Bullguard Internet Security recensie, gratis download

Bullguard Internet Security is een degelijke anti-virus toepassing, welke uitgebracht werd door het in het UK gelocaliseerd beveiligins- en softwarebedrijf BullGuard. De nieuwste versie bied ‘Behavioral en Signature-based’ detecties aan welke beloven je pc te beschermen tegen een uitgebreid gamma van malware, zoals spyware, ransomware en verscheidene hijackers. Bullguard is gratis en komt met een Parental Control mode, Advanced Backup, Firewall, Spam Filter, Vulnerability Scanner en de PC Tune Up. Bullguard scanner is ontworpen om verouderde software te vinden en gevaarlijke aanvallen te vermijden, terwijl PC tune Up de schijfruimte, het register en computer start-up optimaliseerd. De bonus van Bullguard is dat zijn Internet Security versie nu compatibel is met Windows 8.

Bullguard review door 2spyware research center:

Het 2spyware team heeft Bullguard Internet Security zorgvuldig getest op verschillende, met telkens andere infecties geïnfecteerde computers. We moeten toegeven dat we wat problemen hadden bij het installeren van dit programma op het systeem, we hebben er dan ook een paar uur over gedaan om dit proces te vervolledigen. Maar eens geïnstalleerd leek het programma een makkelijk te gebruiken hulpmiddel: Bullguard scan had een gebruikersvriendelijke interface en het hoofdvenster leek echt simple. Er bevinden zich slechts drie grote knoppen die het volgende aanbieden: Beveiliginsstatus nakijken, Scannen en Back-up maken. Gebruikers kunnen echter makkelijk een interface vinden voor andere eigenschappen, zoals ouderlijk toezicht en spam filter als hij/zij dit nodig acht.

Volgens onze testen is het sterkste punt van Bullguard Internet Security malware blokkering – het programma detecteerd 90% van de voorbeelden. Het werkte ook zeer goed als virus detectie en detecteerde 70% van de virussen. Het toont aan dat je je pc makkelijk kan herstellen met Bullguard. De software had echter wel problemen met het detecteren van virussen die gebruik maakten van de zogenaamde rootkit technologie, net zoals zijn firewall die in de meeste testen faalde. Bovendien kan Bullguard scanner je systeem vertragen.

Waarom zou ik dus Bullguard moeten downloaden?

Samengevat Bullguard is een degelijke anti-malware, die over de jaren heen sterk verbeterd is. Zijn sterkste punten zijn het blokkeren van malware en virussen. Er moet echter nog wat inspanning geleverd worden om de basis te overstijgen en sterker te worden in het detecteren van rootkits en meer geavanceerde cyber dreigingen.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert in het bestrijden van malware, virussen en spyware...

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen