Waardering:  
  (85/100)

XoftSpySE Anti Spyware recensie, gratis download

Jake Doe - - | Het type: Anti-Spyware
12

XoftSpy AntiVirus Pro (het vroegere XoftSpySE Anti-spyware) is een betrouwbaar anti-virus en anti-malware programma van ParetoLogic, Inc. Het is een simpel maar efficiënt hulpmiddel, dat mensen de standaard functies aanbied om spyware, virussen, adware, keyloggers, trojanen en gelijkaardige cyber dreigingen te verwijderen. Om dit programma en zijn mogelijkheden te ontdekken kan je de XoftSpy AntiVirus Pro gratis versie downloaden. Net zoals de gelicenseerde versie biedt het je een diepe scan optie aan, welke je meer mogelijkheden geeft om specifieke virussen te vinden die heimelijk op de achtergrond actief kunnen zijn. Je moet echter wel weten dat als de XoftSpy AntiVirus Pro scanner klaar is met zijn werk, hij je niet de mogelijkheid geeft om de gedetecteerde malware te verwijderen. Bovendien heeft deze versie geen real-time bescherming. XoftSpy AntiVirus Pro verving XoftSpySE Anti-spyware midden 2013. Zijn nieuwe eigenschappen zijn een firewall, web bescherming en e-mail bescherming.

XoftSpy AntiVirus Pro beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

Na het lezen van verschillende beoordelingen op het internet besloten we om XoftSpy AntiVirus Pro te downloaden en het te testen op onze computers. Zodra we het geïnstalleerd hadden merkten we een duidelijke verbetering ten opzichte van XoftSpySE Anti-spyware: het heeft een zeer goed georganiseerde visuele gebruikersinterface, bied frequent updates aan en voorziet je van gedetailleerde informatie na het scannen van je systeem. Na het opstarten krijg je twee keuze mogelijkheden: een snelle scan of een volledige systeemscan op malware. Als het je op dit moment niet uitkomt om een scan uit te voeren kan je XoftSpy AntiVirus Pro ook instellen om een scan uit te voeren in de toekomst. Het lijkt er op dat de echte bonus van XoftSpySE Anti-spyware zijn innovatieve Browser Helper Object Editor is, die erop toegespitst is om werkbalken en andere add-ons die recentelijk actief verspreid werden te detecteren en te verwijderen.

Waarom moet ik nu XoftSpy AntiVirus Pro downloaden?

XoftSpy AntiVirus Pro is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat mensen kan helpen bij het scannen van het Windows register, lopende processen, bestanden en mappen op je pc. XoftSpy AntiVirus Pro maakt gebruik van een uitgebreide spyware definities gegevensbank, dus leveren zijn scans meer pro’s op dan die van andere anti-malwares. Zijn mogelijkheid tot het voorkomen van infiltraties van virussen of het volledig verwijderen er van kan echter in sommige gevallen falen. daarom raden we je ook aan om XoftSpySE Anti-spyware te gebruiken samen met andere anti-virussen.

doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie


Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan , Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van moeten kopen om de malware te verwijderen.
XoftSpySE Anti Spyware snapshot
XoftSpySE Anti Spyware snapshot
bron: http://www.2-spyware.com/review-xoftspyse-anti-spyware.html

Beoordelingen in andere talen