladwijzers aan je browser, en/of andere wijzigingen/aanpassingen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-clientman-bho1.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande ClientMan.bho1