Gevaarlijkheidsmeter:  
  (6/100)

Haal Ask weg

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Ask?

Ask is een populaire zoekmachine, welke zijn gebruikers ‘ een betere web zoekfunctie’ aanbiedt. Dit is een LEGITIEME site en als je denkt dat hij je surf ervaring verbetred is dat geen enkel probleem. Je kunt op het internet zoeken door gebruik te maken van website ask.com of door de werkbalk die op de pc geinstalleerd wordt en hij is compatibel met alle browsers, inclusief Internet Explorer, Google Chrome, Mozailla Firefow en andere. Ook al ziet alles er veilig uit, hebben vele gebruikers ons toch gevraagd naar de betrouwbaarheid van Ask. Het lijks erop dat deze hele discussie het gevolg is van het feit dat deze zoekmachine geïnstalleerd kan worden in een bundel met andere programma's als een extra component. Dit betekent dat je hem zomaar ineens uit het niets op je pc kan ontdekken. Voordat je dit programma een virus gaat noemen moet je weten dat Ask, zoals vele andere zoekmachines en werkbalken, aangeboden worden via andere gratis programma’s. Eens je akkoord gaat ( ja, je doet dit door het vinkje naast 'Maak van Ask.com mijn standaard zoekmachine' of 'maak Ask.com mijn startpagina niet te deselecteren) met de installatie van zo’n programma, wijzigt het je startpagina, standaard zoekmachine en gelijkardige instellingen. Als je dit wilt vermijden moet je meer aandacht schenken aan de installatie van freeware . Voor meer informatie hierover moet je de volgende paragraaf lezen. We moeten je ook waarschuwen voor commerciële zoekresultaten die verwerkt kunnen zijn in je zoekresultaten. Als je geen aan Ask gerelateerde sites wil bezoeken moet je voorzichtig zijn met het zoeken via deze zoekmachine. Als het reeds op je browser verscheen, kan je Ask net zoals elke andere toepassing van je pc verwijderen. Nadat je dit gedaan hebt raden we je ook aan de computer te scannen met Reimage Reimage Cleaner Intego (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) om je ervan te verzekeren dat hij virusvrij is en geen potentieel ongewenste toepassingen meer bevat.

HOE KAN ASK OP MIJN PC KOMEN?

Zoals voorheen reeds gezeg kan de Ask werkbalk en ask.com op je pc komen via het downloaden van freeware/shareware zoals Java en dergelijke. Je moet weten dat je het in een bundel met download managers, PDF makers, video streaming software en dergelijke kan installeren. Meestal dowload je zulke programma’s zonder echt aandacht te schenken aan hun installatie proces. Als je je pc wilt beschermen tegen Ask, moet je kiezen voor de ‘aangepaste’ of geavanceerde installatiemethode en alle waarden uitvinken die je zoekmachine of werkbalk willen wijzigen. Als het éénmaal gedownload is kan Ask makkelijk verschijnen in de plaats van je eigen startpagina of standaard zoekmachine. Je zult Ask manueel uit elke van je geinstalleerde browsers moeten verwijderen als je er van af wil komen. Volg de volgende handleiding om je pc voor eens en altijd te herstellen :

HOE ASK VERWIJDEREN?

Als je de Ask zoekmachine of de werkbalk van je pc wil verwijderen moet je dit via de Toevoegen/Verwijderen programma lijst doen. Dit doe je als volgt :

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Ask snapshot
Ask snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-ask.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 1. K.Vonk zegt:
  januari 9th, 2014 at 4:26 pm

  hopeloos programma

 2. Meesters zegt:
  februari 16th, 2014 at 6:24 pm

  hoe kan ik bij mijn program WINDOWS 8.1 en bij Google Chrome “” ASK “”” uitschakelen, ik vind het een zeer vervelends zaak om er mee te werken en hoe kan ik mijn GESCHIEDENIS “” van bezochte in 1 handeling definitief verwijderen, nu komen bij ASK sommige bezochte site nog steeds terug
  na enkele ondanks dat ik elke dag mijn geschiedenis zuiver maak en wis vanaf het 1ste gebruik MET DANK EN GROETEN.

 3. jac de vreede zegt:
  maart 8th, 2014 at 4:02 pm

  wil ask verwijderen

 4. A.H.Baetsen zegt:
  april 6th, 2014 at 11:55 pm

  S.V.P het verwijderen Ask.Ik heb boven aan de site 3 Ask balken met een sleutel en schroevendraaier.In afwachting Uwer antwoordt verblijf ik met vriendelijke groeten.

 5. de wasch zegt:
  april 27th, 2014 at 9:26 pm

  ik wil ask verwijderen van mozilla firfox

  ask verwijderen

 6. Anoniem zegt:
  mei 5th, 2014 at 5:12 pm

  hoe kan verwijder

 7. Ivonne Soobadoo zegt:
  mei 7th, 2014 at 6:49 pm

  Zit met 5 ask balken en geraak die niet kwijt,ben geen it specialist maar hoop dat te kunnen vertwijderen wie kan mij daarmee helpen???

Uw mening aangaande Ask