Waardering:  
  (82/100)

Emsisoft Anti Malware recensie, gratis download

Gabriel E. Hall - - | Het type: Anti-Spyware
12

Emsisoft Anti-Malware is een degelijke anti-malware, die een diepgaande bescherming voor je pc biedt tegen virussen, trojanen, spyware, rootkits en andere kwaadaardige software. Een dubbele Emsisoft scanner garandeert een hoge detectie graad van gekende virussen en ‘zero days’ bedreigingen. Dit product beschikt ook over surf bescherming, bestand beveiliging en gedrag blokkeer modules – alles wat je nodig hebt om veilig te blijven tijdens het surfen op het net. Om deze software te testen kan je de Emsisoft Anti-Malwaregratis versie downloaden, die volledig werkende variant is van het programma en biedt bescherming voor 30 dagen. Bovendien kun je een 30 dagen niet goed geld garantie krijgen van Emisoft als je denkt dat dit programma niet voldoet aan je behoeftes. De nieuwste versie van dit programma is Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Emsisoft Anti-Malware beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

Nadat 2spyware dbesloten had dit programma te testen en malware te verwijderen met Emsisoft Anti-Malware, moest het team dit programma downloaden en installeren. We moeten zeggen dat de installatie zeer vlot verliep omdat de software een goed georganiseerde grafische gebruikersinterface heeft wat het makkelijk te gebruiken maakt. Bovendien hebben we het possitieve effect van de Emsisoft Anti-Malware bonus opgemerkt– twee scanners. Dankzij de integratie van deze scanner, is de duur van het scannen aanzienlijk vermindert. Eens de Emsisoft Anti-Malware scan klaar was vergeleek de Bestand bewaker module alle gedownloade bestanden met ongeveer 4 miljoen patronen van gekende kwaadaardige software en blokkeert het de uitvoering van een bestand dat ogenschijnlijk kwaadaardig is. Emsisoft Anti-Malware bewaakte constant het systeem en de netwerk activiteit en sloeg alarm van zodra iets verdacht gebeurde. Het moet echter gezegd worden dat de software betere malware detectie heeft dan verwijdering. Als het programma er niet in slaagt een virus teverwijderen staan zijn behulpzame malware experten gratis ter beschikking.

Dus waarom moet ik nu Emsisoft Anti-Malware downloaden?

Samengevat, Emsisoft Anti-Malware kan je helpen om je computer virus vrij te houden. Het faalde echter om sommige infecties te verwijderen als ze op de één of andere manier door de verschillende beveiligingslagen kwamen. Het detecteert meer bedreigingen dan sommige andere producten maar het moet zijn verwijderingspercentage nog verbeteren.Emsisoft Anti-Malware wordt vijfmaal per dag bijgewerkt terwijl dit bij sommige andere anti-malware software maar één of tweemaal per dag is. Het is een degelijke beveiligingsoplossing die reeds verschillende prijzen ontvangen heeft van beveiligingsexperten

doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie


Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan , Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van moeten kopen om de malware te verwijderen.
Emsisoft Anti Malware snapshot
Emsisoft Anti Malware snapshot
bron: http://www.2-spyware.com/review-emsisoft-anti-malware.html

Beoordelingen in andere talen