Verwijder ‘You steal music I lock your PC’ virus

‘You steal music I lock your PC’ virus Verwijdering Handleiding

Wat is ‘You steal music I lock your PC’ virus?

Het ‘You steal music I lock your PC’ virus is een gevaarlijke ransomware, dit virus blokkeert je volledig pc van zodra het deze besmet. Je zal zeker al over andere varianten van deze ransomware, die onmiddellijk beginnen werken, zoals FBI virus, UK Police virus en dergelijke gehoord hebben. Deze variant doet zich echter niet voor als een overheidsinstantie die melding maakt van verschillende overtredingen van de wet en je dan vraagt om te betalen via Ukash, Moneypak of andere voorafbetaalde betaalsystemen. You steal music I lock your PC blokkeert je volledige systeem met een enorme melding van het speciale karakter en laat het zo. Als je pc met dit virus besmet is krijg je geen toegang tot je systeem en moet je de hieronder weergegeven gedetailleerde handleiding volgen om het ‘You steal music I lock your PC’ virus van je pc te verwijderen.

HOE KAN IK MET HET ‘You steal music I lock your PC’ virus? BESMET WORDEN?

Het ‘You steal music I lock your PC’ virus wordt op dezelfde manier als voorgaande varianten van ransomware doorgegeven. Als je besmetting met dit virus wil voorkomen blijf dan weg van illegale sites en van de pop-up advertenties die je op deze sites te zien krijgt. Beveiliging experten melden bovendien het bestaan van kwaadaardige e-mails die gebruikt worden om deze bedreigingen te verspreiden. Het grootste gevaar om met het ‘You steal music I lock your PC’ virus besmet te raken, is zoals zijn naam vermoeden, door het downloaden van freeware en shareware op je pc. Van zodra het je pc besmet, zal het virus sommige van de pc zijn parameters aanpassen zodat je systeem geblokkeerd wordt. Als je probeert om je pc opnieuw op te starten zal je merken dat er 2 seconden nadat het systeem start een ‘lock screen’ verschijnt. Blijf aub weg van kwaadaardige sites die betrokken zijn in het verdelen van deze ransomware en als je pc besmet is verwijder dan het ‘You steal music I lock your PC’ virus.

HOE HET ‘You steal music I lock your PC’ virus VERWIJDEREN?

Als je het ‘You steal music I lock your pc’ virus wil verwijderen moet je de blokkering van je pc opheffen. Controleer of het mogelijk is om je pc opnieuw op te starten in veilige modus met netwerk of in veilige modus met opdrachtprompt en volg deze stappen :

1. Gebruik een andere pc en download FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of een andere betrouwbaar anti-malware programma.

2. Werk het programma bij en schrijf het weg op een USB-stick of op een CD

3. Start je besmette pc ondertussen terug op in veilige modus met opdrachtprompt en plaats de USB-stick

4. Start je; met het ‘You steal music I lock your pc’ virus, besmette pc nog een keertje op en voer een volledige systeem scan uit

*Gebruikers die door ransomware virussen besmet zijn kunnen de andere accounts op hun Windows pc nog gebruiken. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft, moet je in staat zijn om een anti-malware programma te starten.

* Probeer Flash te verhinderen om je ransomware te laten stoppen met werken zoals het bedoeld is. Om Flash uit te schakelen, ga je naar Macromedia ondersteuning en selecteer je Weigeren :

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna een volledige systeem scan uit met een anti-malware programma.

* Manueel verwijderen van het ‘You steal music I lock your PC’ virus:

  • Start je besmette pc opnieuw op in veilige modus met opdrachtprompt om het Ukash virus uit te schakelen (Dit zou bij alle versies van deze bedreiging moeten werken)

  • Start Regedit

  • Zoek naar WinLogon waarden en schrijf alle waarden op die ggen explorere.exe of blanco zijn en vervang ze door explorer.exe

  • Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden verwijzen.

  • Start je pc opnieuw op en voor een volledige systeem scan uit met een bijgewerkte versie van FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes om de resterende virus bestanden te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen