AdwareMedic recensie, gratis download

AdwareMedic is een uniek hulpmiddel, dat ontworpen werd om mensen te helpen alle gekende adware en andere hardnekkige software te verwijderen. Dit programma is voor Mac met Mac OS X 10.7 (Lion) of later. Als je dacht dat dit besturingssysteem imuun was voor adwares, browser hijackers, virussen en andere kwaadaardige software, moet je hier mee stoppen omdat vandaag de dag bijna elk gratis programma in staat is zowel Windows en Mac, probleemloos te infiltreren. Zodra een adware op je pc raakt kan het zorgen voor ongewenste systeem aanpassingen die leiden tot ongewenste an vervelende activiteiten zoals omleidingen naar onbekende sites, het verschijnen van vervelende en misleidende advertenties, systeemvertragingen, het registreren van je online activiteiten enz. Gelukkig is er AdwareMedic, wat gebruikt kan worden om te proberen deze problemen te vermijden.

Als je duidelijk ziet dat een adware type programma je pc geïnfiltreerd heeft en je nu problemen hebt met de verwijdering ervan, moet je eens denken aan deze verwijderer. Je moet weten dat je enkel mag vertrouwen op de manuele verwijdering als je een ervaren gebruiker bent omdat adware makkelijk verschillende trucjes kan gebruiken om hun verwijdering te voorkomen! Hoeveel kost AdwareMedic? Zijn officiële site beweert dat dit een ‘donatie software’ is wat betekent dat het gratis verspreid wordt maar je ervoor kan kiezen om zoveel te betalen als je wil als je wil helpen met zijn ontwikkeling. We kunnen duidelijk zien dat dit programma veel possitieve beoordelingen heeft van mensen die het getest hebben op hun machines, het lijkt er dus op dat iedereen die Mac gebruikt moet overwegen om dit hulpmiddel te installeren.

AdwareMedic beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

De 2spyware test resultaten hebben aangetoond dat AdwareMedic gratis een gebruikersvriendelijk hulpmiddel is. Het heeft een simpele interface dus kan je zijn scanner makkelijk vinden. We moeten vermelden dat dit programma geen app installeert op je systeem, dus als je niet graag onbekende programma’s installeert op je Mac is dit iets voor jou. Hoe werkt het? Als je het opent verbind het gewoon met adwaremedic(dot)com en controleert het de nieuwste adware “handtekeningen”. Na deze te hebben gecontroleerd toont de AdwareMedic scanner seen duidelijk scan rapport en biedt het aan om de geïnfecteerde Mac OS op te ruimen door verdachte programma’s te verwijderen. We hebben gemerkt dat dit programma in staat is om adware binnen enkele minuten te verwijderen. Hiervoor moet je maar één ding doen de gerapporteerde waarden selecteren. Als één van je adwares niet kan worden gedetecteerd of verwijdert bied, AdwareMedic scanner aan om een gedetailleerd rapport te maken. Het zal alle browser extenties opsommen die geïnstalleerd zijn op het systeem en deze doorsturen aan de ontwerper van het programma. Volgens hem zou deze optie de bron van je probleem moeten onthullen en hem helpen zijn product te verbeteren. Desalniettemin hou er rekening mee dat het geen malware gaat verwijderen van je Mac OS X omdat deze toepassing gericht is op het beschermen van mensen tegen ADWARE.

Waarom moet ik nu AdwareMedic downloaden?

Al bij al is AdwareMedic een zeer veelbelovend hulpmiddel. Het is een handig, makkelijk te gebruiken programma dat in staat is om hardnekkige adware te verwijderen. Als je te maken kreeg met ongewenste advertenties die opduiken tijdens je zoekopdrachten of met andere problemen denk er dan eens over om dit hulpmiddel te downloaden op je Mac.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Gabriel E. Hall is een gepassioneerde malware-onderzoeker die al bijna een decennium voor zondervirus.nl werkt.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen