Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Android virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

Jake Doe - - | Het type: Malware
12

Beveiligingsexperten over het Android malware?

Het Android virus is een term, die verzonnen werd in een poging om kwaadaarige apps te omschrijven die in staat zijn om Android apparaten aan te tasten. We moeten je waarschuwen dat het aantal van deze virussen gestaag toeneemt en men aanneemt dat ongeveer één op de tien apps kwaadaardig is. Beveiligingsexperten hebben recentelijk onthuld dat de meeste van deze virussen op ‘betalende basis’ zijn wat wil zeggen dat ze makkelijk je kredietkaart gegevens, wachtwoorden en andere persoonlijk identificeerbare informatie kunnen overnemen. Er zijn echter nog honderden andere mobiele virussen die in staat zijn om ‘minder’ schadelijke activiteiten op te starten, zoals het verzamelen en doorzenden van je contactlijst, e-mailadressen en andere informatie aan derden, je aanmelden voor premium diensten, gesprekken opnemen, je mobieltke infecteren met andere malware, vervelende pop-ups veroorzaken alsook omleidingen naar verdachte sites. Klikt allemaal indrukwekkend, niet? Net zoals bij de meeste van deze virussen kan ook het Android virus ongemerkt je mobieltje infecteren. Echter vertragingen, verdachte meldingen en een gestaag stijgende rekening zouden je moeten aanzetten om eens na te denken over de veiligheid van je apparaat. In dit geval zou je steeds moeten kiezen voor een betrouwbare antivirus en je apparaat ermee nakijken.

Distributietechnieken en methodes gebruikt mijn mobieltje te infecteren?

Op het moment van schrijven moet het Android virus nog manueel op het mobieltje geïnstalleerd worden, we zijn echter van mening dat het maar een kwestie van tijd is voordat scammers andere technieken gaan gebruiken om het te verspreiden. Meestal downloaden mensen deze dreiging in een bundel met ongelicenseerde apps die op verschillende manieren actief gepromoot worden. Om dit te vermijden raden we je aan om je apps enkel te downloaden uit legitieme app winkels die elke app nakijken voor ze het aanbieden. In dit geval kan je Google Play Store, Amazon en Samsung zeker vertrouwen. Desalniettemin zou je elke app die je selecteerd, ook uit deze winkels, tweemaal moeten nakijken voor je hem download op je apparaat omdat je nooit kan weten of er zich iets in verbergt. Als je geïnteresseerd bent in cyber beveiliging zul je waarschijnlijk al wel gehoord hebben dat hackers erin geslaagd waren om hun kwaadaardige app toe te voegen aan de Google Play store en deze meer dan 10000 keer gedownload werd voor men het ontdekte. Er werd ook melding gemaakt van aangetaste wites die automatisch een geïnfecteerde app op je mobieltje kunnen laden. Als je het mobieltje dus zuiver silt houden en wilt beschermen tegen het Android virus, moet je stoppen met het bezoeken van verdachte/illegale sites en nooit klikken op de links die kunnen opduiken als je deze bezoekt. Tenslotte geloven we dat het tijd is om een mobiele antivirus te overwegen die je kan helpen om de installatie van kwaadaardige apps, inclusief de Android malware te voorkomen. 

the picture of Android virus

Android virus versies:

NotCompatible virus is een dangerous Android virus dat werkt als een proxy. Zodra het op zijn doelwit raakt, verbind het met zijn server en wacht het op specifieke commando’s. Er wordt veel gespeculeerd of deze malware in staat is om geïnfecteerde apparaten te verbinden met een botnet en hen te veranderen in spam machines. Sommige beveiligingsexperten hebben er ook voor gewaarschuwd dat de NotCompatible malware makkelijk gebruikt kan worden voor het stelen van persoonlijke informatie van het mobieltje of gelijkaardig apparaat. Om jezelf te beschermen tegen deze problemen, raden we je tenzeerste aan om een mobiele antivirus te downloaden. Het zal je helpen om de infiltratie van deze en gelijkaardige dreigingen te voorkomen.

Lastacloud virus is een Trojaans paard, ook wel gekend als Android.Lastacloud. Het werd actief verspreid als een update voor WhatsApp en Android Browser welke zichzelf presenteren als Updatecom.whatsapp.update en com.androidbrowser.update. Zodra het op je apparaat zit, probeert deze dreiging persoonlijke informatie te stelen, zoals je contactlijst, accounts die gebruikt worden via het apparaat van het slachtoffern het interne en externe geheugen en dergelijke. Bovendien kan het ook proberen om het systeem te infecteren met andere cyber dreigingene. Bijna elk betrouwbaar Android antivirus programma kan je helpen bij het verwijderen van het Lastacloud virus. Stel de verwijdering ervan alsjeblieft NIET uit want dit virus kan voor ernstige problemen zorgen.

Android Police Virus is een nieuw ontworpen versie van het FBI virus, dat in staat is om Android te inficteren. Vandaag de dag is het, het fevaarlijkste voorbeeld van een Android virus omdat het je volledige systeem kan blokkeren en alle bestanden die erop staan kan coderen. Ook toont het waarschuwingen en veroorzaakt het omleidingen naar kwaadaardige sites die mensen een losgeld willen laten betalen aan zijn ontwerpers. Het is moeilijk om de infiltratie van dit virus niet op te merken. Als je geïnfecteerd bent moet je vermijden dat je sites bezoekt waar je, je aanmeldgegevens en wachtwoord moet op invoeren. Natuurlijk moej je ook de Android malware ASAP verwijderen.

Hoe het Android virus verwijderen?

Als je apparaat geïnfecteerd werd met een Android virus, kan je deze problemen ondervinden:

 • Het verlise van gevoelige informatie. Kwaadaardige apps die gebruikt worden om Android OS te infecteren kunnen verschillende soordten data verzamelen. Deze informatie omvat contacten, logins, e-mailadressen en gelijkaardige informatie die belangrijk is voor de aanvallers.
 • Geld verliezen. De meeste Android malware is in staat om berichten te versturen aan nummers tegen het hoogste tarief of gebruikers te abonneren op premium services. Dit kan leiden tot het verlies van geld en gelijkaardige problemen.
 • Infiltratie van malware. Een Android virus kan proberen om je apparaat over te nemen en het te infecteren met andere malware. Het kan ook vervelende advertenties, pop-up meldingen, en nep waarschuwingen tonen.
 • Prestatie gerelateerde problemen. Als je geïnfecteerd werd door zo’n dreiging, kan je stabliteit problemen opmerken evenals vertragingen en gelijkaardige problemen.

Als je denkt dat het Android virus zich verbergt op je Android apparaat, raden we je ten zeerste aan om het te scannen met Reimage. Dit is een krachtige antivirus die in staat is om kwaadaardige bestanden en andere virus componenten te detecteren. Soms blokkeren virussen beveiligingssoftware om zo hun verwijdering te vermijden. In dit geval moet je je Android apparaat opstarten in Veilige Modus voor je BullGuard Mobile Security opstart:

 1. Druk voor een paar seconden op de aan/uit knop tot er een menu verschijnt. Druk op Uitschakelen.
 2. Zodra je een dialoogvenster ziet dat je aanbied om je Android apparaat te herstarten in Veilige Modus, selecteer je deze optie en OK.

Als dit niet werkte voor jou, schakel dan gewoon je apparaat uit en aan. Zodra het actief wordt probeer je tesamen te drukken op Menu, Volume Zachter, Volume Luider of Volume Zachter en Volume Luider en deze ingedrukt te houden om de Veilige Modus te zien.

Je kan ook proberen om een Android virus manueel te verwijderen door de kwaadaardige app zelf te deïnstalleren. Wees echter zeer voorzichtig als je dit probeert omdat je ook wel eens nuttige bestanden en apps zou kunnen verwijderen. Voor het manueel verwijderen van een Android virus, moet je deze stappen volgen:

 1. Herstart je apparaat in Veilig Modus met de hulp van bovenstaande stappen.
 2. In Veilige Modus, ga je naar Instellingen. Daar klik je op Apps of Applicatie manager (dit kan verschillen naargelang apparaat).
 3. Zoek hier naar kwaadaardige app(s) en verwijder ze allemaal.

Automatische Android virus verwijdering

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Android virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X

Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Android virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
We hebben de efficientie van Webroot SecureAnywhere AntiVirus getest voor het verwijderen van Android virus (2017-04-04)
bron: http://www.2-spyware.com/remove-android-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 • Decha

  Er komt elke keer op mijn telefoon Instal Porn club maar ik wil het verwijderen zodat ik het nooit meer zie maar ik weet niet hoe

 • Decha

  Maar ik weet niet hoe dat komt