Verwijder Coin Locker virus

Coin Locker virus Verwijdering Handleiding

Wat is Coin Locker virus?

Wat is het Coin Locker virus?

Coin Locker (wat ook gevonden kan worden als CoinLocker of Coin Locker malware) is de nieuwste ransomware, die niet onopgemerkt zal blijven als het erin slaagt je pc te infiltreren. We zeggen je dit om een simpele reden – zodra deze malwared de pc infiltreert, scant het je systeem en codeert het bestanden zoals: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, enz. Het kan bij elk van deze bestanden een gecodeerde extensie plaatsen zodat je het bestand niet meer kan openen. Hierom worden mensen vaak aangeboden om een speciale sleutel te kopen die men dan kan gebruiken om de bestanden te deblokkeren. Het belangrijkste om te weten, als je te maken hebt met dit virus, is dat deze decoderingsselutel het enige is wat gebruikt kan worden om de bestanden te recupereren. Natuurlijk kan het feit dat alle bestanden gecodeerd werden met Ceasar Cipher (een methode die gewoon tekens moet verwisselen in een bepaalde volgorde) je kalmeren, maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe lang het zou duren om al je bestanden manueel te coderen? Desalniettemin raden we je aan om dit losgeld van $50 of $500 niet te betalen. Ten eerste je bent nooit zeker of je je bestanden wel kan recupereren. Ten tweede, je zal scammers steunen in hun volgende criminele feiten. In dit geval raden we je aan je bestanden te herstellen vanop een backup die je gemaakt hebt, of om simpelweg één van de programma’s, die je op het einde van deze post vind, te gebruiken om je bestanden vrij te geven. Als je nog steeds in staat bent om al je bestanden te gebruiken, wordt het tijd om eens aan hun beveiliging te denken. Ten eerste heeft u nood aan een krachtige anti-spyware welke je pc kan beschermen tegen de Coin Locker malware. Kopieer ook al je belangrijke bestanden en bewaar ze op een veiligere plaats dan op je pc. Lees de volgende paragraaf voor meer informatie hierover.

Hoe kan Coin Locker mijn pc infecteren?

Net zoals Cryptowall [Cryptowall], CTB Locker [CTB Locker], Cryptolocker [Cryptolocker] en vele andere bedreigingen wordt, Coin Locker verspreid via geïnfecteerde e-mails. Deze mails bevatten meestal geïnfecteerde bijlagen die je proberen te misleiden tot het downloaden ervan op je pc. Denk eraan meestal doen deze mails zich voor alsof ze afkomstig zijn van een bekend en betrouwbaar bedrijf. Bovendien proberen ze actief je de bijlage te laten installeren, die kan onder de vorm van een factuur, rekening, foto of een ander document zijn. Als je de afzender niet kent en je ziet dat de mail vol spellingsfouten en typo’s staat, wees dan zeer voorzichtig en verwijder zulke mails uit je postvak in. Anders zou je wel eend dit bericht kunnen zien als je één van je bestanden probeert te opnenen:

You have been infected with the Coin Locker malware.
All files on this system have been encrypted.
To regain access to your files you will need the Coin Locker decryption software.
To obtain our software you will need to access the deep web with TOR, download TOR here:

Launch TOR and navigate to our website:

Follow the steps on the site to use the decryption software and your files will be unlocked.

Als je momenteel deze melding te zien krijgt wacht dan niet langer want elke minuut telt. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbare anti-spyware om het aantal gecodeerde bestanden te beperken.

Hoe Coin Locker verwijderen?

Als je verlost wilt worden van het Coin Locker virus, moet je de pc scannen met FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. Deze programma’s zullen je helpen om deze gevaarlijke ransomware te verwijderen. Om terug toegang te krijgen tot je bestanden moet je proberen een backup te maken of gebruik te maken van recuperatie hulpmiddelenFor zoals R-Studio of Photorec.

Tenslotte moeten we ook vermelden dat je moet denken aan de preventie van zulke infecties omdat ze vandaag de dag ongelooflijk veel verspreid worden. Hiervoor kan je één van de hierboven vernoemde programma’s gebruiken. Vergeet ook geen backup te maken van je bestanden (liefst zoveel mogelijk). Tenslotte kan je ook externe USB harde schijven, CDs, DVDs, Google Drive, Dropbox, Flickr en andere oplossingen proberen. Het is ook aangeraden dat alles wat je deelt enkel beschikbaar is voor de bedoelde groep of geautoriseerde gebruikers.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen