Data Recovery Pro recensie, gratis download

Data Recovery Pro is een e-mail en bestand herstel programma, wat kan gebruikt worden om verscheidene types van bestanden terug te vinden. Gebruikers kunnen verwijderde e-mails en hun bijlagen herstelle, verloren bestanden terug doen heropleven en zelfs ontbrekende liedjes van hun iPod Shuffle, iPod Nano, en iPod Classic herstellen (iPod Touch en iPhone worden niet ondersteund). Data Recovery Pro kan gebruikt worden met het Windows XP en Windows Vista OS. Om normaal te functioneren, moet je pc 50 MB vrije ruimte op de harde schijf hebben en verbonden zijn met het internet.

Data Recovery Pro heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, die mensen helpt met het uivoeren van de stappen om bestanden te vinden en ze probleemloos te herstellen. Bovendien laat het je ook een voorproefje van de meeste bestanden zien alvorens ze te herstellen. We mogen ook niet de updated filter technologie vergeten te vermelden, deze laat toe dat mensen ‘verloren’ bestanden vinden gewoon door een sleutelwoord of zin in te geven.

Samengevat, het is een behulpzaam programma, wat pc gebruikers makkelijk kan helpen hun bestanden te herstellen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Data Recovery Pro Tevredenheid
Garantie
Download
Data Recovery Pro Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Data Recovery Pro, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Data Recovery Pro has a free limited scanner. Data Recovery Pro offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Beoordelingen in andere talen