Hitman Pro recensie, gratis download

Hitman Pro is een tweede optie malware scanner, die ontworpen is om restanten van kwaadaardige software of bestanden die niet verwijdert/gedecteerd werden tijdens een normale antivirus scan te verwijderen. Voordat je zijn licentie koopt, kan je Hitman Pro gratis gebruiken om de status van je pc na te kijken. Als het in orde is kun je je geld sparen. Dit programma vertrouwd op cloud computing technologie, wat ervoor zorgt dat de Hitman Pro scanner een indrukwekkende malware detectie ratio heeft en toelaat om kwaadaardige bestanden grondig te onderzoeken. Het is vooral goed in de detectie van rootkits. Het Hitman Pro programma vertraagd het systeem niet en kan samen met andere beveiliging programma’s gebruikt worden. Als je besluit om je pc te herstellen met Hitman Pro, zul je de nieuwste versie installeren, HitmanPro 3. Net zoals zijn vorige versies, kan het voorgesteld worden als een makkelijk te gebruiken programma dat het systeem snel kan scannen op verschillende cyber infecties.

Hitman Pro review door het 2spyware research center:

Van zodra HitmanPro 3 geïnstalleerd is, bied het ‘Gratis Scan’ en ‘Gedrag Scan’ aan welke de beveiligingsmaatregelen van de pc nakijken en zoeken naar virussen of verdachte bestanden. Meestal duurt het minder dan 5 minuten om met dit programma je systeem na te kijken, dus kan het gebruikt worden om mensen te helpen het verlies van hun persoonlijke informatie en dergelijke problemen die in een korte tijdsspanne dienen hersteld te worden, te voorkomen. Zodra de Hitman Pro scan afgelopen is, rapporteerd het welke kwaadaardige bestanden gedetecteerd werden. Hierna, zal het programma de bestanden uploaden naar de “cloud” en ze nakijken met behulp van 5 verschillende antivirus programma’s: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx en G Data. Dit zijn gekende namen in de computer beveiligingsindustrie. We moeten vermelden dat we vooral hielden van het idee dat je niet moet betalen voor zijn licentie als je ondervind dat je pc veilig is . Het is zoals Hitman Pro bonus. Als je het niet wenst te installeren op je pc omdat je vreest voor conflicten met andere beveiligingsprogramma’s of andere computer crashes kun je het rechtstreeks opstarten van een USB flash drive, een CD/DVD, lokale of netwerk gelinkte harde schijf. Je kan echter allen malware verwijderen met Hitman Pro als de pc een actieve internet connectie heeft.

Waarom moet ik nu Hitman Pro downloaden?

We zijn tot de conclusie gekomen dat Hitman Pro 3 een geweldige oplossing is voor zij die hun computers graag dubbel checken en zeker willen zijn dat hij volledig ‘schoon’ is. Hitman Pro verwijdert infecties zeer efficient na ze grondig te hebben nagekeken. Zijn gratis versie is 30 dagen geldig. Hierna moet je het kopen, wat eigenlijk niet zo erg is omdat het relatief goedkoop is. Het programma heeft echter geen real-time bescherming dit wil zeggen dat je het samen met een antivirus software moet gebruiken. De huidige versie is HitmanPro 3.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Hitman Pro Tevredenheid
Garantie
Download
Hitman Pro Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Hitman Pro, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Hitman Pro has a free limited scanner. Hitman Pro offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert in het bestrijden van malware, virussen en spyware...

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen