RegCure Pro recensie, gratis download

Update: De RegCure Pro Registry Cleaner van ParetoLogic is niet meer leverbaar. Hoewel het een krachtige optimaliseerder van het systeem is geweest die we hebben aanbevolen, zijn de huidige prestaties als hoogst twijfelachtig te omschrijven. Cybersecurity-experts beweren dat het vals-positieve resultaten oplevert en de systeemprestaties nauwelijks kan verbeteren vanwege de verouderde database.

RegCure Pro kan net als voorheen worden gedownload van de officiële website. Daarnaast blijven verschillende externe downloadbronnen zijn verschillende versies promoten. Meerdere bronnen bieden echter een gratis licentiesleutel aan om hem te kraken. Dit geeft aan dat de tool niet meer wordt ondersteund en geen ondersteuning van de ontwikkelaar krijgt.

Hoe dan ook, het programma is niet schadelijk. De gratis versie initieert de scan en rapporteert enkele problemen, die alleen kunnen worden opgelost na de aankoop van de volledige versie. Het kan echter de prestaties en stabiliteit van het systeem nauwelijks verbeteren, omdat het geen kritieke updates lijkt te ontvangen.

We raden RegCure Pro-gebruikers aan om over te stappen naar een ander optimalisatieprogramma, zoals FortectIntego. Anders neemt RegCure Pro vrije ruimte in op uw systeem en misbruikt het bronnen zonder verbeteringen van het systeem.

RegCure Pro is een krachtige Register Opschoner van ParetoLogic. Het kan gebruikt worden om registerfouten uit te schakelen, de computers performantie te verbeteren en zijn snelheid te herstellen. Bovendien kan het ook gebruikt worden om het geheugen van de pc te optimaliseren, zijn opstart tijd te verbeteren, ongewenste processen en BHOs te stoppen, malware te verwijderen en mensen te helpen met het uitvoeren van gelijkaardige taken.

Volgens zijn ontwerpers gaat, ReguCure Pro scanner diep in het systeem en laat het mensen toe zelfs de kleinste foutjes op te speuren. Bovendien bied het een bonus hulpmiddel aan, welk mensen bescherming bied voor hun confidentiële informatie, zoals wachtwoorden, aanmeld informatie, kredietkaartnummers, bankgegevens en dergelijke. De huidige programma versie  is 3.1.6. RegCure Pro free is compatibel met Windows XP, Vista, 7 en 8.

Regcure Pro review door zondervirus.nl research center:

Zondervirus.nl team heeft dit PC optimalisatie programma op verschillende computers getest. Om RegCure Pro te kunnen downloaden, moet je 20 MB vrije ruimte hebben op je hard disk en een Internet verbinding. Bovendien moet je aangemeld zijn als beheerder. De uitgever geeft echter aan dat voor de verhoogde respons van dit programma je hogere systeemvereisten nodig hebt.

Van zodra dat RegCure Pro op onze computers geïnstalleerd was, bood het aan om het systeem te scannen en de status na te kijken. Het moet gezegd worden dat de interface zeer gebruiksvriendelijk is, je zou dus geen moeilijkheden mogen ondervinden bij het gebruik van deze toepassing. Het scant de typische gemeenschappelijke gebieden om te zien wat de PC's performantie verlaagt en van zodra RegCure Pro scan klaar was, toonde het probleem gebieden en bood aan deze voor ons op te lossen. Meestal moet je enkel klikken om gedetecteerde problemen uit te schakelen en je pc te herstellen met RegCure Pro.

We hebben echter verschillende systeemvertragingen opgemerkt tijdens het scannen van PC met RegCure Pro. 

Waarom moet ik nu RegCure Pro downloaden?

Om op te sommen het is een makkelijk te gebruiken toepassing,die ontworpen werd voor individuele PC gebruikers. Het kan echter nauwelijks gebruikt worden om de pc te beschermen tegen geavanceerde malware, zoals rogue anti-spyware of ransomware, het moet dus samen met andere antivirussen gebruikt worden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen