Webroot SecureAnywhere AntiVirus recensie, gratis download

Webroot SecureAnywhere AntiVirus is een krachtige antivirus, die ontwikkeld werd om te beschermen tegen PC en Mac-gerichte malware en andere cyber dreigingen. Volgens zijn ontwerper, Webroot, is het een snelle en compacte toepassing die binnen een paar seconden geïnstalleerd is. Als je ooit gehoord hebt van Spy Sweeper, dan ken je de ontwerper van deze antivirus. Er wordt beloofd dat de Webroot SecureAnywhere AntiVirus scan zelf 2 minuten of minder bedraagt; de software zelf voor geen onderbrekingen zorgt; dat kwaadaarige links in Safari en andere browsers onthuld zullen worden en spreekt over andere geweldige eigenschappen van deze antivirus. Bovendien wordt er belooft dat het komt met Antispyware bescherming, Real Time Threat Shield en andere eigenschappen. Het is zo dat de functionaliteit van zijn firewall dit programma naar een hoger niveau brengt want het is echt niet makkelijk om een Mac antivirus te vinden met zulke capaciteiten. Het lijkt erop dat we geen reden hebben om wat beweert wordt door Webroot niet te vertrouwen omdat het één van de leiders is in cloud-gebaseerde en real-time internet bedreiging detectie voor consumenten en bedrijven. Jammer genoeg bestaat er op het moment van schrijven geen gratis Webroot SecureAnywhere AntiVirus versie. Het beschermen van de Mac is een nieuw gebied dat zeker veel van het bedrijf zijn bronnen nodig had om het te testen en uit te vinden wat de beste oplossingen waren. Gelukkig krijg je de mogelijkheid om wat geld te besparen. Je hebt de mogelijkheid om de betaalde Webroot SecureAnyWhere AntiVirus versie te downloaden op 3 apparaten (Mac en PC) voor $19.19 per jaar.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

Hoewel veel mensen nog steeds geloven dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over een antivrus omdat Mac een te klein deel is om het doelwit te zijn van hackers of cyber criminelen is dit niet waar. Als beveiligingsexperten moeten we je waarschuwen dat net zoals de Windows PC, Mac OS X reeds kwetsbaar geworden is voor phishing aanvallen en identiteitsdiefstal. Er bestaat dus geen twijfel over dat ook dit besturingssyteem de nodige bescherming vereist. Zoals steeds kon het 2spyware team er niet aan weerstaan om Webroot SecureAnywhere AntiVirus te testen en te zien wat het waard is. Dus installeerden we deze antivirus op twee machines, een Mac en een PC, en begonnen met ons onderzoek. Zoals belooft was het binnen een aantal seconden op beide machines geïnstalleerd, dit komt omdat het een klein bestandje is van 731Kb. Een van de machines was reeds geïnfecteerd en zodra de Webroot SecureAnywhere AntiVirus scanner zijn werk voltooid had waarschuwde hij ons hiervoor en herstekde het probleem. Wat ons echt verraste was dat deze toepassing de Social Network Protection eigenschap heeft die je beschermt op Twitter en Facebook. Bovendien beweert het je browser te ‘verstevigen” tijdens het online winkelen of het bezoeken van financiële instellingen. We moeten zeggen dat we met dit programma aan boord geen vertragingen opgemerkt hebben. Zelfs tijdens het uitvoeren van de Webroot SecureAnywhere AntiVirus scan, werkten onze machines perfect. De gebruikersinterface is geweldig en we zijn ervan overtuigd dat zelfs een computer leek probleemloos met dit programma kan werken.

Waarom nou kiezen voor Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

We moeten stellen dat Webroot SecureAnyWhere AntiVirus een indrukwekkend hulpmiddel is dat volgens je behoeften gebruikt kan worden. Het is één van de krachtigste, 100% cloud gebaseerde beveiligingsoplossingen die extreem snelle scans uitvoert, geen vertragingen veroorzaakt en vol staat met andere briljante eigenschappen. Het kan bovendien gebruikt worden voor het beveiligen van 3 verschillende machines, Macs en PCs, wat volgens ons een echt pluspunt is. Een Mac antivirus met dezelfde eigenschappen kost tweemaal zoveel.

De officiële site is www.webroot.com; aankopen worden gedaan via een beveiligde verbinding.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Tevredenheid
Garantie
Download
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Tevredenheid
Garantie
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Webroot SecureAnywhere AntiVirus, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus has a free limited scanner. Webroot SecureAnywhere AntiVirus offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen