Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Kovter.C virus

| Het type: Trojaans Paard

Het Kovter.C virus is een trojaans paard, dat gebruikt kan worden voor een hele waslijst aan kwaadaardige activiteiten. Eens het op je systeem geïnstalleerd is geeft het zijn eigenaar toegang tot de geïnfecteerde pc vanop afstand en stelt hem in staat om de pc te controleren vanop een command and control server (C&C), gijzelt het Internet Explorer of andere browsers, en start het met andre ongewenste activiteiten. Het Kovter.C virus kan gerelateerd zijn aan Kovter ransomware, dus kan het gebruikt worden om het systeem te blokkeren en het bureaublad te vervangen door een enorme melding die mensen verteld dat ze een soort losgeld moeten betalen voor sommige van hun illegale activiteiten. Betaal dit alsjeblieft niet want het zal je niet helpen om je pc te deblokkeren.Als je dat wilt doen moet je het Kovter.C virus met al zijn bestanden en mappen verwijderen.

Hoe kan het Kovter.C virus mijn pc infecteren?

Het Kovter.C virus wordt verspreid net zoals alle andere trojaanse paarden. Dit wil zeggen dat je het kan installeren als je niet voldoende aandacht schenkt aan de beveiligign van je pc. Zorg er alsjeblieft voor dat je een betrouwbare anti-spyware en anti-virus geïnstalleerd hebt om deze gevaarlijke Trojaan te vermijden. Blijf ook alsjeblieft weg van illegale programma’s en kwaadaardige sites als je de pc veilig wenst te houden. Als het Kovter.C virus je systeem infiltreert maakt het verschillende wijzigingen aan de instellingen van je pc: het plaatst zijn eigen egister waarden, creëert zijn eigen processen en injecteerd zijn code in svchost.exe en de standaard HTML file viewer, enz. Het kan ook de startpagina/standaard zoekmachine wijzigen en scammer helpen om honderden andere kwaadaardige activiteiten te implementeren. Wees er van op de hoogte dat de meeste wijzigingen die opgestart werden door het Kovter.C virus niet meer hersteld kunnen worden nadat het van je systeem verwijdert werd.

Hoe het Kovter.C virus verwijderen?

Als je denkt dat je pc geïnfecteerd werd door het Kovter.C virus, moet je hem onmiddellijk scannen met Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner. Als je pc geblokkeerd werd moet je deze stappen volgen:

Manuele Kovter verwijdering:

  1. Herstart je geïnfecteerde pc in ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze bedreiging moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de waarden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar verwijzen.
  5. Herstart en voer een volledige de restanten van dit virus te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-kovter-c-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Kovter.C virus