Waardering:  
  (73/100)

Data Recovery Pro recensie, gratis download

| Het type: PC optimaliseerder

Data Recovery Pro is een e-mail en bestand herstel programma, wat kan gebruikt worden om verscheidene types van bestanden terug te vinden. Gebruikers kunnen verwijderde e-mails en hun bijlagen herstelle, verloren bestanden terug doen heropleven en zelfs ontbrekende liedjes van hun iPod Shuffle, iPod Nano, en iPod Classic herstellen (iPod Touch en iPhone worden niet ondersteund). Data Recovery Pro kan gebruikt worden met het Windows XP en Windows Vista OS. Om normaal te functioneren, moet je pc 50 MB vrije ruimte op de harde schijf hebben en verbonden zijn met het internet.

Data Recovery Pro heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, die mensen helpt met het uivoeren van de stappen om bestanden te vinden en ze probleemloos te herstellen. Bovendien laat het je ook een voorproefje van de meeste bestanden zien alvorens ze te herstellen. We mogen ook niet de updated filter technologie vergeten te vermelden, deze laat toe dat mensen ‘verloren’ bestanden vinden gewoon door een sleutelwoord of zin in te geven.

Samengevat, het is een behulpzaam programma, wat pc gebruikers makkelijk kan helpen hun bestanden te herstellen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Data Recovery Pro Tevredenheid
Garantie
Download
Data Recovery Pro Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Data Recovery Pro, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Data Recovery Pro is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Data Recovery Pro moeten kopen om de malware te verwijderen.
Data Recovery Pro snapshot
Data Recovery Pro snapshotData Recovery Pro snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/review-data-recovery-pro.html

Beoordelingen in andere talen