Verwijder Android Police virus

Android Police virus Verwijdering Handleiding

Wat is Android Police Virus?

Wat is het Android Police Virus?

Het Android Police Virus (of Android virus) is een kwaadaardige infectie, die voor het eerst verscheen op het internet in mei 2014. Het lijkt er echter op dat het recentelijk werd bijgewerkt, op het moment van schrijven, wordt het actief verspreid op het net. Sommige mensen beschouwen het als een ransomware net zoals het FBI virus. Het verschil tussen het Android Police Virus en ransomwares is dat het enkel smartphones en tablets op Android kan aantasten. Bovendien beschouwen beveiligingsexperten het als minder gevaarlijk.

Het Android Police Virus is gerelateerd aan de Koler.A BKA Trojaan, welke meestal geactiveerd wordt na het installeren van een corrupte toepassing van op een verdachte website of bestanden delen portalen, na het klikken op media speler updates tijdens het bezoeken van sites met volwassenen inhoud of na het klikken op geïnfecteerde links. Zodra de Trojaan geactiveerd is, vergrendeld het onmiddellijk je machine en toont het een nep melding die je beschuldigd van een ernstige cyber misdaad waardoor je pc vergrendeld werd. Een voorbeeld van een Android Police Virus waarschuwing:

ATTENTION!
Your phone has been blocked up for safety reasons listed below.
All the actions performed on this phone are fixed.
All your files are encrypted.
CONDUCTED AUDIO AND VIDEO.

Dit bericht wordt aangepast volgens je locatie, welke bepaald kan worden met de hulp van GPS en draadloze data op je Android. Met als gevolg dat het bericht kan opduiken in verschillende talen. Het wordt trouwens zogezegd verstuurd door de nationale veiligheidsdiensten of GVU (Gesellschaft zur Verfolgung von Urheberrechtsverletzungen), wat een organisatie is voor het stoppen van inbreuken op het auteursrecht. Aangezien mensen er meestal van beschuldigd worden illegaal bestanden te downloaden en aangemaand worden een boete te betalen, voor Amerikaanse slachtoffers, als ze niet bestraft willen worden door de nationale veiligheidsdienst, overwegenze ogenblikkelijk om deze te betalen. Denk er echter aan dat dit een scam is en niets te maken heeft met de gerechterlijke instanties. Na het betalen van de boete kan je niet alleen je geld kwijt zijn maar ook je kredietkaart gegevens onthullen aan cyber criminelen, wat hen kan aanzetten tot nog meer misdaden.

Hoe kan het Android Police Virus mijn mobieltje infecteren?

Er zijn veel verschillende manieren die door cyber criminelen gebruikt worden om infecties te verspreiden, zoals het Android Police Virus. Meestal loop je deze en gelijkaardige infecties op als je illegale of pornografische sites bezoekt met mobiele apparaten. Zulke sites kunnen echt verdachte inhoud bevatten, zoals nep software updates, geïnfecteerde links, etc., die wanneer je erop klik een Trojaan kunnen activeren en je apparaat infecteren met het Android Police Virus virus. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat deze malware vaak apparaten infiltreert via corrupte apps. Natuurlijk is het weinig waarschijnlijk dat je een app met een kwaadaardige code gaat installeren van op de Play Store; als je echter de voorkeur geeft aan het installeren van apps van op onbekende bronnen of onbetrouwbare bestanden-delen portalen kan je makkelijk opgescheept worden met een ernstige computer infectie. Als je het apparaat dus veilig wilt houden moet je verdachte sites mijden, NOOIT op verdachte links, waarschuwingen, advertenties en dergelijke klikken en je apps alleen downloaden van op betrouwbare bronnen. Je installeert trouwens ook beter een krachtige anti-spyware en hou deze up-to-date.

Hoe het Android Police Virus verwijderen?

Als je denkt dat het Android Police Virus zich op je smartphone of ander Android apparaat verbergt, raden we je aan om het systeem te scannen met BullGuard Mobile Security, wat in staat is om kwaadaardige bestanden, malware en virus onderdelen te detecteren. Natuurlijk kunnen zulke infecties beveiliging software blokkeren om het verwijderen te voorkomen. Als je dit momenteel meemaakt, moet je je Android apparaat herstarten in Veilige Modus voor je BullGuard Mobile Security opstart:

  1. Vind de aan/uit knop en druk er voor een paar seconden op tot je een menu ziet. Klik op Uitzetten.
  2. Zodra je een dialoog venster ziet dat je aanbied om je Android apparaat op te starten in Veilige Modus, selecteer je deze optie en OK.

Als dit niet werkte voor jou, schakel dan je apparaat gewoon uit en weer aan. Van zodra het actief wordt, probeer je te dukken op en dit ingedrukt te houden Menu, Volume Omlaag, Volume Omhoog of Volume Omlaag en Volume Omhoog samen om de Veilige Modus te zien.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen