Waardering:  
  (72/100)

RegCure Pro recensie, gratis download

door Jake Doevan - - | Het type: PC optimaliseerder
12

RegCure Pro is een krachtige Register Opschoner van ParetoLogic. Het kan gebruikt worden om registerfouten uit te schakelen, de computers performantie te verbeteren en zijn snelheid te herstellen. Bovendien kan het ook gebruikt worden om het geheugen van de pc te optimaliseren, zijn opstart tijd te verbeteren, ongewenste processen en BHOs te stoppen, malware te verwijderen en mensen te helpen met het uitvoeren van gelijkaardige taken. Volgens zijn ontwerpers gaat, ReguCure Pro scanner diep in het systeem en laat het mensen toe zelfs de kleinste foutjes op te speuren. Bovendien bied het een bonus hulpmiddel aan, welk mensen bescherming bied voor hun confidentiële informatie, zoals wachtwoorden, aanmeld informatie, kredietkaartnummers, bankgegevens en dergelijke. De huidige programma versie is 3.1.6. RegCure Pro free is compatibel met Windows XP, Vista, 7 en 8.

Regcure Pro review door 2spyware research center:

2spyware team heeft dit PC optimalisatie programma op verschillende computers getest. Om RegCure Pro te kunnen downloaden, moet je 20 MB vrije ruimte hebben op je hard disk en een Internet verbinding. Bovendien moet je aangemeld zijn als beheerder. De uitgever geeft echter aan dat voor de verhoogde respons van dit programma je hogere systeemvereisten nodig hebt.

Van zodra dat RegCure Pro op onze computers geïnstalleerd was, bood het aan om het systeem te scannen en de status na te kijken. Het moet gezegd worden dat de interface zeer gebruiksvriendelijk is, je zou dus geen moeilijkheden mogen ondervinden bij het gebruik van deze toepassing. Het scant de typische gemeenschappelijke gebieden om te zien wat de PC’s performantie verlaagt en van zodra RegCure Pro scan klaar was, toonde het probleem gebieden en bood aan deze voor ons op te lossen. Meestal moet je enkel klikken om gedetecteerde problemen uit te schakelen en je pc te herstellen met RegCure Pro.

We hebben echter verschillende systeemvertragingen opgemerkt tijdens het scannen van PC met RegCure Pro.

Waarom moet ik nu RegCure Pro downloaden?

Om op te sommen het is een makkelijk te gebruiken toepassing,die ontworpen werd voor individuele PC gebruikers. Het kan echter nauwelijks gebruikt worden om de pc te beschermen tegen geavanceerde malware, zoals rogue anti-spyware of ransomware, het moet dus samen met andere antivirussen gebruikt worden.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
RegCure Pro snapshot
RegCure Pro snapshotRegCure Pro snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen


  • H.J. Manhave

    men vertelde mij, dat ik het vlug weer kwijt moest, daar RegCurePro zelf een virus is.
    er zou nu nog meer rommel op mijn pc komen