Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Verwijder NotCompatible virus

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is het NotCompatible virus?

Het NotCompatible virus is een gevaarlijke cyber infectie die ontworpen werd om Android gebaseerde apparaten te infecteren en ze dan te betrekken bij kwaadaardige activiteiten. Waarvoor werd het gemaakt? Volgens betrouwbare beveiligingsexperten, laat het de zich op een afstand bevindende hacker toe om het besmette apparaat te gebruiken als een proxy. Er zijn echter nog veel andere speculaties over deze dreiging. Het andere deel van de beveiligingsexperten beweert dat het gemaakt werd voor hetzelfde doel als de Zeus Trojaan. Zodra het je systeem infiltreert, verbind het naar het schijnt de telefoon met een botnet. Als je niet weet wat een botnet is, zullen we zeggen dat het een groep van aangetaste apparaten is die ingesteld zijn om te werken volgens de noden van de hacker. Het werd ook vermeld dat dit Android virus snel te telefoon kan veranderen in een spam machine, een hulpmiddel fat in staat is om WordPress blogs aan te tasten, of andere kwaadaardige instrumenten. Bovendien werd er verklaard dat het gebruikt kan worden om je persoonlijke informatie, bankgegevens, aanmeldgegevens of andere gevoelige data te stelen wat kan leiden tot identiteitsdiefstal, het verlies van geld en andere problemen. Op het moment van schrijven, gaat men ervan uit dat het een van de meest gesofisticeerde mobiele dreigingen is die online verspreid wordt. Bovendie werd er gemeld dat de NotCompatible malware reeds miljoenen apparaten aangestast heeft en dat dit aantal nog steeds toeneemt. Als je merkt dat de levensduur van je batterij afneemt, moet je je Android apparaat nakijken op het NotCompatible virus.

Hoe kan het NotCompatible virus mijn telefoon infecteren?

Het NotCompatible virus wordt verspreid via dezelfde techniek als veel andere virussen die ontworpen zijn om computers en andere apparaten te infiltreren. Om je Android-gebaseerd apparaat veilig te houden, moet je verdachte e-mails, pop-up en tekstberichten die zeggen dat je sommige programma’s moet bijwerken, negeren. Meestal maken zulke berichten melding van ontbrekende Flash Player, FLV Player, download manager of gelijkaardige updates en bevatten ze een link. Het makt niet uit hoe betrouwbaar ze eruitzien, ze willen maar één ding – je misleiden tot het downloaden van kwaadaardige bestanden. Als zulke berichten opduiken op je pc scherm terwijl je aan het surfen bent, is de kans zeer groot dat ze proberen om je te misleiden tot het downloaden van adware of malware. Als het gaat over Android OS, kunnen zulke ‘updates’ makkelijk leiden tot de infiltratie van het NotCompatible virus of een ander Android virus. Bovendien kan NotCompatible ook automatisch op je apparaat gedownload worden na het bezoeken van een illegale site die betrokken is bij de distributie van dit virus. Deze ontdekking onthuld het feit dat je niet langer je Android telefoon of ander apparaat dat beschikt over een internet verbinding onbeschermd mag laten omdat je nooit kan weten wat er zich in apps, e-mails en tekstberichten verbergt. Als je denkt dat je aangetast bent door deze dreiging, volg dan onderstaande handleiding.

Hoe het NotCompatible virus verwijderen?

Als de levensduur van je batterij begint af te nemen, moet je het apparaat nakijken op het NotCompatible virus. Hiervoor raden we het gebruik van BullGuard Mobile Security aan. Het is een krachtige anti-virus die in staat is om kwaadaardige bestanden en andere virus onderdelen te detecteren. Soms blokkeren virussen beveiligingssoftware om hun verwijdering te voorkomen. Als dit het geval is moet je het Android apparaat herstarten in Veilige Modus voor je BullGuard Mobile Security start:

  1. Vind de aan/uit knop en druk er voor een paar seconden op tot je een menu ziet. Tik op Uitzetten.
  2. Zodra je een dialoog venster ziet dat je aanbied om je Android apparaat op te starten in Veilige Modus, selecteer je deze optie en OK.

Als dit niet werkte voor jou, zet je apparaat dan uit en weer aan. Zodra het actief wordt, probeer je te drukken, en deze ingedrukt te houden, op Menu, Volume Lager, Volume Hoger of Volume Lager en Volume Hoger tegelijkertijd om de Veilige Modus te zien.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-notcompatible-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen