Emsisoft Anti Malware recensie, gratis download

Emsisoft Anti-Malware is een degelijke anti-malware, die een diepgaande bescherming voor je pc biedt tegen virussen, trojanen, spyware, rootkits en andere kwaadaardige software. Een dubbele Emsisoft scanner garandeert een hoge detectie graad van gekende virussen en ‘zero days’ bedreigingen. Dit product beschikt ook over surf bescherming, bestand beveiliging en gedrag blokkeer modules – alles wat je nodig hebt om veilig te blijven tijdens het surfen op het net. Om deze software te testen kan je de Emsisoft Anti-Malwaregratis versie downloaden, die volledig werkende variant is van het programma en biedt bescherming voor 30 dagen. Bovendien kun je een 30 dagen niet goed geld garantie krijgen van Emisoft als je denkt dat dit programma niet voldoet aan je behoeftes. De nieuwste versie van dit programma is Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Emsisoft Anti-Malware beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

Nadat 2spyware dbesloten had dit programma te testen en malware te verwijderen met Emsisoft Anti-Malware, moest het team dit programma downloaden en installeren. We moeten zeggen dat de installatie zeer vlot verliep omdat de software een goed georganiseerde grafische gebruikersinterface heeft wat het makkelijk te gebruiken maakt. Bovendien hebben we het possitieve effect van de Emsisoft Anti-Malware bonus opgemerkt– twee scanners. Dankzij de integratie van deze scanner, is de duur van het scannen aanzienlijk vermindert. Eens de Emsisoft Anti-Malware scan klaar was vergeleek de Bestand bewaker module alle gedownloade bestanden met ongeveer 4 miljoen patronen van gekende kwaadaardige software en blokkeert het de uitvoering van een bestand dat ogenschijnlijk kwaadaardig is. Emsisoft Anti-Malware bewaakte constant het systeem en de netwerk activiteit en sloeg alarm van zodra iets verdacht gebeurde. Het moet echter gezegd worden dat de software betere malware detectie heeft dan verwijdering. Als het programma er niet in slaagt een virus teverwijderen staan zijn behulpzame malware experten gratis ter beschikking.

Dus waarom moet ik nu Emsisoft Anti-Malware downloaden?

Samengevat, Emsisoft Anti-Malware kan je helpen om je computer virus vrij te houden. Het faalde echter om sommige infecties te verwijderen als ze op de één of andere manier door de verschillende beveiligingslagen kwamen. Het detecteert meer bedreigingen dan sommige andere producten maar het moet zijn verwijderingspercentage nog verbeteren.Emsisoft Anti-Malware wordt vijfmaal per dag bijgewerkt terwijl dit bij sommige andere anti-malware software maar één of tweemaal per dag is. Het is een degelijke beveiligingsoplossing die reeds verschillende prijzen ontvangen heeft van beveiligingsexperten

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Gabriel E. Hall is een gepassioneerde malware-onderzoeker die al bijna een decennium voor zondervirus.nl werkt.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen